12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز گشایی از برنامه دجال با توجه به انیمیشن i pet goat 2
این انیمیشن سال ۲۰۱۲ توسط شبکه ایلومناتی و فراماسونری ساخته شده و اتفاقاتی که قرار است این شبکه شیطانی در آینده بر سر بشریت بیاورد در آن نشان داده شده
این مستند توسط موسسه موعود آقای شفیعی سروستانی و الوعدالصادق تهیه شده
از یازده سپتامبر ،داعش ، شهادت #حاج_قاسم سلیمانی تا کرونا در آن کد گذاری شده
* ویروس corona با عدد ابجد 666 و با اسم دیگر کویید ۱۹ که عدد ابجد ۷۲ میشود و اشاره به عدد قدرت شیطان است و از نوع ویروس تاجدار است در واقع کرونا مراسم تاجگذاری دجال در اورشلیم و معبد سلیمان است *
در درخت حیات کابالا نام سفیروت بالایی تاج یا کرونا است 😳
بخش شانزدهم
قسمت پنجم
علامه مروجی سبزواریمثنوی جلسه ۸.mp3
زمان:
حجم:
14.31M
🎙 #تفسیر_مثنوی
جلسه هشتم
با لب دمساز خود گر جفتمی
همچو نی من گفتنیها گفتمی
در محضر علامه مروجی سبزواری
حقیقت ما یعنی روح الهی که از خدا جدا شده و تا بخدا نرسه آرام نمیشه
تفاسیر مثنوی علامه مروجی سبزواری تأثیر عجیبی در باز شدن قلب می گذارد
اگه قلب تون نمرده باشه این مجموعه تفسیر مثنوی زندگی شما را تغییر میده
حتما بشنوید و نشر دهید
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
💎 چرا تکبیر اول نماز را تکبیرةالاحرام می گویند ؟
#بسیار_ويژه_شنیدنے
#جوانمردےلنگرودے
❄️ أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❄️
هدایت شده از ایستگاه روضه
سرودآوای مهدوی - نیمه شعبان.mp3
زمان:
حجم:
2.19M
🔊 #نوای_مهدوی
🎤 سرود زیبا 👌
"یابن زهرا امان زین جدایی"
🔖 ویژهٔ ایام #نیمه_شعبان
هدایت شده از @Imam7tom
💖🕊
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عنایات امام عصر (عج) قبل از #ظهور
#استاد_پناهیان
⁉️حال عبادت ندارم، چه کنم؟
قسمت اول:
✍ پاسخ:
يکي از موانع عبادت و بندگي، #كسالت و تنبلي است. صبر در طاعت، مقتضي آن است كه انسان سختي و مشقت انجام عبادات را تحمل كرده، از كسالت و تنبلي بپرهيزد.
🍀خداوند در قرآن كريم، كسالت در انجام طاعات و عبادات را از جمله صفات منافقين بيان ميدارد و ميفرمايد: «إِنَّ الْمُنافِقينَ يُخادِعُونَ اللَّهَ وَ هُوَ خادِعُهُمْ وَ إِذا قامُوا إِلَى الصَّلاةِ قامُوا كُسالى يُراؤُنَ النَّاسَ وَ لا يَذْكُرُونَ اللَّهَ إِلاَّ قَليلا»؛ همانا منافقان، با خدا نيرنگ ميكنند در حالي كه او با آنان نيرنگ كننده است، چون به نماز ميايستند با كسالت برمي خيزند و چون در انظار مردم نماز ميخوانند، ريا ميكنند و خداوند را جز اندكي ياد نمي كنند.(1)
🌸امام على (عليه السلام) در روايتي مي فرمايند: «آفةُ النُّجْحِ الكَسَلُ»؛ يعني آفت موفّقيت، تنبلى است.(2)
✍️مهم ترين مساله اي که باعث کسالت و تنبلي در عبادت مي شود انجام گناهان مختلف و يا انجام کارهاي غير مفيد در طي شبانه روز است. رابطه بسيار تنگاتنگي بين غفلت انسان و گناهان وي با لذت نبردن از عبادت وجود دارد، به طوري که هر چقدر ما بيشتر مراقبت از اقوال و افعال و نيات و کردارمان نماييم، به همان مقدار نيز مي توانيم از عبادت خود لذت بيشتري ببريم؛ زيرا يکي از اصلي ترين خصوصيت گناه اين است که قلب را تيره و موجب مرض آن مي شود. قلب که به گناه، تيره و مريض شده است ديگر نمي تواند در هنگام راز و نياز با خداوند احساس نشاط و طراوات داشته باشد.
🔹يکي ديگر از مسايلي که تاثير بسياري در حال داشتن ما در عبادت دارد زمان انجام عبادات است. از آيه الله بهجت (رحمه الله عليه) پرسيدند: براي رفع تنبلي و کسالت در عبادات چه بايد کرد؟ ايشان در جواب فرمودند: در اوقات نشاط، مشغول به عبادت مستحبه شويد و در اوقات کسالت، اقتصار بر واجبات نماييد.
پي نوشت ها:
1.نساء/ 142.
2.غرر الحكم، حديث 3968.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خبر فوری
مهدی فاطمه (س) ظهور کرد...
🔺ان شاءالله بزودی شاهد این خبر باشیم
🌷مهدی شناسی ۱۷۱🌷
🔷زیارت آل یاسین 🔷
🌹و العلم المصبوب🌹
◀️قسمت دوم
💠مصبوب💠
🌱مصبوب: اسم مفعول از مادّۀ صَبّ ، به معنی ریخته شده است که در اینجا علم به شیء روانی تشبیه گردیده که آن را یک جا در ظرفی بریزید ، - در مقابل مسکوب که ریزش پیوسته را گویند.
🌱 ترکیبهای دیگری نیز همچون: معدن علم ، خُزّان علم ، عیبۀ علم و ... در احادیث و زیارات آمده است و حاکی از آن است که ائمه اطهار (علیهم السّلام) کانون های علم و گنجوران و محل حفظ و نگهداری دانش می باشند.
🌱 امّا دو واژه ی : « العِلم » و« المَصبُوب»، ویژگیهای علم امام (علیه السّلام) را به طور خلاصه و دقیق بیان نموده است که بخشی از نکات آن را یادآور می شویم:
🔸ریخته شدن علم ، اشاره و تأکید بر ریزندۀ علم یعنی خداوند متعال است.
🔸کلمۀ «العِلم» نشانگر این است که تمام علم به امام عصر- عجّل الله فرجه الشریف – داده شده است.
🔸علم امام (علیه السّلام) از طریق تحصیل و فراگیری از استاد نیست.
🔸 همۀ حقایق و اسرار علمی یک جا برای امام (علیه السّلام) بیان شده است.
🔸با علم عادّی که سایر مردم تحصیل می کنند و از کتاب و استاد و تجربه فرا می گیرند ، قابل مقایسه نیست.
🌱در این رابطه به نقل بعضی از آیات و احادیث تبرّک می جوییم: در آیات کریمۀ قرآن ، علم به خداوند نسبت داده شده است از جمله :
🔹 1- (وَ زادَهُ بَسطَةً فِی العِلمِ وَ الجِسمِ )؛ و او (=طالوت) را درعلم و [ قدرت] جسم فزونی داده است.
🔹 2- فرشتگان گفتند: ( لا عِلمَ لَنا إِلّا ما عَلَّمتَنا )10،هیچ علمی برای ما نیست مگر آنچه تو به ما تعلیم فرموده ای .
🔹 3- ( الرَّحمنُ * عَلَّمَ القُرآنَ * خَلَقَ الإِنَسانَ * عَلَّمَهُ البَیانَ خداوند رحمان ) قرآن را تعلیم فرمود، انسان را آفرید ، به او بیان را آموخت.
🔹 4- ( یَرفَعِ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُم وَ الَّذِینَ أُتُوا العِلمَ دَرَجاتٍ)؛ خداوند کسانی از شما که ایمان آورده اند و کسانی که علم به آنان داده شده را به درجات [ بلندی] رفعت می بخشد.
🔹5- (اِقرَا وَ رَبُّکَ الأَکرَمُ * الَّذِی عَلَّمَ بِالقَلَمِ * عَلَّمَ الإِنسانَ مَا لَم یَعلَم)بخوان که پروردگارت گرامی ترین است ، آنکه به وسیلۀ قلم تعلیم فرموده ، انسان را آنچه نمی دانست ، بیاموخت.
🌱بنابراین علوم پیامبران و امامان و فرشتگان از خداوند است ، و به مردم دستور داده شده که علم را از ایشان تحصیل کنند و از مطالبی که دیگران به حدس و گمان اظهار می دارند و نام علم بر آن می نهند ، کاملاً بپرهیزند.
#مهدی_شناسی
#قسمت_171
#زیارت_آل_یاسین
حجتالاسلام امینیخواهماموریت ویژهٔ امام زمانیها.mp3
زمان:
حجم:
10.84M
🔊 #پادکست
«ماموریت ویژهٔ امام زمانیها»
👤 حجتالاسلام امینی خواه ؛ رهبر انقلاب
💢 اینجور آدما به درد امام زمان نمیخورن.
#ThePromisedSaviour
استاد شجاعیحقیقت حیات.mp3
زمان:
حجم:
3.33M
📌 #پادکست
«حقیقت حیات»
👤 استاد شجاعی
💢 مهمترین عمل نیمه شعبان و تمام این ماه چیه؟
👈 امام زمان همهٔ ما رو صدا میکنه به کمک خودش...
#ThePromisedSaviour
3.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ لحظات قیام آقا #صاحب_الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)🕊 🥀
👤 استاد علوی تهرانی
#اَللّهُـمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـکَ_الفَـرَج