🔴 وقتی این شدت از نمادگرایی و اعتقاد به ترسیم و جاسازی شکل شیطان (بافومت) را در نماد یک شرکت با محصولی بسیار پرفروش میبینید بدانید حتما از لحاظ خواص نیز از فرمولهای شیطانی دریغ نشده‼️
‼️ اگر برعکس بخونی میشه لا محمد لا مکه، بعد طبق مستند شهادت آب میدونی چه تاثیری بر سلول های بدن داره؟ حتی اگر آب خالی در این قوطی ها بریزیم باز هم اثر منفی بر روی مدلکول آب داره و این کار برای تک تک سلول های بدن ما که از آب تشکیل شده سمه
#cocacola
#coke
#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا دجال آخرالزمان رو می شناسی؟
دجال تک چشم در حال درو کردن مردم آخرالزمانه
حواستون هست؟
سخنرانی استاد عالی
#واکسن
#واکسن_سلاح_دجال_آخرالزمان
خوشبینی به مکر دجال آخرالزمان اصل حماقته
حتما ببینید و نشر دهید
🔴امام باقر علیه السلام: حضرت قائم علیه السلام قيام نمی کند مگر هنگامى كه ترس سخت و شدیدی مردم را فرا گرفته است و زمين لرزه ها و فتنه و بلا دامنگير مردم شده است، و بیماری طاعونی که پيش از اينها فرا رسیده است، و شمشير برّانی که در ميان عرب است، و اختلاف سختى که میان مردم رخ داده و اوضاعشان آنچنان تغییر یافته و به جایی رسیده اند که صبح و شام آرزوی مرگ می کنند. و این آرزوی مرگ به واسطه شدّت مصیبتی و سختی است که از سگان هار میان مردم می بینند و این که بعضی از مردم بعضی دیگر را می خورند و می بلعند.
🔴پس خروج آن حضرت هنگامى است كه مردم از اينكه فرجی را ببینند مأيوس و نااميد شده اند. اى خوشا به حال آنكه قائم ما را درك كند و از ياران او باشد، و واى و بسیار وای بر كسى كه با او ستیز کند و با دستوراتش مخالفت کند و از دشمنانش باشد.
📚غیبت نعمانی، ص٢۵
#قیام_کنید
#علائم_ظهور
#آخرالزمان
#امام_زمان
🌷مهدی شناسی 248🌷
🌹ﻭَ ﺍﺭْﺗَﻀَﺎﻛُﻢْ ﻟِﻐَﻴْﺒِﻪ🌹
🔸زیارت جامعه کبیره🔸
◀️ِ ﺁﻥ ﭼﻪ ﻧﻬﺎﻧﯽ و ﭘﻨﻬﺎﻧﯽ و ﺑﺮ ﻣﺎ ﭘﻮﺷﯿﺪﻩ ﻭ ﻧﺎ ﭘﯿﺪﺍﺳﺖ ﺍﺳﻤﺶ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻏﯿﺐ.ﺍﺯ ﻭﯾﮋﮔﯽﻫﺎﯼ ﺍﻫﻞ ﺑﯿﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮ ﻏﯿﺐ ﻭﺍﻗفند.ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾشان ﻏﯿﺐ و ﭘﻮﺷﯿﺪﻩ ﻧﯿﺴﺖ. ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺍﺳﺖ.
◀️ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻏﯿﺐ ﺩﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﺳﺖ.ﯾﮏ ﻏﯿﺐ ﻧﺴﺒﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻏﯿﺐ ﺍﺳﺖ. ﺍﻵﻥ ﯾﮏ ﺍﻓﮑﺎﺭﯼ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺳﺮ ﺩﺍﺭﯾﺪ.ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻏﯿﺐ ﻧﯿﺴﺖ.ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻏﯿﺐ ﺍﺳﺖ. ﺁﯾﺎ ﺍﻫﻞ ﺑﯿﺖ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺟﻨﺲ ﻏﯿﺐﻫﺎ ﻭﺍﻗفنﺪ؟ ﻗﻄﻌﺎ. ﯾﻌﻨﯽ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻨﺎﺭ آن ها ﻣﯽﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﺍﯾشان ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﭼﻪ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﻭ ﺿﻤﯿﺮ ﺍﻭ ﻣﯽﮔﺬﺭﺩ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽﺷﺪﻧﺪ. ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ می توانستند.
◀️البته غیر اهل بیت هم این جنس غیب ها را می توانند بدانند و امتیاز ویژه ای نیست.در شرح احوال شیخ محمد بهاری داریم که می گوید:در باغی بودیم،استادم و دیگران هم بودند.همان لحظه به ذهن من خطور کرد که ما آمدیم نجف و پیش فلان عارف و عالم درس می خوانیم،حتما برای خودمان کسی می شویم.همین که این به ذهن من خطور کرد مرحوم استادم آن طرف باغ گفت:شیخ محمد از این فکرها نکن!
پس این نوع غیب دانستن ها فقط مختص اهل بیت علیهم السلام نیست.
#مهدی_شناسی
علامه مروجی سبزواری4_5926871533506005303.mp3
زمان:
حجم:
24.18M
🎙#معاد جلسه هشتاد و یکم
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
هدایت شده از @Imam7tom
همگی یکدل و یکصدا دعای فرج مولا
صاحب الزمان عج را بخوانیم🤲
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ🌹
اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ. اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی. السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ. الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل. یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرین.
هدایت شده از ایستگاه روضه
@RozeKhanegeeروضه خانگی - حضرت زینب(س) - 719.mp3
زمان:
حجم:
6.18M
🎙مبریدم مزنیدم که در این دشت مرا کاری هست...
🔻روضه #حضرت_زینب(س)
⏱ #ده_دقیقه | 07:09
👤 مرحوم شیخ احمد #کافی
هدایت شده از ایستگاه روضه
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا