2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥سرازیر شدن خون از جایگاه سر مبارک امام حسین علیه السلام در مسجد النقطه شهر حلب
💠مقام راس الحسین در شهر حلب سوریه واقع شده و همان مکانی ست که سر مبارک امام حسین (علیه السلام) و اسرا در آنجا برای مدت کوتاهی نگه داشته شده است .
⬅️این مکان کلیسایی بوده که راهبی مسیحی در آن اقامت داشته است.
🕌هر سال ظهر عاشورا از زیر این سنگ خون جاری می شود
#محرم
#ما-ملت-امام-حسینیم
www.iranseda.irPart37_solh.mp3
زمان:
حجم:
12.32M
کتاب صوتی
📗#صلح_امام_حسن_علیه_السلام
"پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ"
اثر شیخ راضی آل یاسین
ترجمه #آیت_الله_خامنه_ای
قسمت 7⃣3⃣
*کسانی که مورد فشار و تهدید قرار گرفتند:
۱- عبدالله بن هاشم مرقال
*جدل عمر عاص با عبدالله بن هاشم
۲-عدی بن حاتم طائی
*جدل معاویه با عدی بن حاتم
*توصیف عدی بن حاتم از امیرالمومنین(ع)
*اشک و گریه معاویه از توصیف امیرالمومنین(ع)
۳-صعصعة بن صوحان
*جدل معاویه و صعصعة بن صوحان
در زندان
۴- عبدالله بن خلیفه طائی
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
دکتر ابوالفضل ساجدی SAJEDI_IR@هفدهم_mixdown.mp3
زمان:
حجم:
7.84M
🎤فایل صوتی
⭕ موضوع : #عشق_الهی
🔷 #قسمت_هفدهم :
✅ يک اثر سرنوشت ساز عشق الهی ، اتصال علم به عمل است.
چرا بسياری از آنچه را از دين و اخلاق می دانيم عمل نمی كنيم؟ دليل آن ضعف در عشق آسمانی و قوت عشق های زمينی است.
مجموعه سخنان دکتر ساجدی درباره "عشق الهی " که در سال ۱۳۹۱ ارائه و در ماه مبارک رمضان همان سال از رادیو معارف پخش شده است.
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
دکتر ابوالفضل ساجدی SAJEDI_IR@نوزدهم_mixdown.mp3
زمان:
حجم:
5.21M
🎤فایل صوتی
⭕ موضوع : #عشق_الهی
🔷 #قسمت_نوزدهم :
✅ نقش ترک گناه در تقويت عشق الهی (تحليل روانشناختی آن)
مجموعه سخنان دکتر ساجدی درباره "عشق الهی " که در سال ۱۳۹۱ ارائه و در ماه مبارک رمضان همان سال از رادیو معارف پخش شده است.
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
دکتر ابوالفضل ساجدی SAJEDI_IR@هجدهم_عشق الهی.mp3
زمان:
حجم:
7.21M
🎤فایل صوتی
⭕ موضوع : #عشق_الهی
🔷 #قسمت_هجدهم :
✅ چرا در پله اول اخلاق مانده ايم يعنی می دانيم اما عمل نمی كنيم؟ چون محبوب برتر ما خدا نيست.
مجموعه سخنان دکتر ساجدی درباره "عشق الهی " که در سال ۱۳۹۱ ارائه و در ماه مبارک رمضان همان سال از رادیو معارف پخش شده است.
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
هدایت شده از ایستگاه روضه
برادر محمدحسین پویانفر4_5931574595709568736.mp3
زمان:
حجم:
3.85M
🎵 واحد_ای ساقی لب تشنگان
#محمد_حسین_پویانفر
▪️شب نهم محرم الحرام ۱۴۴۲
هیئت ریحانه النبی
💔💔
هدایت شده از ایستگاه روضه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ حضرت علی اصغر ﴿؏﴾
حاج محمود کریمی
ای جلوه جلی حسین
علی منجلی حسین
عموی حجت ابن حسن
ای آخرین علی حسین
باب الحوائج علی اصغر
تو یک تنه برای حسین بودی یه لشکر
تویی و دستای عموت شفیع محشر
ای عزادار داغت خدا
یا غریب بن غریب بن غریب
آخرین جام قالو بلی
یا حبیب بن حبیب بن حبیب
💠💠💠 #حاج_محمود_کریمی
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#کرامت_خدا_به_زائر_کربلا
📢 خدمتکاران آسمانی زائران امام حسین علیه السلام.
✅ غذای زائران در کربلا از بهشت می آید و حوائج آنان برآورده است.
▪️از مفضّل بن عمر نقل است كه وى گفت حضرت ابو عبد اللّه عليه السّلام فرمودند: گويا مى بينم كه فرشتگان با مؤمنين بر سر قبر حضرت حسين بن على عليهما السّلام ازدحام كرده اند. راوى مى گويد: عرضه داشتم: آيا مؤمنين فرشته را مى بينند؟ حضرت فرمودند: هرگز هرگز، آنها به خدا قسم ملازم و همراه مؤمنين بودند حتّى با دست هايشان به صورت هاى آنها مسح مى كشند.
سپس امام عليه السّلام فرمودند:
خداوند منّان هر صبح و شام از طعام بهشت بر زوّار امام حسين عليه السّلام نازل مى فرمايد و خدمتكاران ايشان فرشتگانند. هيچ بنده اى از بندگان خداوند حاجتى از حوائج دنيا و آخرت را از خداوند متعال در خواست نمى كنند مگر آنكه خدا به او عطاء مى فرمايد. راوى مى گويد: عرض كردم: به خدا قسم اين كرامت مى باشد. امام عليه السّلام به من فرمودند اى مفضّل: برايت بيشتر بگويم؟ عرض كردم: بلى سرور من.
حضرت فرمودند: گويا مى بينم تختى از نور را كه گذارده اند و بر روى آن قبّه اى از ياقوت سرخ زده شده كه با جواهرات آن را زينت نموده اند و حضرت امام حسين عليه السّلام بر روى آن تخت نشسته اند و اطراف آن حضرت ۹۰ هزار قبه سبز زده اند و مؤمنين آن حضرت را زيارت كرده و بر آن جناب سلام مى دهند. پس خداوند متعال به ايشان مى فرمايد: اى دوستانم از من درخواست كنيد و بخواهيد. پس زياد اذيّت شديد. روزى است كه حاجتى از حاجات دنيا و آخرتتان را از من در خواست نكرده مگر آن را روا مى نمايم. پس خوردن و آشاميدنشان در بهشت مى باشد. پس به خدا قسم كرامت و احسانى كه زوال نداشته و انتهاء آن را نمى توان درك كرد همين است.
📜کامل الزیارات، باب ۵۰، حدیث ۳