eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
13.9هزار ویدیو
363 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دهه ۹۰ بخاطر رئیس جمهور شدن روحانی از دست رفت! روح‌الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس: 🔹سال ۹۲ کسی رئیس‌جمهور ایران شد که برایش سخت بود روزی دو تا جلسه شرکت کند؛ چرا؟ چون جنبش دانشجویی خواب بود! 🔹هنوز اساتید دانشگاه شریف ما، اراجیف آدام اسمیت را تدریس میکنند و هیچ کسی نیست بزند در دهانشان و بگوید این چیزها چیست که درس میدهید! مسئولان همان برنامه‌های اقتصادی آدام اسمیت را در بودجه هم پیاده می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترجمه صفحه ۱۸۴
﷽❣ ❣﷽ آلودگی هواکه سهل است...! آلودگی نیز ازحد هشدار🚨گذشته هایمان به شماره افتاده! سالهاست زندگی مان تعطیل رسمیست...!🚫 هوای باریدن🌧نداری ⁉️ 🌹🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت 🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺 🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🌹🍃 شهید بزرگوار تا دیپلم درس خواند. مدت آموزشی خود را در زابل گذراند. 🌹🍃راوی؛مادر شهید بزرگوار محمد دلسوز خانواده بود. او تافته ای جدا بافته بود. بچه ای مقیدی بود. تا نمازش را نمی خواند سر سفره نمی نشست. همیشه کمک حال خانواده بود. آن وقت ها که در خانه نان پخت می کردم او برایم خمیر درست می کرد. محمد همه ی زندگیش برایمان خاطره بود. 🌹🍃 رشته مورد علاقه محمد، بهیاری بود که از سوم راهنمایی به بعد در همین رشته فعالیت کرد و مدتی هم در بیمارستان های اصفهان مشغول کار شد. یک روز محمد در مغازه پیشم نشسته بود گفت: «دیشب خواب شهید محمود باقر پور یکی از شهدای زرین شهر که استاد قرآن بود را دیدم که در صفی ایستاده بودند و برگه های سبز به دست آنها بود و وارد باغی می شدند به محمود گفتم می شود من هم با شما بیایم؟ گفت بله و اجازه ورود به من داد». 🌹🍃محمد از هفت هشت سالگی رماتیسم داشت و هر ماه آمپول «پنادر» می زد اما یکباره سوزن زدن را کنار گذاشت و دیگر سوزن نمی زد. یک روز از او پرسیدم محمد رماتیسم خطر دارد چرا پیگیر مریضیت نمی شوی. گفت: «مادر من نذر کردم که استکان های هیئت «اباعبد الله» مسجد جامع زرین شهر را بشویم تا خوب بشوم و همین کار را کردم و بعد از این که به دکتر مراجعه کردم گفت آزمایش هایت سالم است».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 آیا دست نامرئی دشمن در آموزش و پرورش وجود دارد!؟ 🔻از وزیر محترم درخواست می‌کنم شخصاً به این موضوع ورود کنند، و به شورای عالی انقلاب فرهنگی و حوزه و دانشگاه هم نسپارند 🔻اینکه بچه‌‌ها در ۱۲ سال مدرسه این آیۀ قرآن را بفهمند که «اگر بندگی خدا را نکنی، بردگی دیگران را کردی»