هدایت شده از طرفدار رائفی پور
"شوهرم دوستم داره"
استاد #رائفی_پور : (۲۶)
زنهای ایرانی اونایی شون که خاله زنک اند برای فخر فروشی یه پیازو نگینی خرد میکنن میذارن اینستا همزمان یکم آستینشون رو بالا میزنن تا خواهر شوهرشون النگوهاشو ببینه تا چشمش دربیاد
ولی تو فیلمای اروپایی و آمریکایی زنه برای اینکه پُز بده میگه:این هفته ۲ تا رمان خوندم و کلاسِ فلان رفتم؛دوستش میگه چجوری؟میگه آخه من کار نمیکنم و مادر هستم!
این یعنی نیاز مالی ندارم و شوهرم دوستم داره؛چیزایی که واسه ما آرزوئه اونا ازش دست کشیدن
#استاد_رائفی_پور
#طرفدار_رائفی_پور 👇
اینستاگرام:
https://instagram.com/raefipour_tarafdar?igshid=1wkgo0y0542nq
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAEfXg0cbvTz1EUpUMQ
ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/1010237458Cf3644be957
جاسوس اس اس
آیت الله روح الله خاتمی پدر محمد خاتمی (از سران فتنه اسرائیلی سال۸۸) در جمعی گفته بود اعزام پسرم به آلمان (مرکز اسلامی هامبورگ) اشتباه بود و او جنبه نداشت و فاسد شده است. (نقل از یکی از ریش سفیدان و معتمدان اردکان و از پیشکسوتان آموزش و پرورش این شهر). شاید منافقین و ضدانقلاب با راه اندازی هشتگ خاتمی شکر خورد خواسته باشند درج مقاله او در یک نشریه آلمانی را پوشش دهند تا کسی به این فکر نکند خاتمی با کدام مکانیزم در یک نشریه آلمانی مشهور می تواند سرمقاله بنویسد و در آن پیام عجز و دریوزگی به جهانیان مخابره کند؟ بطور مشخص خاتمی و برادرش با سفارت آلمان در ایران و سرویس اطلاعاتی آلمان ارتباط دارند و سرویس اطلاعاتی آلمان نیز از طریق خاتمی ها جاسوسی خوبی از ایران انجام می دهد و این یکی از خیانت های کسی است که درخواست ابطال رای ۴۰ میلیون جمهور ایرانی را داشته است.
سرویس اطلاعاتی آلمان در روزهای گذشته در یک فرار به جلوی قابل فهم، گزارشی از دخالت های اطلاعاتی ایران در آلمان تهیه نموده و از تلویزیون دولتی این کشور پخش کرده است تا به خیال خود، افتضاح خاتمی را پوشش دهد.
خبر یک خط است اما بسیار مهم است:
محمد خاتمی لیدر مفلوک اصلاحات با درج مقاله ای در اشپیگل از همه کشورهای جهان التماس کرده است نگذارند آمریکا به ایران حمله کند!!!!
#جبهه_مفسدان
#افسادطلبان
#اعتدالچراها
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
گوییا خوابیده ای ...
اما ڪجا ؟ عندِ رَب !
کہ از هربیداری بیدارترے
نگاهم ڪن
ڪہ منِ بہ ظاهر بیدار
بیدار شوم از خواب غفلتم ...
شهید مدافع وطن #اصغر_قضاوی
شهادت: بیستم فروردین ۹۵، نائین، درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر
#رزقڪ_شهادت
#شبتون_شهدایی
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
امام صادق(علیهالسلام):
"ایمان خود را قبل از ظهور تکمیل کنید چون در لحظات ظهور ایمان ها به سختی مورد امتحان و ابتلا قرار میگیرند».
کافی ,ج ۱ ص ۳۷۰
#سلام_امام_مهربانم
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🌹ختم #صلوات به نیت
#شهید_روحانی_مصطفی_ردانی پور
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🍃🌹قسمتی از وصیتنامه شهید مصطفی ردانی پور
سفارشم:
مردم به یاد خدا و روز جزا باشید , پیرو ائمه اطهار باشید که والازم لکم لاحق و المارق عنکم زاهق (مردم امام زمان «عج» را فراموش نکنید, مردم دنباله رو روحانیت باشید که چراغ راه هدایتند از امام اطاعت کنید که عصاره اسلام است او راتنها نگذارید که نماینده حجه ابن الحسن «عج» است , از وجودش بهره گیرید ) که عصاره اسلام است .
🍃🌹آرزویم :
پیاده شدن احکام اسلام و بیداری مسلمین و گسترش حکومت اسلامی و سرنگونی مستکبرین , فرج حضرت مهدی «عج» زیارت آن حضرت و شهادت در رکابش .
🍃🌹امیدم :
عفو و بخشش خدای متعال و شفاعت پیامبر «ص» و ائمه هدی علیهم لاسلام و شهدای راه حق و همنشینی با بندگان مخلص خدا و رضوان الله .
🍃🌹وصیتم :
مادرم حلالم کن , شما خیلی در زندگی زجر کشیده اید رنجها و سختیها متحمل گشته اید برای ما هم پدر بوده اید و هم مادر, انشاءَالله خدا شما را از کنیزان حضرت زهرا «س» قرار دهد .
🍃🌹از خدا بخواهید دومین قربانی در راه خودش را از شماقبول فرماید و در این راه صبرکنید اِنَ الله مَعَ صابِرین برادران و خواهرانم به یاد خدا باشیدو زندگی خودتان را با اسلام وفق دهید از اسلام پیروی کنید و فرزندانتان را برای خدمت به جامعه اسلامی و سربازی امام عصر «عج» تربیت کنید.
🍃🌹برادرم علی جان با علی «ع» باشید و هادی خانواده و اقوام و دوستان , راهت را که همان نوکری امام حسین «ع» است را ادامه بده و مرا از دعا و طلب مغفرت فراموش مکن .