❗️آهای تو که استوری میزاری تعطیلیم این سه روز
❗️ادعا میکنی مبارزه است
❓خب مبارزه است دیگه،جنگه دیگه
🔹می تونند انقلابیها با سر و کله بسته بیان یه کوکتل مولوتوف
بندازن تو مغازه ات و کل زندگیت رو بسوزونند یا نه؟
🔹میتونن چسب و قیر و ... بریزن تو قفل مغازه ات یا نه ؟؟
🔹میتونند یه پاره آجر بکوبن تو ویترون مغازه ات ؟؟
🔹میتونند نفت و بنزین و تینر و غیره... بندازند تو مغازه ات که یا آتش بزنند یا بوی اون جنسهات رو فاسد کنه؟؟
🔹میتونند دوتا نفتالین پودر کنند تو مغازه ات یا یه توپ پینگ پنگ
خورد شده رو لای دستمال کاغذی آتیش بزنن بندازن تو مغازه ات؟؟
🔹و هزاران کاری که ما از شما خیلی بلدتریم و امکاناتش رو داریم
🔹آخرشم خیلی راحت بگیم کار خودشونه
🔹همین پلیسی هم که تشنه خونش هستی شکایتت رو پیگیری نکنه
🔹دادگاهم پرونده رو معطل دادرسی کنه تا کرایه و چک هات عقب بیافته
و...
میتونیم اما نمیکنیم
چون آقامون فرموده:
( خودتون مجازات نکنید مملکت قانون داره )
(اینها فرزندان این ملکت هستند )
(دشمن اصلی آن طرف مرزهاست)
(وظیفه شما جهاد تبیین هست)
آره داداش دیکتاتور شمائید و ارباباتون
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اينا رو هر کاری میکنن يه آهنگ هیجانی و حماسی ميذارن که مثلا مردم تهییج بشن
فردا اگه ديدين رو صحنه بیدار شدن و از تو تخت بیرون اومدنشون آهنگ گذاشتن و بعنوان انقلاب نشر دادن تعجب نکنین.
صحنه های انقلابشون هم همیشه دوست دختر پسریه😏
#انقلاب_شل_تنبان_ها
✍ مـحـمــ🔆ــد
کتابهای درسی قطر پر از پیامهای یهودستیزانه ( بخونید اسقاطیل ستیزانه) است آیا جای تعجب است که نسل جوان از اسقاطیل متنفر باشد؟
غافلگیری خبرنگاران اسقاطیلی در جام جهانی واقعی است، اما چیز جدیدی نیست، وزارت آموزش قطر در اقدامی با هدف جلوگیری از بررسی های خارجی، کتاب های درسی کلیدی را از وب سایت خود حذف کرد.
برخلاف قطر، عربستان سعودی به دلیل فعالیت های خود برای حذف این مطالب از کتاب های درسی این کشور مورد تحسین قرار می گیرد.
در مراکش، گزارشی منتشر شد که بر اساس آن اتحادیه آموزش و پرورش مراکش هرگونه عادی سازی آموزشی و فرهنگی با اسقاطیل را رد کرد، در حالی که برنامه های رباط و تل آویو برای اجرای برنامه های آموزشی مشترک انجام شده است. در نامه ای که اتحادیه به وزارت آموزش و پرورش مراکش ارسال کرده، ادعا شده است که این تلاشی است برای "درج میراث یهودی در برنامه درسی مراکش".
در عربستان سعودی، آنها شروع به ترویج فرآیندهای مدارا و گنجاندن مطالب آموزشی مرتبط با هولوکاست در محتوای سیستم آموزشی کردند، اما ادعا می شود که در کنار همه اینها، نقشه اسقاطیل هنوز در آنها دیده نمی شود.
در سال 2018 گزارش شد که در تونس معلمان به استفاده از کلمه اسقاطیل در آزمون اعتراض کردند و مدارس این کشور به برگزاری سالانه «هفته فلسطین» ادامه میدهند.
ما باید به کار برای افشای حقیقت ادامه دهیم و مهمتر از آن - مطمئن شویم که نسل جوان آن را می داند. تنها از این طریق است که شاید بتوانیم به سمت خاورمیانه واقعاً جدید حرکت کنیم.
سوال مهم: در ایران چگونه است؟ در کتابهای درسی چه میزان مطلب علیه اسقاطیل و له فلسطین وجود دارد؟ تا چه اندازه به جنایتها و دسیسه های اسقاطیل علیه ایران پرداخته شده؟ عادی سازها چه مقدار سعی در حذف این مواد از کتابها و برعکس جلوه دادن موضوع داشتهاند
اسقاطیل برای نسلهای جدید مسلمان برنامه دارد، ما چه؟
رحم بر محاربین، سادهاندیشی است
🔺نامه تاریخی امام پیرامون برخورد قاطع با محاربین:
🔹رحم بر محاربین سادهاندیشی است، قاطعیت اسلام در برابر دشمنان خدا از اصول تردیدناپذیر نظام اسلامی است، امیدوارم با خشم و کینه انقلابی خود نسبت به دشمنان اسلام رضایت خداوند متعال را جلب نمایید، آقایانی که تشخیص موضوع به عهده آنان است وسوسه و شک و تردید نکنند و سعی کنند اشداء علی الکفار باشند. تردید در مسائل قضایی اسلام انقلابی نادیده گرفتن خون پاک و مطهر شهدا میباشد.
#برای_ایران
#لبیک_یا_خامنه_ای
رئیسی گشت ارشاد را جمع کرد؟!
صبا آذرپیک، خبرنگار اصلاح طلب:
🔹در آن دیداری که مرعشی، انصاری و... با رئیسی داشتند، یکی از موارد مطرح شده گشت ارشاد بوده و رئیسی در پاسخ دقیقا چنین جملهای گفته "اون رو که دو ماه پیش دستور دادیم، جمعش کنند" و یکی از حاضران معترض شده که چرا رسما اعلام نمیکنید که ایشون جواب دادن مردم خودشون میبینند گشتی نیست!
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است
هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
🔴 کشف حجابهای متعدد در پیج آرایشی که خود را تابع قوانین میدانند آن هم در قم!!
🔻 با این وقیح ها بدون تعارف برخورد کنید
#حجاب
#پایان_مماشات
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
2.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنایت لاهیجان، جنایتی که جزییات آن را کمتر شنیده ایم
۱۲ آبان امسال در لاهیجان جنایتی عجیب و هولناک در حد جنایت اکباتان و کرج رخ داده که رسانه ها کمتر به آن پرداخته اند
حمید پورنوروز از مدافعان امنیت شهر در این شب در خانه اش به شکلی وحشیانه به شهادت رسیده.
چند تا دختر و پسر ۱۷، ۱۸ ساله همراه یک خانم به اصطلاح معلم از داخل خیابان او را تعقیب می کنند و با حمله به خانه ای اول در را شکسته و بعد وارد می شوند و این جنایت را رقم میزنند که در عکس و فیلم میبینید.
به دستور محمدرضا پهلوی در داخل دانشگاه تهران به دانشجویانی که به روابط با آمریکا و انگلیس بعد کودتا معترض بودند تیرمستقیم جنگی شلیک کردند
شد روز دانشجو
حالا با فراخوان پسر محمدرضا و با حمایت آمریکا و انگلیس در روز دانشجو، بزرگداشت گرفتند. همینقدر مضحک
#حسین_دارابی