eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
13.9هزار ویدیو
362 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 در خدمتِ زندگی مردم امام خامنه‌ای: «زندگی مردم را از پیشرفت علمی مربوط به صنعت هسته‌ای برخوردار کنید. 🔺تبیین اهمیت انرژی هسته ای در زندگی مردم 🔺تجاری سازی محصولات و خدمات هسته ای 🔺پیگیری جدی و برنامه ریزی شده برای تأمین ۲۰,۰۰۰ MW برق هسته ای 🔺دست نخوردن زیر ساخت های موجود هسته ای در صورت توافق در برخی زمینه ها 🔺قانون اقدام راهبردی تخطی نکردن از قانون اقدام راهبردی و ایستادگی در مقابل زورگویی ها 🔺استفاده از ظرفیت دانش هسته ای برای زندگی مردم 🔺اهمیت دادن به نیروی انسانی در صنعت هسته ای و حفاظت از دانشمندان 🔺حفظ ارتباط با آژانس در چارچوب مقررات پادمانی
وضعیت‌ پوشش و حجاب در کنگره دندانپزشکی ایران‌ مال تهران! مدیران و حراست مجموعه ایران‌مال واکنششون به این قانون‌شکنی چی بوده؟
۱-بازسازی و نوسازی یک مجتمع پتروشیمی تولید آمونیاک در ونزوئلا ۲-توسعه پایانه نفتی خوزه است که نخستین قرارداد EPC یک شرکت ایرانی در خارج از کشور محسوب می‌شود ۳-صادرات و تجهیز ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز در ونزوئلا اینها فقط بخش کوچکی از دستاوردهای سفر آیت‌الله به ونزوئلا است علی مختارزاده 🇮🇷
🛑درباره جابجایی به شنبه ✍داود مدرسی_یان 🔻طرحی با عنوان در جریان است که نسبت به جزئیات آن اطلاعی ندارم بجز این ماجرای انتقال تعطیلی پنج شنبه به شنبه. 🔹درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، استدلال این هست که تجارت و ارتباطات اقتصادی ما با دنیا فقط سه روز در هفته است(روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه است). چون عموم کشورها، روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل اند و ما به آنها دسترسی نداریم و در ایران پنج شنبه و جمعه هم تعطیل است که آنها تعطیل نیستند؛ در نتیجه ۴ روز ارتباط اقتصادی نداریم. 🔸در رابطه با این ادعا که آیا این اختلاف تعطیلی، تاثیری روی تبادلات اقتصادی با جهان دارد یا نه؟ نظرات متفاوتی وجود دارد. مثلاً ادارات و مدارس ما چه ارتباطی با دنیا دارند؟ شهرداری، آبفا، برق، گاز، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و ... چه ارتباطی دارند که نیاز باشد شنبه را تعطیل کنیم بجای پنج‌شنبه؟! 🔹بیشتر تمرکز برروی تعاملات تجاری و بانکی است. آمار و ارقام دقیقی وجود ندارد که شرکت های بزرگ و کوچک مثل پتروشیمی‌ها، فولادها، پالایشگاه‌ها و سایر از این قضیه آیا متضرر هستند یا خیر؟ 🔸مثلاً درباره امور بانکی، آمار و ارقام دقیق و علمی در این زمینه وجود ندارد. بیشتر یک ادعاست و البته اگر این ادعا بصورت علمی بررسی شود بهتر می توان تصمیم گرفت. لازم است قبل از تصمیم گیری، سنجش حقیقی مضرات و فواید این قضیه انجام شود. 🔹از طرفی، متاسفانه این تصمیمات پیوست فرهنگی هم ندارد. پنج‌شنبه‌ها در فرهنگ ایرانی اسلامی ما، روز مهمی برای فعالیت‌های فرهنگی و دینی و اجتماعی، صله رحم فامیل، مراسمات عزا و عروسی، سرزدن به مزار شهدا و اموات و ... است. تعطیلی این روز، ماقبل از جمعه، برای انجام این امورات بسیار ضروری و بجاست. پنج شنبه ها به جهت انجام برخی امورات اجتماعی، بسیار مهم تر از جمعه است.
🛑اینکه ‎اردوغان گستاخ شده و علیرغم هشدار صریح رهبری درمورد عدم قطع مرز ایران و ‎ارمنستان،با زبان بازی میخواهد خفگی ژئوپلتیک ایران را به عنوان یک دستاورد به ما قالب کند و به هر نحوی جنوب ارمنستان را اشغال کند، نتیجه بی تصميمي مسئولان است! 🔻شما راه آهن باکو،تفلیس،قارص را دارید.هدف از اصرار بر ایجاد مسیر موازی لب مرز ایران مشخصه!
اندلسی زای در سایه خیانت مسولین و غفلت ما اگر این راه ادامه پیدا کنه سرنوشت ما هم همان اندلس خواهد بود
همین یک مورد رو کم داشتیم! ساخت تندیس برای جنبش فواحش!
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای نخستین بار صحبت های مجید رضا رهنورد قاتل دو مدافع امنیت، در آخرین شب زندگی خود
بیشترین مطلبی که از کتاب منتظر میتوان فهمید، زندگی عاشقانه یک منتظر امام زمان عج الله است که چگونه زندگی و کار کند تا محبوب مولای خود باشد. دکتر رفیعی برای مدتها نماز امام زمان و دعای عهد می خواند تا بتواند به زیارت امام خود برسد. ایشان در فیلمی که اجازه نداد تا زمان حیاتش پخش شود می گوید: لذت زندگی به دیدار با امام است. شیرینی زندگی در لبخند رضایت امام است. اصلا همه زیبایی دنیا در همین است. یک دارو یا یک شربت وجود دارد که دوای تمام دردهای ماست، ما از آن دارو دوری می کنیم و این همه گرفتاریم، کمی از این شربت بچشیم تا ببینیم زندگی ما چه تغییری می کند؟! این شربت، عشق به مولای ما امام زمان عج الله است. 📙برگرفته از کتاب منتظر اثر جدید گروه شهید هادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا