eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
13.9هزار ویدیو
363 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دزدی فاحش روبیکا از مردم!؟ 🔹روبیکا بارها برای جذب مخاطب ادعا می‌کرد که استفاده از این پلتفرم با ترافیک داخلی محاسبه می‌شود و مردم نگران هزینه اینترنت خود نباشند 🔸حالا مشخص شده روبیکا به اندازه ترافیک پلتفرم خارجی (بین‌الملل)، اینترنت مصرف میکند و به نوعی از ترافیک بین‌الملل بسته‌های اینترنت به جیب اپراتور می‌رود!
🔺همیشه آخرین سنگر اصولگرایان مایه گذاشتن از رهبری هست. اما کور خوندن اینبار واقعا فرق میکنه
هدایت شده از مدار 01:20
اوج واکنش به رنده کردن قرآن..! والا ماها هیچکدوم مسلمون نیستیم! @madare0120
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 این پرچم فقط زمانی پایین می آید که برای کشیدن روی کفنمان باشد. 🔹وطنم ایرانم پاره تنم...
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نظرات شیوخ وهابی آذربایجان در مورد دولت باکو ◾️ تشکر تکفیری‌های آذربایجان از الهام علی‌اف. چی کار دارید که نفت و گاز آذربایجان کجا می‌رود؟ سر شیعیان را از تن جدا کنید. 📌 جالبه وقتی نوبت به سوریه و ایران می‌رسد نمی‌گویند که اجماع علما بر این است اطاعت از حاکم واجب است چه عادل باشد و چه ظالم.
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت: 🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺 🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🕊 اگر ڪسۍ در جنگ‌ شھید شود، یک‌بار شھید شده؛ اما اگر ڪسی با هواۍنفس خودش‌ بجنگد، هر روز شھید می‌شود...! 🌹 تاریخ تولد : ۱۳۶۰/۷/۱ 🌱 تاریخ شهادت : ۱۴۰۱/۷/۱۰ 🥀 نحوه شهادت : حمله آشوبگران با تیر جنگی 🍂 مزار : سنندج، خرم آباد 🔸همکارانش می‌گویند پیش‌از این بارها گفته بود که می‌خواهد تا پای جان از وطن و ملتش دفاع کند. 🖤 دوازدهمین روز عاشقی، چله زیارت عاشورا هدیه به شهید والامقام 😭
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 مرا نسبت به یاد او به فراموشی ننداز ⬛️ قرائت جزء ۲۱ به نیابت از کفیل الزینب ◾️هدیه به حضرت امام زمان(عج) و تعجیل در امر فرجشان ۱) آیات ۴۶ تا ۵۹ سوره عنکبوت ۲) آیات ۶۰ تا ۶۹ سوره عنکبوت ۳) آیات ۱ تا ۱۴ سوره روم ۴) آیات ۱۵ تا ۲۸ سوره روم ۵) آیات ۲۹ تا ۴۲ سوره روم ۶) آیات ۴۳ تا ۶۰ سوره روم ۷) آیات ۱ تا ۱۴ سوره لقمان ۸) آیات ۱۵ تا ۲۸ سوره لقمان ۹) آیات ۲۹ تا ۳۴ سوره لقمان ۱۰) آیات ۱ تا ۱۴ سوره سجده ۱۱) آیات ۱۵ تا ۳۰ سوره سجده ۱۲) آیات ۱ تا ۱۴ سوره احزاب ۱۳) آیات ۱۵ تا ۳۰ سوره احزاب 💎 در صورت حضور و مشخص شدن آیاتی که باید قرائت نمایید به آیدی زیر مراجعه نمایید @shahid_ahmadali_nayeri
5.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رسایی: اگر مردم رسیدگی به فساد مسئولان را ببینند پای صندوق رای می‌آیند
🔺در شرایطی که مذاکرات عمان به دلیل بهانه‌گیری‌های وقیحانه آمریکایی‌ها به بن‌بست خورد و آنها با اعزام نیرو به منطقه و طراحی یک کارزار رسانه‌ای و تلاش برای ایجاد ناامنی در کشور در هفته‌های آتی و یا انجام حرکات ایذایی و تروریستی بر علیه مقاومت می‌باشند، وزیر امور خارجه کشورمان اینگونه در حال ارسال پالس ضعف به طرف مقابل است؛ 🔸حال شاید این برای ما "نشان دادن حسن نیت و اعلام آمادگی برای توافق بر خلاف آمریکا" باشد اما سوال این است که آیا واشینگتن نیز چنین معنایی را برداشت می‌کند؟ یا آنها این موضع را در زمانی که فشارهایشان را افزایش داده‌اند به معنای ضعف و نتیجه بخش بودن و در نتیجه تداوم فشارها می‌دانند؟ 🔹در ادامه آقای امیرعبداللهیان گفته‌اند تبادل زندانیان یک مساله انسانی است و هیچ پیش شرطی برای آن نداریم! البته امیدواریم که این موضع به معنای آزادی همزمان شهاب دلیلی و آن خانم ایرانی - آمریکایی که در NGO‌ بوده و اخیرا بازداشت شده با چارچوب توافق آزادی قبلی نباشد... 🔸در هر صورت ما این روزها بیش از هر چیز نیازمند نمایش عملی قدرت در برابر محور واشینگتن - تل‌آویو و عملی کردن و گسترش توافقات با کشورهای منطقه هستیم.
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑⚫️ شهادت رزمنده پاسدار امیرحسین صالحیان در چالدران به دست ضدانقلاب 🔹بر اساس اعلام روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع)، این شهید سرافراز در حین مأموریت در منطقه یوسف آباد چالدران در اقدامی کور و بزدلانه به دست عناصر ضد انقلاب به فیض شهادت نائل شد. 🔹قرارگاه حمزه سیدالشهدا ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی اعلام کرد، عاملان و عناصر ضد انقلاب تاوان سختی خواهند داد. 🔹پیکر مطهر این شهید سرافراز فردا صبح در چالدران تشییع و در مزار شهدای این شهرستان به خاک سپرده می‌شود.