4.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمایت محکم دکتر #جلیلی از یک خانم محجبه در مقابل هواداران ززآ ‼️
🔴 فوری/ داوود منظور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با انتشار پستی از ادامه نامزدی ریاست جمهوری انصراف داد.
🔴عکس عزت | عکس ذلت.
🔹بالا: احترام ژاپنیها در حاشیه دیدار وزیرخارجه ژاپن با شهید امیرعبداللهیان در ژنو.
🔹پایین: عکسی از حاشیه قرارداد نفتی با شرکت توتال فرانسه که ذوقمرگ شدن زنگنه و آدمای دولت حسن روحانی رو میبینید! چندوقت بعد هم توتال بدون پرداخت هیچ غرامتی یکطرفه زیر قرارداد زد و میادین مشترک ایران و قطر رو به نفع قطر استخراج کرد و به ریش روحانی خندید!!
💠 اجازه ندهیم دوران ذلت بنفشها تکرار شود.
هدایت شده از محمد تقی رادمان
♦️پاسخ به یک شبهه اقتصادی
نقدینگی به معنی درآمد کارگر و کارمند عامل تورم نیست . بلکه نقدینگی حاصل از چاپ پول بدون پشتوانه ی تولیدی توسط بانکها ی خصوصی یکی از عوامل تورم است .
تحلیلهای مهندس رادمان در👇
https://eitaa.com/joinchat/49218036C157929724c
4.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکان استرالیایی که از غزه برگشتن، این منطقه را جهنم روی زمین توصیف کردن. "جراحیهای وحشتناک که در آنها پاها را قطع و یا شکم افراد را باز کردن، بدون مسکن و بیهوشی! بسیاری از اینها کودک بودند هنوز صدای ناله والدین پس از از دست دادن فرزندانشان را میشنوم."
⁉️ روحانی چگونه ۲ میلیون بشکه نفت فروخت؟
🔷 در دولت دوازدهم فروش نفت ایران به پایین ترین حد خودش رسیده بود، چیزی حدود ۲۰۰ هزار بشکه در روز واین مسئله کشور رو با بحران جدی روبرو کرده بود.
🔶 طرح دکتر جلیلی باعث شد ما به تدریج فروش نفتمون زیاد شده و الان داریم بیش از دو میلیون بشکه نفت میفروشیم!!!!