eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
13.9هزار ویدیو
363 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥 ترامپ: کشور ما در حال افول است 🔹کشور ما در حال شکست است. ما کشوری هستیم که بالاترین نرخ تورم را در بیش از ۴۰ سال گذشته داشته است. 🔹ما کشوری هستیم که برای نفت به عربستان و ونزوئلا التماس می‌کنیم. کشوری هستیم که آزادی بیان در آن دیگر مجاز نیست. جرم و جنایت بیداد می‌کند، اقتصاد رو به فروپاشی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تست ماهواره‌بر جدید تا سه ‌هفته آینده ♦️وزیر ارتباطات:دو سه هفته آینده ماهواره بر جدیدی را تست می‌کنیم که می‌تواند ۱۰۰ کیلوگرم را در مدار قرار دهد. ♦️تا پایان دولت به ۵۰۰ و ۶۰۰ کیلوگرم خواهیم رسید. ♦️اینکه توانستیم در کنار متخصصان اول دنیا قرار بگیریم مایه مباهات است و توافق کردیم خیام دو، سه و چهار را داخل کشور تولید کنیم.
🔴 هوشمندی مردم، رسوایی فتنه‌گران 🔹فرمانده کل سپاه صبح امروز در منزل سردار همدانی: در پی اهانت یکی از سردمداران فتنه ۸۸ به شهید همدانی فضای شهر متوجه این شهید شده و انگار شهید همدانی دوباره شهید شده است. 🔹در فضای مجازی و هیئت‌ها نیز نام و یاد شهید برجسته‌تر و عزت مثال‌زدنی او در دیدگان همه به‌ویژه بدخواهان قرار گرفت. 🔹در ماجرای اخیر شاهد مصداق «عدو سبب خیر شود، اگر خدا خواهد» بودیم و عناصر مطالبه‌گر انقلاب که ضربات بزرگی را به انقلاب زدند، دوباره می‌‍‌خواستند شهید همدانی را ترور کنند؛ اما با هوشمندی مردم نتیجه‌ای نگرفتند. 🔹مردم ایران هیچ فرصتی به انسان‌های فتنه‌گری که به‌دنبال تخطئه ارزش‌ها و آسیب‌زدن به مقدسات هستند نخواهند داد. 🔸همسر شهید همدانی: در اتفاق اخیر به فرزندانم توصیه کردم شما سکوت کنید مردم جواب او را می‌دهند. فرد هتاک عددی نیست که ما بخواهیم پاسخ او را بدهیم. 🔸فرزند شهید همدانی: حمله به شهید در هیچ منطقی قابل توجیه نیست و کار نیمه‌تمام شهید همدانی در فتنه ۸۸ با اتفاق اخیر که به‌دست یکی از سران فتنه رقم خورد، کامل شد.
🔴 محمد مرندی (مشاور تیم مذاکره کننده هسته‌ای): من برای کسی که سال‌ها علیه اسلام و مسلمانان نفرت پراکنی کرد اشکی نمی‌ریزم. اما آیا چنین چیزی اتفاقی است که درست زمانی که در آستانه‌ی احیای توافق هسته‌ای هستیم آمریکا ادعای ترور بولتن را مطرح می‌کند و سپس چنین حادثه‌ای رخ می‌دهد(ترور رشدی)؟!
اگه سلمان رشدی رو نیروی ما زده که دممون گرم تو قلب نیویورک آدم داریم اگه خودشون زدن که پرونده جدید ضدایران درست کنن یعنی نیروی خودشونم میزنن! قابل توجه مصی‌علینژاد اگه یه نفر خودجوش زده این هواداری اسلام که تا نیویورک گسترش پیدا کرده 🗣حامد‌/شاهمیری
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹در بغداد، مردی از تبار سید حسن نصرالله با همان شیوه، فریاد سر می دهد و تجدید بیعت می کند با رهبر بزرگ امت اسلام و محور مقامت، آیت الله خامنه ای...
▪️‏به انگلیسی توی خاک آمریکا احساس امنیت نمی‌کنه اما به فارسی از مرگ نمی‌ترسه. مبانی جامع کاسبی و عرضه محصول مناسب به هر خریدار