🔴پاسخ قاطع رئیسی به تکجمله ماکرون درباره حقوق زنان
♦️ در ملاقات ۹۰ دقیقهای رئیسجمهور ایران و فرانسه که قرار بود ۴۵ دقیقه باشد، ماکرون صرفا یک جمله کلی درباره احترام به حقوق زنان گفت و حتی نامی از ایران نیاورد.
♦️رئیسجمهور اما در پاسخ بر دو نکته تأکید کرد:
۱. پیشرفتهای زنان پس از انقلاب خیرهکننده بوده و اگر خواستید با این واقعیتها آشنا شوید به ایران سفر کنید.
۲. مسائل ایران مربوط به ایرانیهاست. اتحادیه اروپا اگر میخواهد درباره زنان بیانیه بدهد، درباره خشونت پلیس علیه زنان در آمریکا و غرب بیانیه بدهد. ضمن اینکه تحریم جنایت علیه بشریت است و زن و مرد هم نمیشناسد و غرب باید پاسخگوی جنایت خود علیه ملت ایران باشد.
#حجاب
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواظب باشیم ولایت مان قضا نشود..!
#حضرت_ماه
1.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحمدلله
ویدیوی دستگیری و شکر خوری فرد توهین کننده به قرآن کریم
پ ن: این اولشه، اصل خوردنیات تو راهه حرومی!
خطاب به مسئولان قوه قضاییه: مردم مومن و انقلابی کشورمون در تماس های خود با ما خواستار برخورد قاطع با این اوباش دستگیر شده بدون رعایت رافت اسلامی هستند
♦️فوری | اغتشاشگران را شناسایی کنید و به سازمانهای اطلاعاتی مربوطه گزارش دهید.
🔹با توجه به برنامه ریزی شدید منافقین و دولت های متخاصم برای ایجاد ناامنی در سطح کشور، در صورت مشاهده هرگونه فعالیت خرابکارانه در سطح شهر سریعا گزارش آن را به نهادهای امنیتی و اطلاعاتی اطلاع دهید.
وزارت اطلاعات: 113
سازمان اطلاعات سپاه: 114
سازمان اطلاعات فراجا: 116
این پیام را در گروه های خود منتشر کنید.
💬در صورت مشاهده خرابکاری حتما فیلم و عکس آن را ضبط کنید.
#فاطمه_سپهری امضا کننده نامه استعفای رهبری، هتاک به سردار سلیمانی و شهدا، دعوت کننده به اعتصابات، درخواست کننده حمله به ایران از دولت ترامپ، دستگیر شد.
این منافق هم به زندان شد.
نفر بعدی لدفا....
👌👌👌
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI