eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
13.9هزار ویدیو
363 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پنتاگون و تسخیر قلبها و ذهنها ⭕️ پنتاگون چگونه علیه یک ملت جنگ نرم را فرماندهی میکند؟ مردمی که ۴ دهه مورد تروریسم اقتصادی از جانب آمریکا قرار گرفتند چگونه می‌توانند "زنده باد امریکا" بگویند؟
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالکریم سروش در مورد امام خمینی (ره) و محمد رضا شاه چه می‌گوید؟   ⭕️ عبدالکریم سروش در  مخالفت با نظام جمهوری اسلامی شهره‌ی عالم است، امّا ببینید چه می‌گوید! ⭕️ چند سال پیش، منکر عصمت پیامبر اسلام و اعجاز قرآن شد!
🔺مسلمان بوسنیایی فهمید، صورتی های داخلی نفهمیدند ...
👆صدای کشتی گیرها هم در آمد. حداقل در سلبرتی پروری عدالت را رعایت کنید!
سلام شب بخیر لطفا در باره بی حجابی در مزار شهدا هم پیگیر باشید امروز جمعه حداقل ۱۰ خانم کشف حجاب کامل و فاقد روسری در حال قدم زدن در مزار شهدا دیدم خیلی ناراحت شدم من تا حالا به کسی تذکر حجاب نداده بودم ولی به خدا از شهدا خجالت کشیدم سکوت کنم با کلام شیرین و محترمانه تذکر دادم ولی متاسفانه فحاشی و .... می کردن وقتی مومنان سکوت میکنن اینها جولان پیدا میکنن
🔴 جلسه پر اعتراض طلاب و اساتید حوزه با دادستان کل کشور! 🔹 پنج شنبه جلسه ای در قم برگزار شد با عنوان جهاد تبیین، با سخنرانی منتظری دادستان کل کشور که در این جلسه چندین بار تعدادی از طلاب و اساتید حوزه به سخنان منتظری اعتراض شدیدی کردند. 🔹 تعدادی از طلاب و اساتید حاضر در جلسه سخنان منتظری را غیر قانع کننده دانسته و نسبت به اهمال و کم کاری قوه قضاییه و دادستانی در مورد ول بودن فضای مجازی، عدم برخورد مناسب با اغتشاشگران و مسائل دیگر اعتراض شدید کردند‌. 🔹 بگو مگوی بعضی از طلاب با دادستان کل کشور تا آنجا بالا گرفت که منتظری پشت تریبون با لحنی خاص خواست که یکی از طلاب معترض را به بیرون بیندازند!😐 🔹 انتظار می رود مسئولین مخصوصاً در رده های بالای کشوری، با سعه صدر کامل صدای منتقدین را بشنوند و پاسخگوی عملکرد خود باشند.