هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت:
#شهید_اسماعیل_صفدری
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🍃🌹زندگینامه شهید اسماعیل صفدری🌹🍃
🍃🌹شهید اسماعیل صفدری در سال ۱۳۲۳ در خانواده ای مذهبی، مستضعف، در شهرستان شاهرود دیده به جهان گشودو پس از گذراندن تحصیلاتش تا مقطع دوم متوسطه از ، آنجا که زندگی خود وخانواده اش با سختی و و مشکلات زیادی همراه بود، موفق به ادامه تحصیل نگردید.
🍃🌹و جهت کمک به خانواده بعنوان راننده وارد ارتش شد. اما روح و روان و ایمان مقاوم او با نظام استکباری و ضد بشری حکومت ستم شاهی، هرگز سازگار نداشت و سرانجام بعد از چند سال کشمکش و حتی به زندان رفتن، در سال۱۳۵۲ موفق به خروج از ارتش رژیم ستم شاهی گردید.
🍃🌹وی چندین سال در شرکت اتوبوسرانی مشغول بکار بود و در سال ۱۳۵۷ در شرکت پارس خودرو، استخدام شد. با شروع قیام ملت کشورمان علیه رژیم آمریکائی شاه به صفوف منسجم و با عظمت انقلابیون پیوست و در کنار امت شهیدپرور به فعالیتهای چون، پخش اعلامیه های حضرت امام خمینی (ره) و حضور در راهپیمائی ها و تظاهرات خیابانی پرداخت. او بعد از پیروزی نهضت اسلامی نیز جهت حفظ دستاوردهای مقدس انقلاب و تداوم آن بسیار فعال و متعهد بود و نشانه بارز این ادعا، پذیرفتن مسئولیت بسیج نظامی مستضعفین در محل کار و زندگی و عضویت در حزب جمهوری اسلامی در آن زمان پرحادثه و حساس از سوی ایشان می باشد.
🍃🌹با شروع جنگ تحمیلی از طرف رژیم کافر و خودفروخته صدام در عراق، اسماعیل با حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل، گام مثبت دیگری در جهت پاسداری از نظام ضد استکباری جمهوری اسلامی ایران برداشت و از این امتحان الهی نیز بسلامت بیرون آمد و از آنجائیکه دشمنان قسم خورده اسلام بقاء و حیات ننگین خود را در ایجاد تفرقه و جدائی بین امت آگاه و مبارز و آزاده ایران اسلامی میدیدند، بمنظور ایجاد رعب و وحشت در قلوب مردم و پس زدن نیروهای مومن و مخلص از صحنه مبارزه، با دست منافقین مزدور و پلید در یکی از ایام خردادماه سال ۱۳۶۱ او را بههمراه خواهر و داماد و خواهرزاده معصوم یکساله اش که همگی در آن شب مهمان او بودند، بصورت فجیع در منزلش به شهادت رساندند و با آتش کشیدن آنجا جنایت خود را کامل نمودند.
🍃🌹بدین ترتیب یاوری دیگر از خیل یاران امام و امت به لقاءالله پیوست و زندگی جاودانه و ابدی خود را در ظل رحمت بی انتهای ایزد منان آغاز نمود.🌹🍃
💢توصیهها و بیانات رهبرانقلاب در دیدار با دانشمندان هستهای
╰━━🌷🕊🌼🕊🌷━━╯
🔺صنعت هسته ای کلید پیشرفت های علمی است
🔺معرفی اسلام به عنوان عامل عدم ساخت سلاح هسته ای
🔺اهمیت صنعت برد هسته ای از جهت
وزن سیاسی در جهان
🔺غیر از مبانی اسلام کسی مانع دستیابی به این سلاح نبود
🔺بهبود وضعیت زندگی مردم با پیشرفت صنعت هسته ای
🔺غیر قابل اعتماد بودن غرب؛ یکی از دستاوردهای چالش هسته ای
🔺همکاری با کشورهای هم جهت در مسئله تجاری سازی
🔺توصیه به زیر بار خواسته های زورگویانه و ادعاها نرفتن
🔺تقویت روحیه و اعتماد به نفس
ملی با پیشرفت این صنعت
🔺توصیه اکید به حفظ همکاری با آژانس در چارچوب مقررات پادمانی
🔺توصیه به تجاری سازی محصولات و خدمات هسته ای
🔺توصیه به دست نخوردن زیرساخت های صنعت هسته ای در صورت توافق
#مقام_معظم_رهبری
#دانشمندان_هستهای
سلام عزیزان عدالتخواه
حالتون چطوره؟
از نمایندگان و شاسی بلندها چه خبر ؟
خبری ندارید ؟
عه چرا ؟
آهان ، گرفتار امپراطوری رسانه هستید👌
هر وقت اونها احساساتی تون می کنن پیگیر می شید، آره؟
خب حله، اونها که هدفشون به حاشیه بردن حضور رئیسی در سوریه ( مهمترین خبر و نمایش قدرت جبهه مقاومت) بود و نتیجه گرفتن👌😑
مزاحمتون نمی شم بخوابید
آسدپرهام
♦️آقای قوه قضائیه
در مقابل پدر مهسا کوموله ساکت موندید با دروغ گویی یک تنه مملکت رو به آتیش کشید.
🔹اینبار در مورد جنایت های کاسبان خون كيان پیرفلک ساکت باشید تهش معلوم نیست.
تا اینجا ۵ تا بچه بی گناه یتیم شدن....
#برخورد_قاطع
هدایت شده از مدار 01:20
آقایان شعام
تازه از خواب بیدار شدید!
تازه فهمیدید که مماشات و وادادگیتان اشتباه بوده!؟
دست شما هم به این خونها آلوده است و شماها هم در شهادت این عزیزان سهیم هستید!
آنجا که تا توانستید به فواحش و دواعش باج دادید و دست پلیس و بسیج را در مقابله با آنان بستید!
ما شورای عالی امنیت ملی و قوه قضاییه را نیز در ریخته شدن این خون ها سهیم می دانیم
زیرا ۸ ماه است علیه سیاست وادادگی و انفعال و مماشاتتان با فتنه گران فریاد میزنیم ولی گوشتان بدهکار نبوده!
👤 آنتی صهیون
#نتیجه_مماشات
@madare0120
🚨#فوری/ موافقت کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیلی روز شنبه
🔻گودرزی، عضو کمیسیون:
در جلسه امروز کمیسیون با کاهش ساعت کار اداری از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت در هفته و تعطیلی روز شنبه موافقت کرد!
⚠️پ. ن:
شَبّات (در عبری שבת به معنی شنبه) در یهودیت به روز تعطیل هفتگی شنبه میگویند.