eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
5.9هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
13.9هزار ویدیو
363 فایل
🏴 السلام علیک یا أباعبدالله الحسین 🏴 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴عدم مقابله با سگ های ولگرد بدلیل ضعف و ترس از بلاگرهای اینستاگرامی. یک بار برای همیشه باید شر سگ های ولگرد از سر این مردم کم شود. 🔹خورده شدن پسربچه‌ای ٨ ساله توسط سگ‌های ولگرد در قهاوند استان همدان 🔸شاهدان عینی گفته اند، ابتدا تصور کردیم که سگ‌های ولگرد یک حیوان را به دندان گرفته اند  اما بعدا متوجه شدیم که کودک ٨ ساله بوده و از باقیمانده لباس این کودک متوجه شدیم فرزند چه کسی است... 🔹همین امروز مجلس باید همانند تمامی کشورهای دنیا، غذا دادن به حیوانات ولگرد را ممنوع و جرم انگاری کرده و شهرداری ها هم برای تحویل لاشه هر سگ جایزه تعیین کند. 🔸تنها راه نجات از این برهم زنندگان نظم طبیعت و امنیت، معدوم سازیست. 🔹فریب پیشنهادات نایس و صورتی عقیم سازی را نباید خورد. چه اقتصادی توان هزینه های زنده گیری و عقیم سازی و نگه داری تا اخر عمر این جمعیت میلیونی را دارد؟ ولله در آمریکایش هم که اقتصاد اول دنیا و قبله آمال قرتی های اینستاگرام است، سالی بالغ بر ۲ میلیون سگ و گربه را معدوم می‌کنند.
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
خیلی بیش و پیش از آنکه از نامزد شدن آقای دکتر قالیباف برای ریاست جمهوری به فاصله تنها یک هفته بعد از نامزد شدن ایشان برای ریاست مجلس متعجب باشم، از نامه آن ۱۶۱ همکار محترمی متحیر هستم که امروز به ایشان رای دادند که رئیس مقننه شوند و فردا نامه نوشتند که رئیس مجریه شوند! خب برادران و خواهران گرامی! آیا نزد خود فکر نکردید که مردم درخصوص این رفتار عجیب شما چه قضاوتی خواهند کرد؟! آیا مردم نزد خود نمی گویند که اگر نظرتان این بود که ایشان رئیس جمهور شوند پس چرا برای ریاست مجلس به او رای دادید؟! و آیا چنین تغییر نظر و چرخش رایی به فاصله تنها ۲۴ ساعت، سبب سوزاندن سرمایه اجتماعی خانه ملت نزد ملت نمی‌شود؟! بله حرمت امام زاده با متولی است و کاش اکنون که با اعتماد مردم، ما متولی حفظ حرمت خانه ملت شده‌ایم نسبت به حفظ حرمت این جایگاه والا، دقت بیشتری داشته باشیم. خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کند. بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی https://eitaa.com/baladetayyeb
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ماهیت واقعی افکار قالیباف ظریف: «آقای قالیباف دو نفر رو فرستادند که بیا بشو رئیس کمیته سیاست خارجی ستاد قالیباف و بعد هم بشو وزیر خارجه» به کانال روشنگری با کلیپهای مستند ومعتبرباارسالات محدودبپیوندید👇
چجور کسایی که مسولن شب ها خوابشون میبره کسایی که به سگهای ولگرد غذا میدید شماهم بی تاثیر نیستید
توییت های ۳۰۰تومنی
بخونید تا بفهمید چی به سر رای شما اومد
🦊 فتنه شیطان گویند: روزی شیطان خیمه ای را دید که گاوی در کنار آن با طناب به میخی بسته شده و زنی را دید که آن گاو را می دوشد، به آن  سو رفت و طناب را تکان داد. با تکان خوردن طناب ، گاو ترسید و رمید و سطل شیر را بر زمین ریخت و پسر آن زن را که در کنار مادرش نشسته بود لگدمال کرده و او را کشت. مادر بچه با دیدن این صحنه عصبانی شد و گاو را با ضربات چاقو از پای درآورد ، شوهر آن زن آمد و با دیدن فرزند کشته شده و گاو مرده، همسرش را زد و او را طلاق داد. سپس خویشاوندان زن آمدند و آن مرد را زدند، و بعداز آن نزدیکان آن مرد آمدند و همه با هم درگیر شدند و جنگ و دعوای شدیدی به پا شد!! فرزندان ابلیس با دیدن این ماجرا تعجب کردند و از پدر پرسیدند: ای پدر !!! این چه کاری بود که کردی؟! ابلیس گفت: کاری نکردم فقط طناب را تکان دادم. آری دوستان: بیشتر مردم فکر می کنند کاری نکرده اند، در حالی که نمی دانند یک رفتار یا یک کلام شان : مشکلات زیادی را ایجاد می کند، آتش اختلاف و فتنه را بر می افروزد، خویشاوندی را برهم می‌زند، دوستی وصفا و صمیمیت را از بین می‌برد، کینه و دشمنی را بر می انگیزد، طراوت و شادابی را تیره و تار می‌کند، دل ها را می‌شکند . بعدا کسی که اینکار را کرده فکر می کند کاری نکرده است فقط، طناب را تکان داده است!
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم انتقال دفتر از پارلمان به مسجد در پایتخت 🔺️با حضور نماینده مردم شریف تهران ری اسلامشهر شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام نوروز پور امام جماعت مسجد ، دفتر ارتباطات مردمی دکتر مجتبی زارعی از محدوده ی حفاظت شده پارلمان به مسجد سید الشهدای میدان انقلاب تهران منتقل شد
🔴 درباره انتخابات! مخاطبین عزیز از ما زیاد سوال دارند. از هفته قبل پیشنهادات سنگین تبلیغاتی از طرف برخی کاندیداها داشتیم . همه را رد کردیم. رسانه امانت است و نمیشود به راحتی برای یک کشور ۸۰ میلیونی نسخه پیچاند . برخی هم در لباس انقلابی با تیغ رسانه تخریب و توهین و عقده گشایی می‌کنند.اینها خیانت می‌کنند، رسانه یک سنگر و امانت الهی برای تبیین و روشنگری است ،محل عقده گشایی و تاخت تاز امیال نفسانی و منیت ها و حسادت های شخصی نیست . لذا همیشه در مقابل تخریب ها و توهین ها سکوت کردیم و به خداوند واگذار می‌کنیم . کمی صبوری کنیم شورای نگهبان تکلیف تایید صلاحیت ها را مشخص کند. با یک نقشه و برنامه جامع و کامل بسمت گزینه مطلب در شرایط فعلی حرکت خواهیم کرد.
عباس عبدی: از یکی دو روز دیگر کاندیدا‌ها به نفع یکدیگر کنار می‌روند و مزد خود را طلب می‌کنند
2.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اوایل برجام واکنش جلیلی چه بود واکنش قالیباف چه بود