🔴 دروغ میگه مثل...
🔻 خبرآنلاین که برای نخستین بار خبر کذب ٦ماه حبس برای سحر خدایاری را بدون اشاره به هیچ منبعی منتشر کرد، امروز طی نامهای به رییس صداوسیما مدعی شد که «در همان متن هم گفته نشده که مرحومه به ٦ ماه حبس محکوم شده است»!!
🔹 این در حالیاست که هم در خبر اولیه این رسانه كه ديگران نيز به نقل از آن منتشر كردند و حتی در اكانت توئيتري آن(تا پیش از اصلاح) صراحتا آمدهبود: «این دختر جوان پس از مراجعه به دادسرا متوجه شد که باید برای تحمل 6 ماه حبس به زندان برگردد»
🔹این خبرگزاری مدعی شده که خبر مذکور را به نقل از خواهر مرحومه منتشر کرده که این ادعا نیز دروغ است چراکه خواهر مرحومه در مصاحبه با روزنامه شهروند صرفا گفته بود«#مثل_اينكه آنجا از کسی شنیده بود که باید ۶ ماهی زندانی شود» و جالب اينكه خبرآنلاين حتي همين نقل غيرمستند و احتمالي از زبان خواهر را نيز بيان نكرد و صراحتا خودش از ٦ ماه حبس نوشت!
سال گذشته نيز شایعهسازی خبرآنلاين درباره زائران عراقی در مشهد موجی از التهاب ایجاد کرد که دست آخر منجر به شهادت یک روحانی شد
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⭕️ من پروانه سلحشوری هستم، یک سیَه روی
سلحشوری، نماینده لیست امید که در راه اندازی موج سازمانیافته #دختر_آبی به خوبی نقش خود را ایفا کرده است، حالا توییتی زده و صحبتهای پدر سحرخدایاری را انگ زنی خوانده!!!
🔻این درحالی است که این موجود قبلا انگ پرستو بودن را به میترا استاد، که توسط نجفی کشته شده بود را زده بود!!!
در مقاموس این جانداران چیزی به نام شرافت پیدا نخواهید کرد
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⭕️آیتالله بهجت(ره):
استادم مرحوم قاضی(ره) را درخواب دیدم. به او گفتم چه چیزی حسرت شما در دنیاست؟
فرمودند: حسرت میخورم که چرا در دنیا فقط روزی یک مرتبه زیارت عاشورا میخواندم...
#درس_اخلاق
@Afsaran_ir
14.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حجت الاسلام صفایی، شوهر خواهر سحر خدایاری:
‼️خانم #پروانه_سلحشوری آیا شما دلسوزتر از پدر ایشونی؟ شما برای چی داری از آب گل آلود ماهی می گیری؟ جز بخاطر اینه که عقاید #فمنیستیات رو ترویج بدی؟
🔺 هیچکدام از این ها دلسوز نیستند ، بلکه به دنبال منافع خودشان هستند.
#دروغ_دختر_آبی
@Afsaran_ir
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صبا کمالی: بازداشت نشدم
تعدادی هم بسمالله آورده جلوی دوربین تا اظهاراتش طبیعی جلوه کنه!
@Afsaran_ir
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رگ حیاتی عربستان زیر تیغ انصارالله یمن!
🔸آتشسوزی در مجتمع نفتی «آرامکو» عربستان
🔹برخی منابع خبری بامداد امروز مدعی وقوع انفجارهایی در مجتمع نفتی «آرامکو» در شهر «بقیق» عربستان سعودی شدهاند.
👈 برخی منابع خبری سعودی اظهار کردن که حمله پهپادی از سوی یمن صورت گرفته است، گفتنی است این چندمین بار است که تاسیسات راهبردی «آرامکو» عربستان مورد هدف نظامی انصارالله قرار میگیرد!
✅ به افسران بپیوندید:
Afsaran_ir
⭕️ شرکتهای خانوادگی پروانه سلحشوری
قوهی قضائیه باید در ورود به پروندهی پروانه سلحشوری، ضمن پیگیری موضوع #دروغ_دختر_آبی و به اغتشاش فرا خواندن مردم، مسئلهی احتمال رانت خانوادگی وی را نیز بررسی کند...
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
♦️ وقوع بارانهای سیل آسا در جنوبشرقی اسپانیا جان ۵ نفر را گرفت و ۳۵۰۰ نفر را مجبور به ترک خانههایشان کرد
✍️ #افسران
مشابه همین اتفاق چند ماه پیش در ایران افتاد و کسانی که مسولیتی هم نداشتند مورد حمله بیرحمانه جرایانات سیاسی و سلبریتی ها قرار گرفتند
البته این موضوع قصور برخی مسولین در ماجرای سیل را توجیه نمیکند!
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺امام خامنهای: اولین درس بزرگ عاشورا، درس فدا شدن در راه دین و در راه خدا است.
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir