🔺 #درس_اخلاق
❇️ حجتالاسلام جعفری:
«آیتالله خوشوقت» روی سحر تاکید فراوان داشتند. بین الطلوعین را هم همین طور. یک وقت کسی پرسید بین این دو کدام را انتخاب کنیم؟ یعنی سحر بیدار باشیم یا بین الطلوعین؟ گفتند بینشان دعوایی نیست. هر دو را بیدار باشید! ولی اگر کسی نمیتوانست اولویت را با سحر میدانستند. یکبار کسی گفت حاج آقا من سحرها خوابم میگیرد؟ گفتند اگر خوابت گرفت بخواب چون معلوم است اسمت را در لیست ننوشتهاند!
@Afsaran_ir
1.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پاسخ امام خمینی به افاضات جدیدِ ظریف!
🔹باید ایران از این مغزهای پوسیده و تربیت شده دست آمریکاییها تصفیه بشود
#امام_خمینی
@Afsaran_ir
2.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آیتالله مایک مُرد؟!
♦️برخي منابع خبري اذعان كردن كه مایک دیآندریا ، افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا ، معروف به "آیتالله مایک" طراح ترور شهید قاسم سلیمانی و شهید عماد مغنیه روز گذشته در هواپیمای ارتش آمریکا در افغانستان به هلاکت رسید.
🔹این شخصِ خبیث، طرّاح تعدادی از عملیاتهای فتنه انگیزی و آشوبها در داخل ایران بود!
@Afsaran_ir
افسران جوان جنگ نرم
⭕️آیتالله مایک مُرد؟! ♦️برخي منابع خبري اذعان كردن كه مایک دیآندریا ، افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا ،
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سخنانِ جالبِ استاد #حسن_عباسی راجع به آیتالله مایک!
🔹بشنوید از جنایات این خبیث(مایک دیاندریا افسر ارشدِ اطلاعاتي آمريكا)
👈 این کلیپ همان کلیپیاست که کانالهایِ وابسته به دولت ۳۰ ثانیهاش را تقطیع کردند و به عنوان #حجامت_نظام منتشر کردند؛ کاملش را ببینید!
@Afsaran_ir
⭕️سخنِ عجیبِ رئیس جمهور راجع به FATF
♦️وحید یامینپور: آقای روحانی گفته با تصویب fatf باید جلوی موفقیت ترامپ و کاخ سفید را بگیریم!
👈عجیب است مگر این خود ترامپ نیست که برای تصویب fatf به ما فشار میاورد؟!
🔹دقیقا نکته اینجاست که چرا ترامپ همپیمانانش را به سمتِ ایران میفرستد تا با ترفندهای مختلف و فرصت دادن های متوالی ، ایران این معاهده را تصویب و به اجرا درآورد.
@Afsaran_ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
ولیعهد انگلیس ابراز تمایل کرده برای سفر به ایران!
قطعا یک روزی میاید ایران ولی نه برای خوشگذرانی و دیدارهای دیپلماتیک بلکه برای محاکمه بابت نسلکشی ۹ میلیون نفری در ایران!
@Bisimchimedia