3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش سعودیها برای کمک به مردم فلسطین!
@Afsaran_it
یمنیها موشک مافوق صوت آزمایش کردند
یک منبع یمنی در گفتوگو با خبرگزاری ریانووستی روسیه، از آزمایش یک موشک مافوق صورت خبر داد.
این موشک با سوخت جامد به سرعت ۸ ماخ (حدود ۱۰ هزار کیلومتر در ساعت) میرسد و نیروهای مسلح یمن قصد استفاده از آن در حملات خود در دریای سرخ، دریای مکران و خلیج عدن و همچنین حمله به مواضع اسرائیل را دارند.
@Afsaran_ir
شهادت سرباز وظیفه کرمانی در درگیری با اشرار
فرمانده انتظامی استان کرمان:
صبح امروز ماموران يگان تکاوری ۱۱۵ زهکلوت رودبار جنوب از توابع کرمان هنگام پايش خودروهای عبوری در حوزه استحفاظی به يک دستگاه خودروی سواری مشکوک و دستور ايست دادند.
پس از دستور ايست ماموران يگان تکاوری خودرو اقدام به تيراندازی نموده و طی اين درگيری سرباز وظيفه «يونس محمدی» به شهادت رسيد و سرباز وظيفه «اميد رضا دستجردی» از ناحيه دست و پهلو مجروح و به بيمارستان منتقل شد.
در اين درگيری يکی از اشرار سابقهدار به هلاکت رسيد و يکی ديگر از اشرار مسلح دستگير و به مقر انتظامی منتقل شد.
@Afsaran_ir
3.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لشگر تک نفره یعنی این خانوم که تو مترو تنهایی به وظیفش عمل میکنه و نهی از منکر میکنه
تماشاگر نباشیم
@Afsaran_ir
بازپرس پرونده تتلو: تتلو توبه نامه نوشته و میخواهد تشکیل خانواده بدهد
وحید ناصری، بازپرس پرونده تتلو:
او در جلسات خود از بلاتکلیفی در ترکیه حرف زده و گفته که دلتنگ خانوادهاش بوده. همین هم باعث شده با پای خودش به ایران برگردد. حتی توبه نامه هم نوشته و گفته از اعمال و رفتارش پشیمان است.
میگفت دوست دارد بعد از پایان مجازات مثل خیلی از جوانها ازدواج کند، خانواده تشکیل دهد، بچه بیاورد و موسیقی را به شیوه درستش ادامه دهد.
@Afsaran_ir
انصارالله: عقب نمیکشیم
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به فشارها: مواضع یمن در قبال غزه ثابت است و تا پایان تجاوز و رفع محاصره و ورود کمکها به سراسر آن در کنار غزه خواهیم ماند.
یمن هرگز از موضع خود کوتاه نخواهد آمد و آن را مسئولیت دینی، انسانی و اخلاقی خود میداند که بر هر مسلمان و آزادهای واجب است.
@Afsaran_ir
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعبیر جالب تحلیلگر صهیونیست از وضعیت فعلی مقامات رژیم اشغالگر:
آنهایی که در دولت اسرائیل خواهان جنگ با حزبالله لبنان هستند، لاتهای کوچه خلوتاند!
@Afsaran_ir
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجبورم برای تهیه سحری و افطار روزی چند ساعت پیادهروی کنم
@Afsaran_ir
1.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در زمان گل و بلبلی به اعتراف خود شاه نصف بیشتر مردم بیسواد بودن و تورم بالایی داشتیم
@Afsaran_ir
1.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پی حمله با چاقو در تقاطع بیت کاما در نزدیکی بئرالسبع در جنوب اسرائیل ۳ صهیونسیت مجروح شدند
@Afsaran_ir
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تازه فهمیده دوتاپاهاش رو تروریستهای صهیونیست گرفتن ازش و دیگه هیچوقت پا نداره
لعنت به اسقاطیل و اسقاطیل پرست جماعت
@Afsaran_ir