eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.4هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (و
سلام برشما خوبان نوزدهمین روز از چله 🌾 🍃 سی وسوم 🍃 🌾 مهمان سفره مغز متفکر حزب الله لبنان شهید 🌷حاج عماد مغنیه 🌷 هستیم.
شهیدی که خونش عامل نابودی اسرائیل است؛ «عماد مقاومت»
فرمانده شجاع و دلاور حزب‌الله لبنان فرماندهی که نزدیک به ۳دهه سازمان سیا آمریکا و اسرائیل برای نابودی اوجایزه گذاشته بودند سردار محجوب و دلیرسرزمینهای لبنان
حاج عماد مغنیه معروف به حاج رضوان فرمانده جهادی حزب الله لبنان بود که در ۱۲ فوریه سال ۲۰۰۸ در حمله تروریستی سرویس های جاسوسی غربی و اسرائیلی در دمشق به شهادت رسید. یکی از چهار شهید حزب الله در سوریه او در کنار شهید سمیر القنطار، جهاد مغنیه و مصطفی بدر الدین یکی از چهار فرمانده ارشد حزب الله بود که در چند سال اخیر در خاک سوریه و در نزدیکی دمشق ترور شدند به این معنی که وجه مشترک هر چهار ترور، اجرای آن به واسطه جنگنده‌های اسرائیلی و از طریق حملات هوایی و وقوع آن در خاک سوریه و در نزدیکی دمشق، پایتخت این کشور بوده است.
عماد مغنیه، مغز متفکر حزب الله عماد پس از تأسیس حزب‌الله لبنان به جمع آنان پیوست و از بین تمام فعالیت‌ها نبرد و جنگ رو در رو با اشغالگران صهیونیست را برگزید. او پس از اجرای موفقیت‌آمیز چند عملیات‌ به عنوان فرمانده گارد حفاظت مقامات بلندپایه حزب‌الله سپس به عنوان مسؤول عملیات ویژه حزب انتخاب شد. اسارت عماد مغنیه؛ مرد سایه شهید عماد مغنیه که به دلیل دوری از رسانه‌ها به «مرد سایه» در مقاومت اسلامی شهرت یافت و بسیاری او را مغز متفکر حزب‌الله قلمداد می‌کردند، در پاییز ۱۳۶۲ در جریان عملیاتی علیه آمریکا در کویت به اسارت درآمد اما موفق به رهایی شد و پس از آن بود که سازمان جاسوسی آمریکا به شخصیت واقعی او پی برد و سخت در صدد دستگیری او در لبنان و خاورمیانه برآمد. شهید مغنیه در فهرست افراد تحت تعقیب اتحادیه اروپا و آمریکا قرار داشت و برای کشتن او پنج میلیون دلار جایزه گذاشته شده‌ بود. همچنین حاج رضوان در ۲۰ سال گذشته از هدف‌های اصلی سرویس‌های امنیتی آمریکا بود تا جایی که سیا ۲۵ میلیون دلار پاداش برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری وی شود، در نظر گرفته بود. عماد در نبردهای حزب الله با ارتش اشغالگر اسراییل در سال ۲۰۰۰ که ثمره آن آزادی جنوب لبنان بود، نقش معجزه‌آسایی داشت و در همین عملیات‌ها بود که برادرش «جهاد مغنیه» به شهادت رسید. او از همان زمان در عملیات انتقال سلاح از جنبش آزادی‌بخش فلسطین برای مقاومت اسلامی لبنان نقش اساسی داشت.
سپس در جنگ معروف به جنگ ۳۳ روزه، اوج رشادت و تدبیر وی برای همه به ویژه دشمن اسرائیلی روشن شد تا جایی که اسرائیل برای جبران این شکست مفتضحانه در صدد عملیات تروریستی علیه حاج عماد برآمد. نقش او در پیروزی های مقاومت تا جایی بود که دبیر کل حزب الله در این باره گفت: ما افتخار پیروزی در جنگ تابستان ۲۰۰۶ را به یک شخص خاص اختصاص نمی دهیم، زیرا این پیروزی حاصل مقاومت گروهی بود اما حاج عماد در پیروزی نخست و دوم نقش اساسی و محوری ایفا کرد و اگر زنده بود می گفتیم وی رهبر دو پیروزی است.
مغنیه در حالی به فیض شهادت نائل آمد که هنوز مردم به خوبی او را نشناخته و اسرار زیادی از او همچنان پنهان مانده است و پس از شهادت بود که مردم دریافتند او همان فرمانده نظامی مقاومت و مغزمتفکری بود که پیروزهای متعددی را برای مقاومت به ارمغان آورد. سید حسن نصرالله پس از شهادت مغنیه گفت: خون حاج عماد مغنیه موجودیت اسرائیل را نابود می کند.به این ترتیب مردم دریافتند حاج رضوان همان رئیس شورای جهادی و فرمانده نظامی مقاومت و عقل متفکری است که پیروزی های مقاومت را به ثمر می نشاند و گوهر جهادی حزب الله بود و او بود که نصرالله از او تحت عنوان فرمانده دو پیروزی یاد کرد و او بود که سالها زندگی کرد بدون اینکه کسی بداند عماد مغنیه کیست، زیرا کسی جرأت نداشت خزانه اسرار او را فاش کند.
مادر این شهید مقاومت درباره فرزندش گفت: امام خمینی قدس سره الشریف از عماد مغنیه به عنوان یکی از فرزندان خود یاد کرد و امام خامنه ای نیز در مورد ایشان گفت: در جریان جنگ ۲۰۰۶ برای پیروزی حاج عماد و حسن نصرالله دعا کردم و امروز آرزو می کنم وی روز قیامت شافع ما باشد». ام عماد با یادآوری روزهای محرم و کودکی حاج عماد گفت: ما مجلس عزاداری ایام محرم را در منزل برگزار می کردیم و یک نفر ذکر مصیبت می خواند، اما شهید مغنیه به این شیوه اعتراض می کرد و همواره تاکید داشت زندگی امام حسین (ع) ابعاد گسترده وعمیق تری از ذکر مصیبت دارد از همین رو مشتاق بود کتابهای مربوط به امام حسین (ع) و نهضت حسینی را مطالعه کند و مدت ها در جستجوی پی بردن به دلیل شهادت این امام و هدف از انقلاب عاشورا بود و با هیمن روحیات در مسیر جهاد در راه خدا علیه اسرائیل گام برداشت و در ۱۳ سالگی وارد جنگ علنی و مداوم علیه اسرائیل شد و البته مهم ترین دغدغه اش نابودی اسرائیل و کمک به مظلومان در فلسطین بود و تلاش می کرد همانگونه که امام حسین (ع) در برابر ظلم ایستاد، او نیز در دفاع از مظلومان علیه ظلم به پا خیزد. مادر شهید مغنیه در مورد دیدارهای خانواده با پسرش گفت: عماد به دلیل اینکه از سوی کشورهای مختلف تحت تعقیب قرار داشت، دائم در حال نقل مکان بود و نمی توانست یک جا بماند و ما نیز زیاد او را نمی دیدیم تا جایی که یک بار یک سال کامل او را ندیدیم و ۲۵ سال در همین وضعیت به سر برد.
می‌گویند زنان با یک دست گهواره را تکان می‌دهند و با دست دیگر دنیا را. این توصیف مادرانی است که فرزند تربیت شده در دامن آنان معادلات دنیا را عوض می‌کند؛ مانند مادر شهید عماد مغنیه. زنی صبور، شجاع و آگاه که هر سه پسرش را به گونه‌ای تربیت کرد که برای دفاع از دین و اعتقاد و خاک‌شان وارد عرصه مبارزه با اسرائیل می‌شوند و هر سه نیز در این مسیر به شهادت می‌رسند. «آمنه سلامه» سال 97 در سن 80 سالگی و بعد از تحمل سال‌ها رنج فراغ پسرانش، به آنان پیوست و در روضه الشهیدین الغبیری تشییع و در جوار فرزندش حاج رضوان و نوه‌اش جهاد به خاک سپرده می‌شود.