eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.4هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
راهی ساده برای شهید شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
976.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌💐👌 #حجاب_فاطمی #مادرانه نابرده رنج گنج به ما داده فاطمه س
#تلنگر 🎪شیعه یعنی تمام زندگی اش تحت خیمه ی اهل بیت و محدوده قرآن تعریف شود! ما شیعه هستیم؟ اصلا چقدر به اهل بیت رفته زندگی هایمان؟! ╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
شهید دیالمه : انقلاب هر زمان یک موج میزند و یک مشت زباله را بیرون میریزد ..... @mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیستمین روز از🌹چله دهم اعمال مستحبی امروزمان را به از بانوی شهید ❣مرجان نازقلچی❣ می کنیم محضر نورانی ☀️ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها☀️ و از حضرتش می نماییم تا با نگاه مادرانه خود؛ برای ما دعا نمایند.
خانم فرماندار مشهورترین لقب شهید «نازقلچی» شهید «مرجان نازقلچی» متولد ۱۳۵۳ بود که دارای دو مدرک تحصیلی لیسانس در رشته‌های علوم تربیتی و حقوق قضایی بود؛ بانویی که به فرهنگ ترکمن حساس بود و در همه مراسم‌ها با لباس سنتی خود حاضر می‌شد. فعالیت های این بانوی شهید، تنها متعلق به یک زمان و مکان نبوده و این نشان از چند بعدی بودن شهیده «مرجان نازقلچی» دارد. سومین فرماندار زن کشور و اولین فرماندار زن استان گلستان، مشهورترین لقب این بانوی شهیده است، مسئولیتی که در 31 فرودین سال 1393 توسط حسن صادقلو استاندار گلستان به و ی اعطا شد و نزدیک به 17 ماه (تا روز شهادت) به عنوان فرماندار بندرترکمن به نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت کرد؛ اما فعالیت های اجرایی وی به این سمت ختم نمی شود. نازقلچی در سال ۱۳۸۱به عنوان کار‌شناس امور بانوان فرمانداری شهرستان ترکمن وارد وزارت کشور شد و از سال ۸۳ تا ۸۵ بخشدار مرکزی این شهرستان شد و مسئول روابط عمومي و سايت خبري فرمانداري تركمن طي سالهاي 87-1386 و مسئول اطلاعات اقتصاد خانوار و یارانه نیز بود.   همكاري در قالب كميسيون فرهنگي تبليغات اسلامي– كميسيون همكاري با دولت بسيج، نائب رئیس شورای راهبردی بانوان بسیج خواهران شهرستان ترکمن و بسیجی فعال نیز از دیگر فعالیت های شهیده «نازقلچی» است،  
معینه حج احناف استان گلستان فعالیت های مذهبی شهیده «مرجان نازقلچی» هم مانند فعالیت های رسمی اش، پر رنگ و درخشان بود و نقطه عطف آن قبولي در آزمون بعثه مقام معظم رهبري در سال 1388 به عنوان معينه (دستیار روحانی بین كاروانهاي حج احناف استان گلستان) بود که به واسطه آن به عنوان معینه، توفیق تشرف به زيارت مكه مكرمه و مدينه منوره برایش حاصل شد؛  6 بار نیز موفق به زيارت مقام معظم رهبري در سالهاي 92-89 شد. همچنین به عنوان بازرس علي البدل مجمع قاريان راه نور بندرتركمن زير نظر دفتر الحاج آخوند عابدي كر امام جمعه بندرتركمن هم مسئولیت داشت و در كنفرانس بين المللي وحدت از سوي مجمع جهاني تقريب مذاهب طي سالهاي متوالي 92-1389 دعوت می شد و شرکت می کرد. فعالیت های اجتماعی این بانو در قالب سازمان های مردم نهاد هم قابل تامل است، عضو هيئت موسس و مدير كانون فرهنگ اجتماعي بانوان ساعي از بدو تاسيس (1383) تاكنون، همچنین نائب رئيس كميته سازمان نهاد بانوان مركز بزرگ اسلامي شمال كشور دفتر نمايندگي ولي فقيه در امور اهل سنت استان گلستان از تاريخ 1390در غالب کمیته های 22 گانه مرکز بود. در زمینه رشته حقوق که یکی از لیسانس های او بود، نیز فعالیت های حقوقی داشت و عضو شوراي حل اختلاف بندرتركمن شعبه چهارم و صلح و سازش از سال 1383 بود.  از فعالیت های علمی شهید «مرجان نازقلچی» می توان به داشتن دو مدرک تحصیلی لیسانس در رشته‌های علوم تربیتی و حقوق قضایی بود و این بانوی پرتلاش ترکمن در آزمون کارشناسی ارشد هم شرکت کرد اما هیچگاه از نتیجه آزمون مطلع نشد. سخنرانی و ارائه مقاله ”نقش زنان در بيداري اسلامي از منظر امام خميني (ره)" در همايش بزرگ امام و بيداري اسلامي توسط دفتر نمايندگي ولي فقيه در امور اهل سنت استانهاي گيلان و گلستان و كميته هاي 22 گانه مركز بزرگ اسلامي خرداد -1391 در مصلی گرگان در سابقه علمی این شهیده وارد شده است. همچنین سخنرانی و ارائه مقاله "نقش زنان در وحدت اسلامی با توجه به سیره نبوی رسول اکرم (ص)" در مراسم مبعث! رسول اکرم (ص) در مصلی گرگان 28 صفر  1392 و دریافت لوح سپاس از دفتر مقام معظم رهبری به جهت ارسال مقاله "نقش رهبری در اتحاد امت واحده اسلامی" نیز از دیگر افتخارات این بانوی شهیده است.
نحوه انجام همزمان وظایف مدیریتی با همسری و مادری حاصل ازدواج خانم فرماندار با «شهرام کُر» در سال ۷۸ دو پسر به نام‌های رئوف و حنیف است که به ترتیب در سال‌های ۸۱ و ۸۶ به دنیا آمدند. در گفت و گویی که با شهیده «نازقلچی» صورت گرفته بود، وی در مورد امور مدیریتی گفته بود: «من تصور می‌کنم که یک سری شغل‌ها با تکیه بر مفهم جنسیت تعریف نمی‌شوند، مثلا مدیریت یکی از همان‌ها است، بنابراین زن یا مرد بودن مدیر ممکن است تفاوت زیادی در خروجی کار نداشته باشد. مدیریت فقط یک شغل مردانه نیست، زنان هم به خوبی می‌تواند از عهده این شغل بربیایند، پس مدیر بودن زنانه یا مردانه نیست! اما خانه‌داری فرق دارد، خانه‌داری چیزی نیست که آقایان بتوانند انجامش دهند؛ مگر در حد گرم کردن غذایی یا… همسر من هم شاغل است، او هم خسته می‌شود و در این روزهایی که من باید بیشتر اوقات در محل کار باشم، بیش از پیش به کارهای خانه می‌رسد، منصفانه نیست که به هوای شغلم در دیگر وظایفم کوتاهی کنم.» وی در مورد نحوه تنظیم مدیریت کار با منزل گفته بود: «کارهای خانه را با هم انجام می‌دهیم! یکی از معمول‌ترین کارها همانطور که شما گفتید، غذا پختن است! ما برای شام و ناهار، هر روز و هر هفته برنامه‌ریزی می‌کنیم، شام و ناهار را درست می‌کنم و می‌گذارم یخچال! ظهر هر روز همسرم غذا را گرم می‌کند و ناهار می‌خورند. مثلا همین الان – زمان مصاحبه ساعت ۱۲ ظهر بود- بچه‌های من از مدرسه برمی‌گردند و غذایشان هم آماده است تنها لازم است که همسرم آن را گرم می‌کند و با هم میل می‌کنند! بعد مطالعه می‌کنند و استراحت می‌کنند، بعد از زمان کار، من برگردم و روال طبیعی به زندگی برگردد.»