خلاق نيك و خصال پسنديده اين بانوي نمونه، وي را در نظر پدر كه مربي صالح و كاملي بود، عزيز نمود و چون ستارهاي فروزان در آسمان خاندان امام درخشيد و همه را شيفته رفتار شايسته خود كرد. امام حسين (ع)م كه آگاه به ضمير انسانها و معيار سنجش اعمال است، سكينه را با زيباترين لقب، يعني «خيرة النّساء» خواند و با عنايتي خاص مقام و منزلت وي را در مواقف بسيار، بر ديگران آشكار نمود.
دوره جـدیـد ولى طـاقت فرساى زندگى بانو سكینه علیهاالسلام، یعنى دوران اسارت از روز یازدهم مـحـرّم آغـاز شـد
او هـمـراه سایر اسیران و سرهاى شهیدان در حالى كه بر شتر برهنه سوار و ریسمان اسارت به گردنش بود، از كربلا به كوفه و شام به اسارت برده شـد.
امـام مـحمد باقر علیه السلام مى فرماید: چون ذرّیه و اهل بیت امام حسین علیه السلام را در روز و با وضعى خاصّ به مجلس یزید بردند، مردم جفاكار شام گفتند: اسیرانى نیكوتر از اینان ندیده ایم . حضرت سكینه علیهاالسلام كه ریسمان به كتفش بسته بودند فرمود: ما اسیران خاندان پیامبریم
خواب حضرت سکینه در دمشق
در برخی از منابع خوابی از حضرت سکینه در دمشق نقل شده است. به گفته ابن نما حلی، او خواب دیده بود که پیامبر اسلام، حضرت آدم، حضرت ابراهیم، حضرت موسی و حضرت عیسی برای زیارت امام حسین به کربلا میروند در حالی که پیامبر اسلام محاسنش را به دست گرفته و گاهی به زمین میافتاد و گاهی از زمین بلند میشد. همچنین حضرت فاطمه، حوا، آسیه، مریم و خدیجه نیز آمده بودند در حالی که حضرت زهرا دست بر سر گذاشته بود و گاهی به زمین میافتاد و گاهی برمیخیرد. او خود را به حضرت زهرا رساند و شروع کرد به گریه کردن حضرت زهرا به او گفت. سکینه جان بس است که نالهات جگرم را آتش زد و بندهای قلبم را قطع کرد. این پیراهن آغتشه به خون پدرت حسین است که از آن را خود جدا نمیکنم تا خدا را ملاقات کنم.
دانش حضرت سکینه
حضرت سکینه علیهاالسلام علاقه زیادی به شعر داشت و افزون بر این که خود شعر میسرود، منزلش نیز محفلی برای نقد و بررسی اشعار شاعران بزرگ و معروف عرب به شمار میآمد. هرگاه اختلاف نظری بین شاعران پدیدار میگشت، نزد آن حضرت میرفتند و داوری او را ملاک قبولی یا رد اشعار خود میدانستند. آن حضرت در پشت پرده قرار میگرفت و توسط کنیزی که او نیز در ادبیات مهارت داشت، اشعار را دریافت میکرد. بعد حضرت با توجه به شعر شاعران، جوایزی برای شعر آنها در نظر میگرفت.
محققان، اندیشمندان و راویان حدیث، برای برطرف ساختن شبههها و پرسشهای علمی و فقهی خود، به منزل حضرت سکینه علیهاالسلام مراجعه میکردند. هم چنین آن حضرت، منزل خود را، محفل زنان و دختران عرب قرار داده بود و تبلیغ دین خدا را از راه این محفل ادبی انجام میداد.
وفات حضرت سکینه
حضرت سکینه علیهاالسلام پس از حدود هفتاد سال عمر سراسر پرافتخار و عظمت، سرانجام در ظهر روز پنجشنبه، پنجم ربیع الاول سال ۱۱۷ ق، در مدینه جان به جانان سپرد. پس از رحلت آن حضرت، خالد بن عبدالملک، حاکم مدینه، با عده زیادی از مردم در محل حضور یافت و ابتدا براساس رسم آن زمان، بر پیکر پاک آن حضرت نماز خواند و سپس مردم دسته دسته بر او نماز خواندند.
امید است که در این را ه ثابت قدم بمانیم وقیامت شرمنده شهدا نباشیم
سلام برحسین علیه السلام و اصحاب الحسین علیه السلام 🏴🏴
سلام بر شهیدان انانکه از هستی خود گذشتند🌷🌷🌷
دعا یم این است
که در زمره مع الحسین واصحاب الحسین علیهم السلام قرار بگیرید.👌
زلال شویم
چون آب
و ببخشیم
چون خورشید
و زنده شویم
بر قدم مولایم
حضرت عشق
👇👇👇👇
در روز آخر چله (امروز)
جهت شکرانه سه کار انجام دهیم:
۱)صدقه برای سلامتی امام زمان علیه السلام
۲) خواندن دو رکعت نماز شکر
۳) اطعام در حد توان
یا علی مدد ✋
📣📣📣
در آخرین روز از ✨چله بیست و پنجم ✨
که بر سر سفره کرامت
اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفای حضرت بودیم،
✅ به شکرانه این همراهی✅
با مشارکت هم قرآنی را ختم و هدیه به این ارواح طیبه می نماییم .
🕊باشد که مورد شفاعت و عنایتشان قرار گیریم .
👇👇👇
https://quran.isca.ac.ir/khatm/join/8e6c61f6-3624-409b-9820-4dc736b61978
👆👆👆
برای شرکت در ختم قرآن روی آدرس آبی رنگ لمس بفرمایید و جزء یا حزب مورد نظرتان را انتخاب نمایید .
هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
📌 حماسه زینبی در سیمای زن تمدن ساز
🔶 با حضور خانم نیلچیزاده، استاد حوزه و دانشگاه و کارشناس سابق برنامه سمت خدا
🌱 در #ریحانه ، صفحه اختصاصی #سعداء برای زن و خانواده
🌱 و صفحه مطالعات بانوان #بسیج دانشگاه فردوسی
🔰 ۱۹مهر ساعت ۱۹ از صفحه اینستاگرامی 👇👇👇
ریحانه و اندیشهزنان
🆔 @soada_reyhaneh
🆔 @soada_ir
🆔 @andishezanan
🆔 @bas_elah
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
Ali FaniAUD-20200713-WA0009.mp3
زمان:
حجم:
7.8M
- یاصاحِبَکُـلّالقُلوبْ/♥
- آرامشیبراۍقَلب....
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
شهید حسن نیکباف که بتازگی تفحص شده و بعد از ۳۷ سال به وطن و آغوش خانواده اش بازگشته بود ، امروز صبح در اوج غربت و با جمعیتی اندک در بهشت رضای مشهد به خاک سپرده شد .😔
و امروز یک هنرمند ضد انقلاب آنطرف آبی هم در خاک خراسان با همراهی سیلی از جمعیت و تبلیغات گسترده ی رسانه ای دفن شد .
این تقارن اتفاقی نیست !
این مظلومیت و آن جسارت حرفهای بسیاری دارد که قلبهای آگاه و چشمهای بینا آنرا درخواهند یافت.
🌷هدیه به روح مطهر شهیدحسن نیکباف صلوات🌷