هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
سلام مادران گرامی خواهش میکنم هر کدام بچه پسر یا دختر متولد 90 تا 95 دارید توی پویش سلام فرمانده تهران شرکت کنند. این پویش هر چی پررنگ تر باشد تیغی توی چشم دشمن هست. الان حدود 1300 نفر عضو دارد هدف این هست که به ده هزار نفر برسد. هر کدام از ما عضو شویم و دیگران را دعوت کنیم قطعا قدمی در راستای خوشحالی امام زمانمون برداشتیم. چون یک فرهنگ سازی خوب برای بچه ها در راستای آشنایی با امام زمان و سربازی ایشون هست.
این هم کانال ایتای این پویش است
.https://eitaa.com/joinchat/4252106930Cdbda857fde
⭕️نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:
🔹این همه شهید دادیم تا بی حجابی ترویج شود؟!/با بدحجابی عفت عمومی را هدف قرار داده اند!
🔸نماینده ولی فقیه در کهکیلویه و بویر احمد گفت: لباس هایی در بازار است که در شأن زن مسلمان ایرانی نیست و شرمآور است؛ این همه شهید و خون برای چه دادیم؟ مگر برای این حجاب و عفاف نبود، همه وظیفه داریم در این خصوص ورود کنیم.
🔹برخی با بدحجابی و فساد و فحشا و بی حجابی ایجاد و دیگران را تحریک می کنند، لباسی که در بازار است در شأن و منزلت زن مسلمان ایرانی نیست، نقشه یا هر چیز دیگری است را نمیدانم، اما نفرین بر کسانی که چنین لباس های بدحجابی را به خورد زنان ما می دهند.
🔸ادامه خبر:
http://shohadayeiran.com/fa/news/229307
⭕️حاج حسین شهیدی پدر سه شهید دارفانی را وداع گفت
🔸حاج «حسین شهیدی» پدر شهیدان مجید، مهدی و اسماعیل شهیدی دارفانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
🔹«مجید» که با شروع جنگ ۱۸ ساله بود، عاشقانه در جبههها حضور پیدا کرد و مردانه در ششم فروردین ماه ۱۳۶۱ در عملیات «فتح المبین» به شهادت رسید.
🔸«اسماعیل» پس از اخذ دیپلم، با اینکه ۲ سال از مجید کوچکتر بود، ازدواج کرد و خدا به او یک فرزند پسر عنایت کرد. او در نیروی هوایی سپاه، استخدام شد و در جبهه، مسئولیت مخابرات را به عهّده گرفت و در اسفند ۱۳۶۲ در حین عملیّات «خیبر» دچار مجروحیّت شیمیایی و سال ۶۸ به شهادت رسید.
🔹«مهدی» سال ۱۳۴۵ در تهران دیده به جهان گشوده بود، دانشجوی رشته کامپیوتر بود که به عضویّت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد. او نیز جوانمردانه همچون دیگر دلاور مردان سپاه حق، به جبهه باطل زد و در دیماه سال ۱۳۶۵ و درحین عملیّات «کربلای ۵» در «شلمچه» شربت شهادت نوشید.
🌸هر سه شهید تقریباً نزدیک به هم دفن شده اند.
28.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🛑🛑فرقه های شیطان پرستی در پارک نهج البلاغه تهران.... این کلیپی هست تویکی از پارک های تهران دختران وپسران نیمه عریان که میگفتند شیطان پرست هستند
🌱🍁🌱
هرکارۍکردیدنگیدمن کردم
بگید لطف خدا بوده
همہروازخدابدونید...
حاجاسماعیلدولابۍ🌱
🍃🍃🍃
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقش بسیار مهم اخلاص در قبولی اعمال نیک
کوچکترین عدم اخلاص باعث میشه عملتون قبول نشه❗️
⚠️#تلنگرشھـــــدایی
♨️نکند که آخر کار دســــٺخـــــالی از این ویرانه برویم و راهی سفر شویم.
🔻نکند اصلاً ندانیم که برای چه آمده بودیم؟!
🌹#شھید_نیّرے
کربلایی محمد فصولی
محمدحسین دامنۍ202030_380502317.mp3
زمان:
حجم:
2.69M
آرومم کن ...
#سرماگربروددلنمیکنمزحسین
#مهربون_رفیقــــم
کربلایی محمد فصولی ودامنی
شب زیارتی امام حسین علیه السلام
التماس دعا