eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.4هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 حالا که این چند روزه برای آقامون امام رضا (ع) غصه خوردید این کلیپ رو ببینید و دلهاتون رو روانه حرم آقا علی بن موسی الرضا کنید ❤️ ☘️ ای صفای قلب زارم، هر چه دارم از تو دارم 🍀 تا قیامت ای رضاجان سر ز خاکت برندارم... 🕌 السلام علیک یا مولای، یا علی بن موسی الرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (وصیتنامه، عکس و رسم شهید ) ✅ مراقبه به تلاوت سوره‌هاى یس و حجرات (هدیه به پدر و مادران شهدا ) ✅ مراقبه ویژه به خواندن زیارت آل یس و دعای بعدش از طرف شهید به پدر و مادر شهید و بخواهیم دعا کنند برای سلامتی مقام عظمای ولایت.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (و
سلام برشما خوبان بیست و دومین روز از چله 🌾 🍃 سی وسوم 🍃 🌾 مهمان سفره شهید حاج🌷عبدالله رودکی 🌷 هستیم.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین تصاویر توقیف سه روز پیش دو نفتکش یونانی در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران
شهید حاج عبدالله رودکی سال ۱۳۳۴ در خانواده‌ای مُتدین چشم به جهان گشود و در نوجوانی با پخش اعلامیه‌ها و نوار سخنرانی‌های امام خمینی (ره) در مسیر مبارزه با طاغوت در لباس رزمنده‌ای نوجوان ولایت‌پذیری خود را به اثبات رساند.   شهید رودکی سال ۱۳۵۹ لباس سبز پاسداری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در دفاع از تمامیت ارضی و در دوران هشت سال دفاع مقدس در عملیات‌های مختلف مانند ثامن‌الائمه (ع)، زُلف ایثار و مجاهدت خود را به عشق ولایت و دفاع از اسلام و ارزش‌های انقلاب اسلامی گِره زد. شهید رودکی در شکل‌گیری گردان‌های غواص «لشکر ۱۹ فجر»، قرارگاه نوح نبی نقش مؤثری ایفا کرد، این شهید والامقام در کارنامه خود در دفاع مقدس شناسایی منطقه عملیاتی والفجر ۸ را در کارنامه دارد و از فرماندهان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
شهید رودکی در طرح به‌کارگیری از قایق‌های تندرو به صورت استراتژیک هم کارنامه خوبی ارائه کرد و این شهید والا مقام همراهی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در شکل‌گیری جبهه مقاومت به عنوان یکی از برگ‌های زرین کارنامه مجاهدت خود به یادگار گذاشته است.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایشان با اینکه طراح سازمان رزم نیروی دریایی سپاه بود و برای تسلیح نمودن شناور‌های تندرو به راکت‌ها و موشک‌های هدایت شونده و راه اندازی پدافند هوایی و شکل‌گیری هسته اولیه جبهه مقاومت، تلاش‌های موفقیت‌آمیزی نموده بود، هیچ‌گاه خودش را بانی این ابدعات نوین، معرفی ننمود و با اخلاص، تدین و محبت به اهلبیت عصمت و طهارت بویژه حضرت زهراء (سلام الله علیها) در کنار رزمندگان دریادل، به مجاهدت فی سبیل‌الله ادامه می‌داد.
وی به قصد دفاع از مسلمانان جهان به جمع «حزب الله» لبنان پیوست. توان بالای او در رزم دریایی، غواصی، موشک اندازی و تسلط بر زبان عربی، او را در جایگاه یکی از مربیان آموزشی حزب الله لبنان قرار داد. نقش رودکی به گونه ای بود که صهیونیست ها بارها در صدد ترور ایشان برآمدند ولی هر بار در این امر ناکام ماندند. سردار رودکی با عشق به اهل بیت، از طبع هنری در زمینه های شعر، خط، نقاشی و مقاله نویسی نیز برخوردار بود.
او که آرزوی شهادت را از سالهای جنگ در قفس تنگ جسمانی اش جای داده بود سرانجام چند روز پس از پیروزی لبنان هنگامی که برای معارفه فرمانده جدید نیروی دریایی استان بوشهر به این استان سفر کرده و در منزل یکی از بستگان در روستای «آب پخش» براز جان از توابع شهرستان دشتستان میهمان بود، زمانی که منادی قدسی اذن ورود به جمع نمازگزاران را از گلبانک آسمان ندا داد، عبدالله در کمال بندگی در حالیکه وضو می گرفت مورد اصابت گلوله تفنگ شکاری یکی از ایادی منافقین قرار گرفت و در 45 سالگی این چنین نام دریادار دوم پاسدار عبدالله رودکی در تاریخ 9/3/1379 در صحیفه شهادت به ثبت رسید. سردار سعید قاسمی آذرماه سال 87 در شیراز درباره این شهید چنین می گوید: «شیراز! شیراز هیچی نداشته باشه، یه عبدالله رودکی داشته باشه. عبدالله رودکی که تا قبل از شهادتش همه آمال و آرزوش این بود، به خود من گفت، روی قایق توی خلیج فارس، دستشو کرد طرف آسمون گفت یا فاطمه! از تمام عمرم اگه یه روز مونده که به من این فرصت رو بدید که یه ناو براتون بزنم. نشنیده بودی ازش نه؟ نباید بشنوی تو!» در انتظار گرچه «عبدالله رودکی» آن گونه که انتظارش را داشت، در خطوط مقدم نبرد با متجاوزان و استکبار جهانی به شهادت نرسید اما پرواز خونینش با گلوله کینه توزان، او را از ذلتِ مرگ در بستر رهانید.
مناجات شهید حاج عبدالله رودکی که برای دخترشان نوشته‌اند: خدایا معرفت‌مان ده که بس بی‌معرفتیم. صبرمان ده که بسیار عجولیم. بصیرتمان ده که ببینیم آنچه نادیدنی است. کورمان کن که نبایسته‌ها را نبینیم و جز تو منظر نظر نباشد. بینشی عطا کن که اهل ثمر شویم. و فکری ببخش تا به عظمتت پی ببریم و معرفتی یابیم. دستی ببخش تا دستگیر باشد و قطعش کن تا جز تو بسوی کسی دراز نکند. قدمی عطا کن که در راه تو بپیماید. و قدرتی که در خدمت تو باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا