خانم دکتر طوبی کرمانی،
دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان و مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان،
پس از طی دوره بیماری نارسایی کبد، سحرگاه روز شنبه ۲۲ شهریور ۹۹ در سن ۷۳ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
مشاور دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عضو کمیسیون بانوان و جوانان مجمع تشخیص مصلحت نظام،رئیس دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی ، عضو شورای خیرین سلامت کشور، عضو شورای مرکزی شورای فرهنگی اجتماعی زنان، اولین زن رایزن علمی و فرهنگی در یونان، مدیر مسئول کتاب علمی پژوهشی «زنان»، مولف و مترجم برتر بین الملل دانشگاه تهران، مدیر کل سابق امور اجتماعی و ایرانیان خارج از کشور در سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی، دبیرکل مجمع جهانی زنان مسلمان ،عضو شورای سیاستگذاری زنان اهل بیت(ع) و ... از جمله مسئولیت های دکتر کرمانی بوده است.
تألیف بیش از ۶۰ مقاله، تألیف و تصنیف ۱۲ کتاب علمی و اجتماعی و شرکت در بیش از ۸۰ کنگره ملی و بین المللی در داخل و خارج کشور از جمله آثار علمی و فرهنگی وی است.
دکتر کرمانی استاد فلسفه دانشکده الهیات دانشگاه تهران و اولین زن فوق دکترای فلسفه در ایران و فارغ التحصیل فلسفه تطبیقی و کلام است.
هدیه به روحشان فاتحه مع الصلوات 🌷
پسر مادرِ آبی؛ پدر اشک شدی
در مسیر غمِ خود همسفر اشک شدی
آسمان خیس شد از بارش بارانِ زمین
تا که بالا برود؛ بال و پر اشک شدی
#شهادت_امام_سجاد(ع)🥀
#تسلیٺ_باد🥀
📣📢📣📢
✅ سلام برهمه
بزرگواران کانال فعال است وهر روز الحمدلله سرسفره شهدا هستیم
ظاهراً برای بعضی از دوستان پیام ها نمی رود
دوستانی که با این مشکل مواجهه هستند ، البته ایتا در بعضی از مواقع ضعیف عمل می کند 👈 ایتا را به روز رسانی کنند
ویا یک بار از کانال خارج و مجدد وارد شوند.
بفرمایید به دوستانی که مشکل پیدا کرده اند ، که اصلاح کنند
📢📢📢📢
سلام علیکم💐
چله ی همنشینی باشهدا 🌷
چله جدید (بیست وپنجم ) از روز سه شنبه (مصادف با روز شهادت امام سجاد علیه السلام )
👈 12 محرم آغاز شده
از دوستانتان دعوت بفرمائید،
تشریف بیاورند
لینک کانال الحقنی بالصالحین«چله ی شهدا»👇👇(چله اصحاب الحسین علیه السلام )
مخصوص خانم هاست
ایتا👈 http://eitaa.com/joinchat/870907916Cd8412d1e23
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شيخ السيد لطيف الضايف بزرگ سادات المكاصيص عراق به زیارت آرامگاه سردار سرافراز ایران رفت و بنام عشایر و سادات مکاصیص عراق به سپهبد شهید #حاج_قاسم_سليمانی ادای احترام کرد.
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بنده تنم میلرزه اسم منو پشت سر امیرالمومنین و امام زمان میآرن..
من خاک پای غلام اون ها نمیشم...
🔻افتخار ما مرید چنین رهبری بودن هست...
بعضی بزرگان مثل #سیدحسن_نصرالله رهبر انقلاب را حسین زمان نامید..
این حرف به این معنا نیست که رهبری را با چهارده معصوم مقایسه کنیم..
بلکه در حیطه ی رهبری جامعه در عصر غیبت، همان کارهای امام به عهده ی زعیم شیعه هست.حال ائمه اطهار با قدرت ولایت الهی و تکوینی که داشتند و به همه ی امور عالم اشراف داشتند و دارند..ولی فقیه هم به اندازه ی علم خودش رهبری شیعه را تا دادن پرچم به دست امام زمان عهده دار است..در این جایگاه ، حکم رهبری همان حکم امام زمان هست...حکم رهبر انقلاب، همان حکم امام حسین هست..
#زعیم_شیعه #ولی_فقیه
#تا_حسین_نیامده_مسلم_رهبرست
📿 تسلیم ؛ تمامِ حقیقت سجده است!
سَری بر نیزه،
و سر دیگر بر سجده ...
سجدهای در اوج قلّهی تسلیم؛
که مایه فخر "أهل السّمٰوات" است!
▪️ #یا_سید_الساجدین
⚫️هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجاد علیه السلام...
🌺از امام سجاد علیه السلام پرسیدند:
سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟
▪️در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام...
امان از شام !
🔴در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
⚫️صلی الله علیک یا سیدالساجدین ، الامام العارفین،زین العابدین..
▪️▪️▪️🌷▪️▪️▪️
"علامه ملاحبیب الله شریف کاشانی(قدس سره)"
تذکرة الشهداء جلد۲صفحه ۳۶۳
⚫ #امام_خامنهای (مدظله العالی):
#شهید_سلیمانی عزیز، بنده شب و روز به یادش هستم...