تشییع پیکر سردار شهید هادی کجباف
پیکر شهید کجباف پس از شهادت هم اسیر تکفیری ها بود و پس از ۵۰ روز به میهن اسلامی بازگشت و در میان استقبال پرشور مردم اهواز و پس از آن شوشتر تشییع و در زادگاهش به خاک سپرده شد.
شهید هادی کجباف از سرداران شهید مدافع حریم ولایت که به صورت داوطلبانه عازم صحنه نبرد با تکفیری ها شده بود در فروردینماه سال جاری، طی عملیاتی در منطقه «بصر الحریر» (درعا) بال در بال ملائک گشود و مزد سال ها مجاهدت خود را دریافت کرد.
تروریست ها در ازای تحویل پیکر مطهر شهید کجباف، مبلغ بسیار زیادی پول و نیز تبادل 150 اسیر را خواستار شده بود که با واکنش زینبی همسر شهید کجباف مواجه شد. ایشان در پاسخ به درخواست تروریست ها چنین اعلام نمودند: اگر این پیکر متعلق به ماست، ما راضی نیستیم ریالی از بیت المال به داعش داده شود .
پاسخ دندان شکن همسر شهید کجباف مراتب تحسین رهبر فرزانه انقلاب را برانگیخت و در دیدار خانواده شهدای مدافع حرم ، حضرت آیت الله خامنه ای از این اقدام همسر شهید تقدیر فرمودند.
هدایت شده از فروشگاه تنگه اُحد ایران(سیستان)
امام خمینی
خداوندا در جهان ظلم و ستم همه تکیه گاه ما تویی ما را یاری کن که تو بهترین یاری کنندگانی
خداوندا تلخی این روزها را به شیرینی فرج حضرت بقیة الله(عج) و رسیدن به خودت جبران فرما
بســـوے ظــــــــهور💫✨👇
🆔 @Besoye_zohor 💯
اعمال مستحب بیست ویکمین روز از
چله ی شهدا ی حسینی
را از طرف
🌷سردار شهید غلامرضا لنگری زاده🌷
تقدیم می کنیم به ساحت مقدس
خانم حضرت زینب سلام الله علیها