خیلی آرام بود. در این مدت من هم کنار ایشان بودم و ترسی از مبتلا شدن نداشتم. دو روز قبل از شهادت ایشان، منشی مطبم که خادم افتخاری امام رضا (ع)است گفت که خواب دیده دکتر با لباسی نخودی در «باب الرضا» ایستاده است. به ایشان می گوید: «به علت بیماری حرم بسته است. شما تشریف ببرید و زمانی که حرم باز شد برای زیارت بیایید.» می گفت: «دکتر لبخندی زد و به سمت حرم رفت. درها باز شد و ایشان به سمت ضریح رفت.»
حضرت زهرا (س) خادمانش را رد نمی کند و همسرم به اجرش به زیبایی رسید. کفنی که از کربلا خریده بود، بر پیکرش بسته شد. مهر و تسبیح تربتی که همیشه با آن نماز می خواند را داخل قبل گذاشتیم. آب زمزمی که در سفر حج تمتع در سال 1390 آورده بودیم را به همراه آب علقمه بر پیکرشان ریختم. انگشتری به خادمان امام حسین (ع) داده می شود که از سنگ قبر ایشان است که هفتاد سال آنجا بوده است. بعد از تعویض ضریح تکه های سنگ انگشتر شده که به خادمان می دهند و من نیز این هدیه متبرک را گرفته بودم. آن سنگ را کنار سرشان گذاشتم.
من 25 سال عاشقانه با ایشان زندگی کردم و تنها جایی که بدون ایشان تنها رفتم، کربلا بود. همیشه می گفت: «من به امام حسین (ع) حسودیم می شود. شما امام حسین (ع) را از من بیشتر دوست داری.» جواب می دادم: «من از همه دنیایی ها تو را بیشتر دوست دارم اما از آخرتی ها نه» خدا با شهادت ایشان می خواهد ما را امتحان کند. زمانی که خبر شهادت دکتر را شنیدم، گریه کردم و در همان حال دو رکعت نماز شکر خواندم و در راز و نیازم با خداوند گفتم: «خدایا! شیطان آمده تا ایمان ببرد و اکنون زمان امتحان است. بر داده و نداده ات شکرگزارم. الحمدلله علی کل نعمه ...» و من در شهادت ایشان جز زیبایی ندیدم و آنجا حضرت زهرا (س) حضور داشت و نشانه های آن غربت بالین هنگام بیماری، نداشتن ملاقات کننده، غربت تشییع، غربت تدفین، نداشتن مجلس ختم، آرام گریه کردن بود.
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا
🔹بهمناسبت سالروز بیعت تاریخی همافران ارتش با حضرت امام خمینی رحمهالله در نوزدهم بهمنماه ۱۳۵۷، فرماندهان، خلبانان و جمعی از اعضای نیروی هوایی ارتش، صبح امروز .
🎥 پخش سرود ملي در ديدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش با رهبر انقلاب
4_5834467030119483530.mp3
زمان:
حجم:
1.48M
🔰 بشنوید | حرف قطعی رهبر انقلاب درباره تحریمها
🔺 رهبر انقلاب، صبح امروز: اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد باید آمریکا همه تحریمها را در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم
🎐 #حرف_قطعی
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢*هشدار حجت الاسلام عالی به انقلابیها*🍃🌸
⭕️*روز های بحرانی در پیش است پشت رهبری رو خالی نکنیم*🍃🌸
⛔️*از شیعیانی که هنگام شبهات پشت امامشان را خالی کردند، عبرت بگیریم.*🍃🌸
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫اگه یه موقعی دلت بگیره .....؟
💠 انرژی مثبت......
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
🔴 نامه تنظیم شده برای #رسیدگی و توجه به #تولید_پوشاک_بانوان و #جلوگیری از تولید #مانتو های #مبتذل و #جلوباز
⚠️امروزه شاهد پوشیدن #مانتوهای_جلوباز و #شلوارهای_کوتاه توسط بانوان کشورمان هستیم.
چرا جلوی تولیدکنندگان متخلف گرفته نمیشود و فعالیت آنان متوقف نمی شود⁉️🤔
از سازمان تعزیرات حکومتی خواستاریم که بر فعالیتهای تولیدکنندگان پوشاک بانوان نظارت کند و فعالیت متخلفین، متوقف شود.
🌹اگر حمایتها به تعداد پنجاه هزار ۵۰۰۰۰ برسد این مسئله در صحن علنی #مجلس مطرح و بررسی خواهد شد ان شاءالله...
👈👈یاران #انقلابی لطفا روی لینک ذیل بزنید و #حمایت کنید👇
https://www.farsnews.ir/my/c/28168
3.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شعرخوانی زیبای مدافع تیپ فاطمیون در حضور حاج قاسم عجیب حال خاصی داشت...