انالله واناالیه راجعون
باعرض تسلیت به مناسبت درگذشت رزمنده و جانباز دلاور دفاع مقدس، جهادگرمخلص محرومیت زدایی ومقابله با کرونا و خادم آستان علی بن موسی الرضا علیه السلام،
برادرشهید مرحوم مغفور سیدمحمدحسینی.
ازهمه دوستان خواهشمندیم باخواندن نمازلیله الدفن هدیه ای بدرقه راه این عزیز بنمایند.
*سیدمحمد ابن سیدحسن*
وبرای شادی روح خودشان وبرادرشهیدشان وپدرومادرعزیزشان فاتحه درمعیت با صلوات قرائت نماییم
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم
❤️ #امام_رضا علیهالسلام فرمودند:
🍃 هرکسی که غم ونگرانی مومنی را بزداید
خداوند در روز قیامت گره غم از دل او بگشاید.
📖 میزانالحکمه، ج۵، ص۲۸۰.
#چله_سی_ام
#چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت)
✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام #چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
سی و ششمین روز از چله 🌟 💫 سی ام 🌟💫
مهمان سفره شهید 🌷 سید محمد حسینی بهشتی 🌷 هستیم.
اصلا از مرگ نمی ترسید
همسر شهید بهشتی مهم ترین ویژگی ایشان را نهراسیدن از مرگ می داند و می گوید: مهم ترین خصوصیت آقای بهشتی این بود که اصلا از مرگ نمی ترسید و با آغوش باز آن را می پذیرفت و همواره به ما می گفت: «از مرگ نترسید و مرا هم نترسانید من از مرگ نمی ترسم. اگر شهادت نصیب من شود با افتخار می پذیرم.»
بخشی از وصيت نامه شهید دکتر بهشتی:اينجانب محمد حسيني بهشتي، دارنده شناسنامه شماره 13707 از اصفهان وصيت مي کنم به همسرم و فرزندانم و ساير بستگانم که در زندگي بيش از هر چيز به فروغ الهي که در دل انسانهاست اهميت دهند و با ايمان به خداي يکتاي عليم، قدير، سميع، بصير، رحمان و رحيم و پيامبران بزرگوارش و پيروي از خاتم پيامبران و کتابش قرآن و از ائمه معصومين سلام ا... عليهم اجمعين و اهتمام به ذکر و ياد خداي و نماز با حضور قلب، روزه، عبادات ديگر و انفاق و ايثار و صدق و جهاد بي امان در اين راه و حضور پيگير در جماعت و انس با مردم راه سعادت را به روي خود باز گردانند.
✅نماز، به آدمی نشاط معنوی خاصی می دهد
به گواهی همه کسانی که کم و بیش به او مأنوس بودند، وی فردی متعبد و در عبادت دارای خلوص خاصی بود. نماز اول وقت را به شدت ارج می نهاد، و حتی در ماه مبارک رمضان، قبل از افطار نماز مغرب را به جا می آورد. ایشان در مهم ترین جلسات نیز، هنگام نماز جلسه را تعطیل می نمود و به نماز می ایستاد. او معتقد بود: «نماز، به آدمی نشاط معنوی خاصی می دهد و از پژمردگی و افسردگی روح جلوگیری می نماید.»
شهید شاهچراغی در این باره می گوید: «وقتی وضو می گرفت و یا به نماز می ایستاد، به قدری باشکوه بود و به قدری در نماز شاداب بود که هر بیننده ای را، حتی اگر اعتنای چندانی به نماز نداشت، به سوی نماز جلب می کردند.»
#شهید_بهشتی
✅در زندگي، به دنبال چه اشخاصي بايد حركت كنيم؟
فرزندش پرسيد: در زندگي، به دنبال چه اشخاصي بايد حركت كنيم؟ دكتر پاسخ داد: « در پي كساني برويد كه هر چه به جنبه هاي خصوصي زندگي آنها نزديكتر مي شويد، تجلي ايمان را بيشتر بيابيد».
#شهید_بهشتی