8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آداب عید غدیر از زبان امیرالمؤمنین(علیه السلام)
🔻 برای آقا کم نگذارید ...
🌺🍃🌺
#امام_علی
#عیدآسمانی
#فقط_حیدر_امیرالمؤمنین_است
#عید_آسمانی
#فقط_به_عشق_علی
#به_عشق_علی
#به_نیت_فرج
#پروفایل_غدیر
#تبلیغ_غدیر_واجب_است
آیت الله کوهستانی :
خدا یک علی (علیه السلام) داشت. الحمدولله، آن هم امام ما شد....
#عید_غدیر
شهید حاج قاسم سلیمانی4_6007953961934390317.mp3
زمان:
حجم:
1.96M
🎙#بشنوید | با علی (علیهالسلام) باش
🔺️پادکستی از بیانات شهید حاج قاسم سلیمانی و امام خمینی(ره) پیرامون شخصیت حضرت امیرالمومنین(علیه السلام)
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غدیری_ام
📽 #غدیر در بیانات حضرت #آیت_الله_خامنه_ای
👈ما تمسک به ولایت علی بن ابیطالب علیهما السلام، این #نعمت بزرگ خدا را رها نمیکنیم ...
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_چهارم
✅ مراقبه به اعمال ماه ذیقعده و ماه ذیحجه
✅ مراقبه به زیارت آل یس
✅ مراقبه به زیارت عاشورا
تمامی اعمال ان شاالله هدیه می شود به همه شهدای اسلام ، ویژه شهدای مکه ومنا
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_چهارم ✅ مراقبه به اعمال ماه ذیقعده و ماه ذیحجه ✅ مراقبه به زیارت آل یس ✅ مرا
بیست و هشتمین روز از چله 🍃🌷سی و چهارم (#غدیر_عهدی_با_فرمانده )🍃🌷
مهمان سفره شهید 🥀🍃 سید محمد سعید جعفری 🥀🍃 هستیم.
شهيد سيد محمد سعيد جعفری کرمانشاهی در بهمن ۱۳۳۱ در قصرشيرين و درايام تصدی پدرش برگمرک خسروی به دنيا آمد. سلسله ايشان از سادات قديمی و اصيل کرمانشاه بود و با چهل واسطه به امام حسن ابن علی ابن ابيطالب (ع) می پيوست. حفظ و قرائت قرآن کريم و آموزش احکام شرعی را از ايام دبستان در نزد مربی قرآن مرحوم ميرزا علی اصغر بهمانی آغاز نمود. هوشمندی سعيد از ايام کودکی منجر به اشتغال همزمان او در دروس کلاسيک تا اخذ ديپلم رياضی و پذيرش دوره کارشناسی و آموزش های دينی و مذهبی تا بدانجا گرديد که از 16 سالگی رسما در مساجد و جلسات دينی به سخنرانی می پردازد. از نوجوانی آموزش دروس حوزوی را در نزد روحانيت کرمانشاه آغاز می نمايد و از محضر اساتيدی چون شهيد محراب آيت ا... عطاء ا... اشرفی و شهيد آيت ا... بهاءالدين کنگاوری(محمدی عراقی) و آيت ا... مجتبی حاج آخوند و نيز آخوند ملاعلی معصومی همدانی و استاد علی حجتی کرمانی تا آغاز دروس خارج استفاده علمی می نمايد. پشتکار ، استعداد ، نفوذ کلام و اطمينان به نفس او از او شخصيتی اثرگذار بر مردم می سازد. سعيد خوش سيما و خوش سيره است.
بعد از سقوط شهر سنندج، ایشان بود که برادران حزب الهی را تحرک و تشویق کرد، مهیا شدند و شهر سنندج را آزاد کردند، در عملیات پاوه که منجر به آزادی شهید چمران ( از اسارت ) شد به وسطه فعالیت هاو اقدام ایشان بود در نتیجه با شروع جنگ تحمیلی به دفاع از اسلام و ایران شتافت در جبه های متعدد و در نهایت در شب عید غدیر در خط مقدم در حال سجد به مقام رفیع شهادت رسید.
سردار جعفری از جبهه به بیمارستان به رحمت الهی رسیده بود بدنش را به غسالخانه آوردند تا لباسهایش را در بیاورند و غسلش بدهند، بدن و لباسهایش غرق خون بود از جیب مبارکش جانمازش را درآوردم مهر کربلای حسینی اش خمیر شده بود. از بس خون از فرق سرش به لباس ها و جیبش سرازیر شده بود، مهر نماز او خمیر شده بود، الله اکبر!
از برادر خوب و حزب الهی مان آقای بهروز همتی رفیق و دوست شهید جعفری نقل شد که " مشرف شده بودم خدمت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای " ایده الله تعالی " وقتی فهمیده بودند که این برادرها از کرمانشاه هستند، فرمودند شما از شهر سعید آمده اید، شهید بزرگوار سعید... ".