eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.4هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 ششم ربیع الاول، سالروز رحلت استاذ العرفا آیت الحق و العرفان علامه سید علی قاضی طباطبایی تسلیت باد. ▪️سزوار است، همه با هم برای ایشان حمد و سوره ای قرائت کنیم تا ان‌شاءالله هزاران هدیه معنوی به ایشان تقدیم گردد و برای همه ما دعا و توجه و شفاعتی بنمایند.
رهبر انقلاب چه جمله دقیقی فرمودند: دعوا بر سر باحجاب و بدحجاب نیست، همه دعوای آنها حتی جمهوری اسلامی نیست.. آمریکا با "ایران قوی" مخالف است، با ایران مستقل مخالفند.. آنها ایران مطیع دوران پهلوی، یک گاو شیرده را دوست دارند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
🔔 برنامه‌های وداع و تشییع پیکرطلبه بسیجی مهدی زاهدلویی ◼️ اولین مراسم وداع با شهید مدافع امنیت، روز
🌹💔برگه حضور و غیاب امروز حوزه علمیه امام باقر علیه السلام قم 🌹 طلبه این‌ مدرسه علمیه بودند حاضر... عند ربهم یرزقون
: زن در اسلام، زنده؛ سازنده؛ و رزمنده است؛ بہ شرطی کہ لباس رزمش، لباس عفتش باشد. 🌹❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هشتمین روز از چله 🍃🌷سی و پنجم ( )🍃🌷 مهمان سفره شهید 🥀 محمدعلی اعتدال پور 🥀هستیم.
دانشجوی شهید محمدعلی اعتدال­پور سن:25 سال محل تولّد: شهرکرد محل شهادت: عملیات والفجر5 تاریخ شهادت: 21/10/1365
شهید محمدعلی اعتدال­پور در تاریخ 20/9/1340 در خانواده­ای متوسط به­ دنیا آمد و در سن شش سالگی به مدرسه رفت و دوران ابتدایی و راهنمایی را در شهرکرد پشت سرگذاشت و دوران دبیرستان ایشان همزمان با تظاهرات مردم علیه رژیم ستم­شاهی بود، ایشان که قبل از انقلاب هم در مراسم سوگواری ائمه­ ی اطهار(ع) همراه پدرش شرکت می­کرد و با این مجالس مأنوس شده بود، در زمان انقلاب نیز همراه برادرانش در جلسات متعدد سیاسی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی شرکت می­کرد و اعلامیه­ ها و نوارهای سخنرانی­ امام را پخش می­کرد و در تظاهرات و راهپیمایی­ها و اجتماعات شرکت فعّال داشت.
بیشتر شبها را به نماز شب و دعا و تضرع به درگاه خدای تعالی مشغول بود و از نظر اخلاقی و گذشت و مهربانی نمونه­ی خوبی برای برادران و خواهران خود بود. پس از پیروزی انقلاب همگام با سایر قشرها از طریق جهاد سازندگی به محرومترین نقاط استان می­رفت تا خدمتی به آنان کرده باشد و از همان زمان به عضویت سپاه پاسداران درآمد.