مادر شهید احمد غفوری پور می گوید: وقتی که احمد شهید شد، دستش قطع شده بود و همسنگری هایش بدن بی دستش را عقب آوردند.
شب همان روز احمد آمد به خواب یکی از همسنگری هایش و به او گفت: دست من پشت سنگر زیر خاکهاست برو خاکها را کنار بزن و دست من را بیار و بگذار کنار بدنم و همسنگرش رفت و دست احمد را از زیر خاکها بیرون آورد.
شهید احمد غفوری پور در تاریخ ۰۴/۱۲/۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۸ به فیض شهادت نائل آمد.
مادر شهید احمد غفوری پور می گوید: یک روز همسایه ها به من زخم زبان می زدند و می گفتند گوشت خوب و برنج خوب مخصوص خانواده های شهدا است و من هم به خاطر این حرف ها خیلی ناراحت شده بودم. شب آن روز احمد آمد به خوابم و به او گفتم: احمد جان کجایی که می خواهم خیلی حرف ها به تو بزنم. احمد گفت: مادر جان من می دانم که می خواهی چه بگویی، همه این حرفهای خوب و بد را بگذار به حساب خدا و حضرت ابوالفضل (ع). گفتم : احمد من دیگه صبر ندارم به من گفت خدا صبر هم به تو می دهد. اما وقتی از خواب بیدار شدم دیدم احمد اینجا نیست ولی یک تسبیح سبز در دامن گذاشته و رفته بود.
جشن متفاوت ۶۴ امین سالگرد تولد شهید مهدی زین الدین در زندان قم / ۵ زندانی به نام شهید زین الدین آزاد شدند
در این جشن که به مناسب ۶۴ امین سالگرد تولد شهید مهدی زین الدین در زندان مرکزی قم برگزار شد، جمعی از مسئولین استانی از جمله مدیرکل زندان های استان قم حضور داشتند و برنامه های متنوعی از جمله خاطره گویی سردار هاشمی و حسین کاجی از راویان هشت سال دفاع مقدس برگزار گردید و مادر شهید مهدی زین الدین نیز بصورت تلفنی با زندانیان گفتگوی کوتاهی کرد و از آنها بابت برگزاری این جشن تشکر کرد
در این مراسم، ۵ نفر از زندانیان که واجد شرایط قضایی بودند با همکاری سازمان زندان ها و مسئولین مربوطه به نام مبارک شهید مهدی زین الدین از زندان قم آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهید صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
#ارادت_خاص
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
#استوری
#شیخ_ابرهیم_زکزاکی در بدوِ ورود به ایران: بدانید که ما در این دنیا برای آزمایش آمدهایم. امیدواریم #انقلاب_اسلامی_ایران بتواند آن تحول را در همه دنیا از جمله آمریکا، اروپا و سایر کشورها ایجاد کند تا زمینه برای #ظهور حضرت مهدی عجلاللهفرجه فراهم شود.
پن: #شیخ_زکزاکی رهبر شیعیان #نیجریه با تأثیر از انقلاب اسلامی ایران و #امام_خمینی(ره)، به مذهب #شیعه مشرف شد و با تأسیس جنبش اسلامی نیجریه، ۳۰۰ مدرسه اسلامی در نیجریه و کشورهای همسایه آن تأسیس کرد و تعداد پیروان اهل بیت علیهمالسلام در نیجریه، با تلاشهای وی به بیش از ۲۵ میلیون تَن رسید.
52.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزیزان، جوشن صغیر در جنگ ۴۰ روزه اسرائیل ،را سردار سلیمانی توصیه کردند، اگر بتونید، لطف کنید و نشر دهید،اجرتون با خداوند منان.
غزه زیر آتیش شیاطین هست😢
دعای جوشن صغیر تندخوانی با صدای اباذر الحواجی
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظه اعلام خبر شناسایی پیکر شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون شهید سید مصطفی حسینی که در سال ۱۳۹۵ به فیض شهادت نائل آمده بود به مادر مکرمه شهید توسط جمعی از مسئولین شهرستان ورامین
💐مراسم وداع با پیکر مطهر شهید لشکر فاطمیون #علیجان_محمدی
⏰پنجشنبه ۲۰ مهر از ساعت ۱۰:۳۰
📍معراج شهدای تهران
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیر عارفی میگفت پنجاه سال عبادت کردید خدا قبول کند، بروید وصیتنامه یکی از این #شهدا را بخوانید که یک شبه ره صد ساله را رفتند.
مسیر تمدن سازی ما این است...