8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# من را همانند حضرت مسلم بن عقیل شهید کردند!
شهید مدافع حرم حاج جواد الله کرم دوست داشتنی را می گویم. همانی که ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۵ در حلب سوریه به کاروان عاشورا پیوست و پیکرش تا اردیبهشت سال ۹۹ مفقود بود و نهایتا از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی شد.
قبل از تفحص پیکر مطهرش یکی از دوستانش خواب او را می بیند که می گوید: «من را به بالای یک بلندی بردند و سرم را بریدند و پیکرم همانند حضرت مسلم بن عقیل به پایین پرت کردند.»
زمانی که پیکر مطهر حاج جواد تفحص شد، رزمندگان سوریِ مطلع از موضوع، محل شهادت وی را نشان داده و گفتند که داعشی ها جواد را بالای این تپه بردند و سرش را بریدند و سپس پیکر بی جانش بی رحمانه به پایین پرت کردند.
تپه محل شهادت شهید به همراه فیلمی از حاج جواد دوست داشتنی را در جبهه ببینیم.
با این همه چه زیباست این جمله شهید آوینی که فرمود: «خون پیكره حق در طول تاریخ از قلب عاشوراست كه سرچشمه می گیرد و اگر حقیقت را بخواهی، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است. كاروان تاریخ روان است و یاران عاشورایی سیدالشهدا (ع) یكایک از صلب پدران و رحم مادرانشان پای به سیاره زمین می گذارند و در زیر خیمههایی پشمینه و یا در خانههایی كاه گلی بزرگ می شوند و خود را به صحرای كربلا می رسانند.»
شهید مدافع حرم🕊
#جواد_الله_کرم
💐🍃شهید مدافع حرم «جواد الله کرم» متولد دوم تیر ماه سال 1360 و اهل محله مهرآباد تهران بود. وی از مستشاران زبده نظامی و فرماندهان مقاومت بود که برای دفاع از حرم عمه سادات داوطلبانه به سوریه اعزام شد. او سه بار در سال های 93 و 94 در جریان جنگ سوریه مجروح شد. در جریان حمله نیروهای تکفیری به خانطومان در جنوب غرب حلب در زمان آتش بس در 19 اردیبهشت سال 95 به شهادت رسید. پیکر وی در منطقه ماند
و پس از چهار سال توسط تیم تفحص کشف و به ایران بازگردانده شد.
او می گفت: «مهم نیست چه مسئولیتی داریم و کجا هستیم، هرجا که هستیم باید درست انجام وظیفه کنیم.»
🌿به روایت همرزمان:
وقتی شهید امین کریمی با تیر دشمن روی زمین افتاد، جواد الله کرم هم تیر خورد ولی چیزی نگفت. بالاخره فرمانده باید خودش را جلوی نیروهایش سرحال نشان دهد. گذشت و بعد یک ساعت روستا کامل دست ما بود. به اتفاق آقا جواد انتهای روستا نشستیم و تازه وقت کردیم که از شهادت امین کریمی بغض کنیم. جواد الله کرم گفت: «امین خیلی بچه خوبی بود، از اوایل پاسدار شدنش من می دونستم که شهید میشه.» با تعجب پرسیدم: «مگه شما از اون موقع می شناختینش؟» گفت: «بله. من مربیشون بودم. از همون موقع می رفت دنبال جدیدترین اطلاعات و سختترین کارها و درست کردن پیشرفتهترین وسایل تخریب و خلاصه خیلی آدم مخلصی بود.»
🌿به روایت همسر:
من از همان ابتدا و زمان آشنایی با هدف و خواسته آقاجواد آشنا بودم همه ما برایمان جا افتاده بود که در کنار علاقه ای که به خانواده اش، من و بچه ها دارد ادای تکلیفش را مهمتر می داند. برایمان جا افتاده بود که آقا جواد خانواده اش را دوست دارد اما تکلیف را مهمتر از خانواده می دانست ما هم هرگز مانع رفتن ایشان به ماموریت نمی شدیم.
در جواب اینکه چرا اصرار بر رفتن به سوریه دارد به همه می گفت اگر به سوریه نرویم باید در ایران با دشمن رو به رو شویم. آیا شما دوست دارید دشمن وارد تهران بشود و خانه و زندگی ما را ویران کند؟ پس بهتر این است که در سوریه با دشمن رو به رو شویم و او را عقب بزنیم.
معتقد بود حتی اگر حرم حضرت زینب(س) هم در سوریه نبود باید می رفت و چیزی از اهمیت رفتنش کم نمی شد چه برسد به اینکه بحث حرم هم پیش آمده بود. آقا جواد میگفت سوریه محور مقاومت ماست. اگر از دست برود خطر بزرگی برای انقلاب اسلامی است. از طرف دیگر غرور و غیرتم اجازه نمی دهد که زنان و کودکان مسلمان در این کشور بی دفاع و بی سرپناه بمانند.
نسبت به اوضاع واحوال همه نگران بودند و تمام تلاش شان بر این بود که تا جای ممکن از دور و بری ها کسی مشکلی نداشته باشد حتی نسبت به بنده و بچه ها دلسوز و مهربان بود. همیشه عادت داشت به محض رسیدن به خانه تمام مشغله های کاری را کنار بگذارد و مشغول بچه ها می شد. کسی در خانه احساس کمبود محبت و معاش نمی کرد.
💎شهید جواد الله کرم
شهید همیشه دائم الوضو بودن وخیلی به وضو داشتن حساس بود.
یه روز بهش گفتم یه انگشتر خوب میخوام گفت: من میدم برات درست کنن، اما شرط داره.
شرطش اینه که همیشه با وضو باشی و بهم قول بدی با وضو باشی.
روی شیطون رو کم کرده بود تو وضو گاهی هر روز 20بار وضـــــو میگرفت.
روی انگشتر نوشته بود علی مع الحق و روی دیگش الحق مع علی
1.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار روز گذشته با مادر شهید محسن جاویدی که شایعه شده بود فوت کردهاند
✅ آثار بی نظیر ذکر #صلوات
آیت الله #بهاءالدینی رحمتاللهعلیه:
✍🏻ذکر صلوات برای اموات خیلی خاصیت دارد.
🍃گاهی من برای اموات صلوات را هدیه میکنم و اثرات عجیبی هم دیدم.
🍃خواب دیدم فردی به چند نوع عذاب گرفتار است، مقداری صلوات برایش هدیه کردم دوباره در خواب دیدم، الحمدلله صلواتها او را نجات دادهاند.
🍃کسی میگفت: مادرم چندسال قبل مرده بود، یک شب خوابش را دیدم، گفت:
🍃پسرم! هیچچیزی مثل صلوات روح من را شاد نمیکند؛ بهترین هدیه که به من می دهی، این ذکر است.
🌸«اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم»🌸
🌱💖🌱💖🌱💖
نیایش
امشب شب جمعه است
نمیدانیم کمیل را کجا میخوانید!
نجف،کربلا،شاید هم در تاریکی بقیع.
🌹آقای من...
🔘امشب کمیل را هر کجا خواندین به این فراز از دعا که رسیدید یاد ما هم کنید
اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعاء...
🌹آری آقای خوبمان...
⚡️کاش گناهانمان میگذاشت دعاهایمان از سقف دهانمان بالاتر روند تاآسمانها .....
و به اجابت برسند که زیاد دعا کرده ایم....
🌹آری آقای خوبمان..
⛔️زندانی شده ایم.زندانی نفس، زندانی گناهانمان،زندانی دنیا......
و ما را بگو که می خواهیم یارت باشیم...
🌹آقای خوبمان...
✨از شما پوزش میخواهیم برای تمام
کم کاری ها، بی توجهی ها
واینکه.....
سرگرم دنیا شده یم واز شما غافل گردیده ایم...
وما در حق شما و همچنین خودمان جفا
کردیم..
خدایا مارا ببخشید واز شما طلب عفو داریم...
امشب شب جمعه ست درهای رحمت
به روی بندگان باز است...
امیدوارم مشمول رحمت پروردگارمان
قرار گیریم...
که آن رحمت الهی شمائید مولای من
بتوانیم تحت عنایت ورحمت خاصتان
که هدایت خاص است قرار گیریم و
در زمره اصحاب خاصتان باشیم
🌷اللهم عجل لولیک الفرج بحق ام المصائب،حضرت زینب کبری سلام الله علیها...🌷
AUD-20220127-WA0054.aac
زمان:
حجم:
3.87M
🤲 *دعاء كميل - أباذر الحلواجي*
🎙 با صدای زیباے اباذر حلواجی،فوق العاده زیبا
🌹شهید مهدی زین الدین: هرکس درشب جمعه شهدا را یاد کند، شهدا هم او را نزد اباعبدالله یاد می کنند.
💠شادی روح شهدا صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ
#شهید_زینالدین_
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای امام زمانم چه کنم؟
آثار قرائت سوره واقعه در هر #شب_جمعه
هدیه به #امام_زمان
استاد عالی