🔹در راستای رشد و توسعه اقتصادی شهرستان دامغان:
⭕️دیدار دو تن از سرمایه گذاران حوزه راه و شهرسازی با نماینده مردم دامغان/ کارخانه آسفالت دامغان با حمایت ویژه دکتر علیزاده در مراحل پایانی
❇️سرمایه گذاران محترم آقایان مهندس مهدی قاسمی و مهندس محمود قاسمی با حضور در دفتر دکتر علیزاده نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
🔻در این دیدار آقایان قاسمی گزارشی از فعالیت ها و پروژه های انجام گرفته و در دست اجرای خود بویژه در حوزه راهداری در شهرستان دامغان ارائه نمودند.
🔸 گفتنی است از نیازمندیهای قدیمی دامغان در حوزه راهسازی، نبود کارخانه آسفالت در این شهرستان بود که موجب میشد فعالان این بخش برای تهیه آسفالت مورد نیاز، راهی شهرهای همجوار شوند که در حال حاضر با حمایت ویژه نماینده مردم دامغان و به همت این دو سرمایه گذار عزیز پروژه کارخانه تولید آسفالت و نیز بتن سازی جهت رفع نیازمندی شهرستان در مراحل پایانی قرار دارد.
🌐اخبار نماینده مردم دامغان را بیواسطه بخوانید👇
🆔 @Aliakbaralizade_ir
🖋 #ویراست
رئیس کمیسیون اصل ۹۰:
«صحبتهای رئیسجمهور درباره میانگین ۲۸درصدی افزایش حقوق اشتباه است، افزایش حقوق برای عموم ۲۰درصد است نه ۲۸درصد/دولت نرخ تورم را ۳۳درصد اعلام کرده اما افزایش حقوق را ۲۰درصد درنظر گرفته، این یعنی فقر بیشتر حقوقبگیرها»
مجلس شورای اسلامی اکنون امید مردم به شماست!
#لایحه_بودجه
🔗لینک به ویراستی
🌐اخبار نماینده مردم دامغان را بی واسطه بخوانید👇
🆔 @Aliakbaralizade_ir
📌در نامه دکتر علیزاده به همراه ۳۳ نماینده مجلس مطرح شد؛
⭕️وزیر میراث فرهنگی جزئیات برنامه عملیاتی خود را به مجلس ارائه دهد
❇️به گزارش ایسنا تعدادی از نمایندگان مجلس در نامهای به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواستار ارائه برنامه عملیاتی تحقق راهبردهای این وزارتخانه در سه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و گزارشی از وضعیت کنونی هر راهبرد به مجلس شدند.
🔗متن نامه ۳۴ نماینده مجلس به سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را اینجا بخوانید
🌐اخبار نماینده مردم دامغان را بی واسطه بخوانید👇
🆔 @Aliakbaralizade_ir
⭕️دیدار نماینده مردم با جانباز سرافراز دفاع مقدس آقای حسینعلی عمویی
❇️دکتر علیاکبر علیزاده نماینده مردم شریف شهرستان دامغان، با همراهی آقای حسین کفتری رییس بنیاد شهید دامغان با حضور در منزل آقای حسینعلی عمویی جانباز ۶۵ درصد سرافراز دوران دفاع مقدس در فضایی صمیمی با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
🔻نمایندهی مردم در این دیدار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تجلیل از جانفشانی و فداکاری این جانبازان سرافراز، بر ادامه راه ایثارگران عزیز تأکید کرد.
🔸گفتنی است جانباز گرانقدر آقای حسینعلی عمویی در سن ۱۶ سالگی در عملیات بدر به درجه رفیع جانبازی نائل شدهاند.
🌐اخبار نماینده مردم دامغان را بیواسطه بخوانید👇
🆔 @Aliakbaralizade_ir