eitaa logo
اینك آخـــر الزمــــــــــان‌ 📡
220 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
3.4هزار ویدیو
3 فایل
اینک آخرالزمان 📡 اینجا : به روز ترین خبرهای دنیا❗ سیری در وقایع و... ❗ در اینک اخر الزمان بمانید❗ 📱ارتباط با ادمین : 〽️ @Apocalypsenoww
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فائو: سوء تغذیه در ایران کم شد/ بهبود ۱۲ پله‌ای رتبه ایران در رده‌بندی جهانی 🔹‌ سازمان جهانی خواروبار (فائو): طی سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ سوء تغذیه در ایران کاهش داشته و رتبه ایران در رده‌بندی جهانی ۱۲ پله بهبود داشته است. 🔹‌ طی این دوره ۶.۱ درصد از جمعیت ایران با مشکل سوء تغذیه مواجه بوده‌اند. این درحالی است که طی دوره قبل از آن یعنی در سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ بالغ بر ۷ درصد جمعیت ایران مشکل سوء تغذیه داشته‌اند. 🔹‌ از بین ۱۶۷ کشور جهان از نظر سوء تغذیه، رتبه ایران ۹۰ اعلام شده و بر این اساس، ۷۷ کشور جهان سوء تغذیه بیشتری نسبت به ایران دارند. رتبه ایران در گزارش قبلی ۱۰۲ بوده است. 📍پ.ن: البته رتبه‌ی ۹٠ نیز درخور کشور و مردم ایران نیست، اما همین که در مسیر پیشرفت هستیم از ثمرات انقلاب اسلامی است!
نگرانی انگلیس‌ها از جاسوسی چینی‌ها به وسیله خودرو‼️ 🔰به نوشته روزنامه تلگراف، وزرای دولت انگلیس نگرانی‌های خود را نسبت به این خودروهای برقی چینی ابراز کرده و مدعی شده‌اند: فناوری تعبیه شده در این خودروها می‌توانند برای گردآوری حجم زیادی از اطلاعات از جمله مکان‌یابی، ضبط صدا و فیلم‌برداری استفاده شوند. ✍️پ.ن:آنگاه ما سال ها فضای مجازی خود را – که از راهبردی ترین و مهمترین ابزارهای عصر ماست و قابل مقایسه با خودرو نیست - در اختیار جنگ افزارهای مجازی دشمن قرار داده ایم. ⚠️در این مدت، سکوهای مجازی دشمن،به صورت شبانه روزی هم داده و اطلاعات درو کردند، هم از طریق آن، جاسوسی کردند، هم به وجود آوردند، هم جوانان و خانواده های ما را با بحران های اخلاقی و فرهنگی روبرو کردند، هم امنیت و استقلال ما را زیر سوال بردند، هم به اعتقادات و ارزش های ما حمله کردند و به طور کلی، با دین و دنیای مردم ما بازی کردند. هنوز هم در کشورمان، فضای مجازی یله و رها به کار خود ادامه می دهد. آن وقت، انگلیسی ها نگران هستند که مبادا خودروهای برقی چینی از آنها جاسوسی کند! ⬅️مسئولین اگر در مدیریت خود، مسلمات دینی و فقه را کنار می گذارند، حداقل از سکولارها نوع مدیریت و حراست را یاد بگیرند!
😏تیتر رو با عکس بچگی جوری کارکرده که مخاطب فکر میکنه یه بچه تو زندان بوده و الان آزاده شده! و اما واقعیت :👇 فرهاد نوایی با عکس جدید به جرم مسدود کردن جاده مهاباد-میاندوآب از طریق به آتش کشیدن لاستیک و قدرت نمایی با یک قبضه قمه و... به زندان ، بلکه به کانون اصلاح و تربیت فرستاده شده.
🔴پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله): إنَّ لِقَتل الحُسَین حَرارَة فی قُلُوب المُومِنینَ لا تَبرُدُ اَبَدا 🔴همانا شهادت حسین حرارتی در دلها ایجاد میکند که هرگز خاموش نخواهد شد. 📚مستدرک ج۱٠ص۳۱۸
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️داستان سفر یک بلاگر امریکایی به کربلا و استوری هایش در ایام !!! ‼️او تعجب کرده که چگونه همه‌ی غذاها رایگان است...
❌️‏عبدالحمید زهی امام جمعه زاهدان، نگران تشنگی مردم سیستان و بلوچستان و آب دزدی طالبان نیست، اما نگران خشکی دریای کاسپین و بستن رود ولگا توسط روسیه است!
⚠️مواظب تحرکات ضد‌انقلاب در تحریم اربعین باشیم! 🔹پس از شکست مفتضحانه ضد انقلاب در تحریم ، حالا آنها با همکاری صفحات افرادی که گرایشات اسلام انگلیسی و سکولار دارند، میکوشند پیاده‌روی را یک راهپیمایی حکومتی وابسته به جمهوری اسلامی معرفی کنند و به طور مستقیم و غیر مستقیم از افراد بخواهند این راهپیمایی عظیم اسلامی را ترک نمایند!
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️: یک تار موی من بیرون باشد دنیا به آخر میرسد؟؟ 🔺جـــــــــــــــــــــواب
1.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳ایرانی‌ها یا معترض هستند یا بی‌شرف!! 🔺توهین بی‌شرمانه مجری شبکه‌ی مزدور من‌و‌تو به مردم ایران!
613K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨سوال مسابقه: کدام یک از فرزندان هاشمی رفسنجانی از تحریم‌های ترامپ علیه ایران حمایت کرد؟ 🔹اطلاعات خود را بسنجید!
🚨منابع ارزی توقیف‌شده ایران در کره جنوبی آزاد شد 🔹رئیس بانک مرکزی: با پیگیری‌های فنی و دیپلماسی موفق، تمام منابع ارزی توقیف‌شده ایران در کره جنوبی آزاد و هزینه‌های تبدیل ارز آن از وون به یورو نیز توسط کشور ثالث پذیرفته شد. 🔸بر همین اساس، به‌زودی تمامی این منابع یورویی به حساب‌های ۶ بانک ایرانی در قطر واریز و به‌صورت پرداخت بانکی جهت خرید کالاهای غیر تحریمی استفاده می‌شود. مابقی این منابع هم در صورت سپرده، مشمول دریافت سود بانکی خواهد شد.