بصیـــــــــرت
پای تاول زده گر جور دلم را بکشد تا در خانه ی لیلی به جنون خواهم رفت... #شهید_ابوذر_غواصی ◻️تاریخ
#فرازی_از_وصیت_نامه_شهید
از مردم ایران و تمام مسلمانان جهان خواستارم تا به حول و قوه الهی، رهبر فرزانه، حضرت امام خامنهای را یاری بفرمایند تا تیر حق و عدالت را بر قلب زورگویان جهان بنشاند و زمینه ظهور حضرت بقیةالله را فراهم آورند. عزیزان، همنشین قرآن و دست به دامان اهل بیت باشید، مساجد را از حضور با توجهتان پر کنید و در تمام مراحل زندگی توجهتان به خدا باشد.
#سالــروز_شھــادت🕊
⚡ بعثت انبیا، برای ایجاد یک تمدن و جامعهی فاضله است
👈 اسلام آمد که با طاغوت بجنگد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار به مناسبت عید مبعث:
🔸️ در قرآن مکرراً از «ارسال رسل» تعبیر شده به «بعثت» و «برانگیختن». جهت این برانگیختگی اولاً «عبودیت خدا» است و ثانیاً «اجتناب از طاغوت».
طاغوت، همهی ظالمان و پادشاهان خبیث و در مِثل امروزی همهی رؤسای جمهور آمریکا و بعضی کشورهای دیگر است.
🔹️ #بعثت انبیا، برای ایجاد یک جامعهی فاضله و تمدن است. در تمدن، همه چیز هست؛ هم علم، هم اخلاق، هم #سبک_زندگی و هم جنگ. اینجور نیست که بگوییم اسلام آمد جنگ را از بین ببرد؛ نه! اما جهت جنگ مهم است. جنگ با چه کسی؟
🔺️ طواغیت عالَم برای قدرتطلبیهای خودشان میجنگند؛ سالهاست صهیونیستها برای مقاصد خبیث میجنگند. اما در مقابل آنها مجاهدان فلسطینی و حزبالله هم میجنگند. ملت ما هم در ۸ سال #دفاع_مقدس جنگید. این جنگ، ممدوح است و برای اهداف الهی است. مؤمن قتال میکند اما برای اهداف الهی.
۹۸/۱/۱۴
#رزق_معنوی_روز
👈 برای کاهش خسارات برنامهریزی و آیندهنگری شود
✍ رهبرانقلاب در جلسه ویژه اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده کشور:
🔹️ جدای از خسارات، موضوع صدمات روحی و روانی ناشی از حوادثی همچون سیل، بلندمدت و تأثیرگذار است، بنابراین باید بهگونهای برنامهریزی و آیندهنگری شود که صدمات و خسارات ناشی از اینگونه حوادث به کمترین میزان ممکن برسد.
۹۸/۱/۱۳
#درمحضر_ولی