نقض حکم پرونده قتل مهران سماک در دیوان عالی
مرکز رسانه قوه قضائيه:
🔹۸ آذر بعد از بازی تیم ملی فوتبال مقابل آمریکا در جام جهانی، فردی به نام مهران سماک براثر اصابت گلوله ساچمهای در بندر انزلی فوت کرد که در رابطه با این موضوع پرونده قضایی برای یک مقام سابق انتظامی شهرستان بندر انزلی در دادسرای نظامی استان تشکیل شد.
🔹دادگاه پس از انجام تحقیقات و برگزاری جلسات متهم پرونده را به قصاص محکوم کرد. پس از صدور رای در دادگاه بدوی و با اعتراض متهم و وکیل پرونده دیوان عالی کشور برای بررسی اعتراض صورت گرفته وارد عمل شد.
🔹حکم این پرونده با نظر دیوان عالی کشور نقض شده و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارسال شده است.
@TasnimNews
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تورقی بر جنایات داعشیهای دهه ۶۰
🔹داستان ورود منافقین به فاز مسلحانه چه بوده است؟!
@TasnimNews
3.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چالش اینجا ایرانه درباره بلاگرا و ایفلوئنسرا
🇵🇸 @Roshangari_ir
135.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حتی اگر بعدش بمیرید هم ارزشش رو داره که بیایید رای بدید!
🔹اینو کسی داره میگه که عمله هاش تو ایران دارن صبح تا شب به مردم میگن رای ندید ، رای دادن چه فایده ای داره!
🇵🇸 @Roshangari_ir
3.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کودک فلسطینی:
🔹هوا سرد شده، به پتو و لباس نیاز داریم، من تحمل میکنم اما خیلی از بچه ها توان تحمل این هوا را ندارند!
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ سخنگوی نیروهای مسلح یمن: یک کشتی آمریکایی را در خلیج عدن هدف گرفتیم
🔹تمامی کشتیها و ناوهای آمریکایی و انگلیسی هدف ما خواهند بود.
🇵🇸 @Roshangari_ir
محسن سراوانی هیچ ارتباطی با دفتر مقام معظم رهبری نداشته است
بنا بر پیگیری ها فردی با نام محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبرانقلاب نداشته و اساسا تا کنون پستی تحت عنوان «مشاور جوان» در دفتر رهبر انقلاب وجود نداشته است.
پیگیریهای خبرنگار خبرگزاری فارس از یک منبع آگاه، حاکی از اعدام فردی به نام محسن سراوانی به جرم جاسوسی است لیکن وی نه تنها هیچ سمت و ارتباطی با دفتر رهبر انقلاب نداشته بلکه در سال ۹۸ به اتهام سوءاستفاده از عنوان دفتر مقام معظم رهبری و جعل امضا تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شده است.
این منبع افزود: بدیهی است عکس یک فرد با یکی از اعضای دفتر رهبر انقلاب که میتواند در برخی موقعیت ها اتفاق بیفتد به هیچ عنوان دال بر ارتباط آن فرد با دفتر یا حتی ارتباط خاص با آن عضو دفتر نیست.
ایران اینترنشنال، بتازگی گزارشی در باره محسن سراوانی با تیتر: «جزییات پرونده «مشاور بیت خامنهای» که به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام شد» منتشر کرده است.
در این گزارش از سراوانی با عنوان «مشاور جوان بیت رهبری» هم نام برده شده است.
@Afsaran_ir
وقتی نوجوون یا جوونی یه سری فانتزی برای خودت درست میکنی از زندگی مستقل
هر چی که جلوتر میری و بزرگتر میشی، بیشتر به نعمت #خانواده پی میبری
@Afsaran_ir
❌ چرا روحانی باید رد صلاحیت شود؟
گوشهای از کارنامه فاجعهی حسن روحانی
@Afsaran_ir
34.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه، دولت نامرئی آمریکا
برشی از مستند #جنگی_که_نمیبینی بخش هفتم؛ کشتارهای وحشتناک غیرنظامیان در تجاوز آمریکا و انگلیس به افغانستان
@Afsaran_ir