7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سرهنگ بازنشسته آمریکایی:
📍ناو هواپیمابر ما از ترس موشک یمنی چنان چرخش تند و تیزی داشته که جنگنده F18 ارتش به دریا افتاده، اگر وضعیتمان با یمنیها اینگونه است، در مقابل ایران میخواهیم چه کنیم؟!
🆔 @Kavoshmedia
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این رویافروشی هایی که تو رسانه ها میکنن باعث میشه جَوونهامون افسرده بشن و امید به زندگیشون صفرشه...
کاش گول این دروغارو نخوریم...
✍ سِد وحید
🇵🇸 @Roshangari_ir
🔴 گزافهگویی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
🔹پیت هگست وزیر دفاع آمریکا که به نظر میرسد از مقاومت یمنیها و سقوط جنگنده اف ۱۸ این کشور در دریای سرخ عصبانی است، زبان به تهدید ایران باز کرد.
🔹به ایرانیها در مورد حمایت از حوثیها هشدار میدهم و آنها در زمان و مکانی که ما انتخاب کنیم، هزینه آن را خواهند پرداخت.
🔴#بیداری_ملت👇
@bidariymelat
❌ ویتکاف نماینده دولت آمریکا در مذاکره با ایران توییت تهدید آمیز وزیر دفاع آمریکا علیه ایران را بازنشر داد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴اونیکه با یک آتش سوزی اینجوری کاسه گدایی در عرصه بین المللی رو بلند میکنه غلط میکنه ایران رو تهدید کنه
▪️به دلیل شدت آتشسوزیها نتانیاهو و بنگویر وارد اتاق کنترل عملیات شدند. وزیر امور خارجه رژیم به کشورهای انگلستان، فرانسه، جمهوری چک، سوئد، آرژانتین، اسپانیا، مقدونیه شمالی، جمهوری آذربایجان، ایتالیا، کرواسی، قبرس و یونان درخواست کمک برای مهار کردن آتشسوزیها فرستاد.
◀️شما تصور کنید اسراییلی که با یک آتش طبیعی اینجوری قوام خودشو از دست داده از صبح تا شب کارش تهدید قدرت اول منطقه است ! فقط این روزا رو اونایی ببینید که دشمن زبون رو با عظمت میبینن و ایران تحقیرند!!!
✍عالیه سادات
🍃__________________________
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
طراحی صندلی مترو نیویورک برای اینکه بیخانمانها روی صندلیها نخوابن
تقابل با بیخانمانها به طراحیهای شهریشون رسیده، بعد نسخهی اقتصادی واسه دنیا میپیچن :)))
@BisimchiMedia
امروز از یکی از فعالان حوزه زنان شنیدم
در حال حاضر ۴۱۳۳ مدیر زن در ۱۰هزار شرکت دانشبنیان در حال فعالیت هستند!
از نگاه ابزاری به زن در دوره پهلوی رسیدیم به نگاه نخبهگانی.
✍رجبی
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ ترامپ در ۱۰۰ روز، ۱۸۲ تحریم جدید نفتی علیه ایران اعمال کرده؛ در واقع هر دور مذاکره با دولت ترامپ مساوی بوده با یک بسته تحریمی جدید برای فشار حداکثری!
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔴ارسال پیامک و باز هم مخالفت!
بعضی ها حتی با یک تذکر پیامکی و محترمانه در مورد بد/بی حجابی هم مخالفند و به آن هم می تازند!
این دیگر عادی نیست!
مسؤولین مربوطه باید بررسی کنند که آیا این مخالفت ها از سر جهل است یا ارتباط با سرویس های بیگانه و بهائیت!؟
اینجا مملکت اسلامی است، ظاهرا بعضی ها هوا برشان داشته...!
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنتطلب: اپوزیسیون ایران تبدیل به نوکران عربستان، اسرائیل و آمریکا شدند و وابسته به سرویسهای امنیتی این کشورها هستند!
متأسفانه رضا پهلوی گرفتار باند مخوف شده است؛ ما رهبری مثل آقای خمینی نداریم!
@BisimchiMedia
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینکه حجاب نداری! واقعا انتخاب خودته؟؟ یا...👆👆
🇵🇸 @Roshangari_ir