#فیلترینگ
🔻الان هم که دیگه vpn شده نقل مجالس
🔰 بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3253993472C88d01d5de6
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اگر فایده دین را واقعی ببینیم، دلسوز غیرمتدیّنین میشویم
فقط دینداران خوش میگذرانند؛ پس نفرت از غیر متدیّنین چرا؟!
اگر دین را ارزشی ببینیم، دچار عُجب و غرور میشویم
#اصلاح_برداشتهای_ناروا_از_دین
@Afsaran_ir
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وحشت از پاسخ مقاومت
🔹وقتی صهیونیستها مناطق خالی از سکنه در لبنان را هدف قرار دادند
@TasnimNews
229.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیچاره پشماش ریخت 😂😂
😅😂
😂بچه محل ما 😂👇
https://eitaa.com/joinchat/2748580117C601e8bb600
واکنش عضو ارشد حماس به آوار شدن راکتها بر سر اسراییل: دشمن باید معادله را بفهمد!
▪️گفتوگوی خبرنگار تسنیم در غزه با اسماعیل رضوان
🔹«اسماعیل رضوان» از رهبران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفتوگوی ویژه با خبرنگار تسنیم در غزه ضمن استقبال از بمباران ظهر امروز سرزمین های اشغالی از خاک لبنان؛ این اقدام را واکنشی طبیعی به جنایات روزهای اخیر رژیم اشغالگر قدس در مسجدالاقصی دانست.
🔹مقاومت فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی دست بسته نخواهد بود و هرگونه حماقت این رژیم با پاسخ کوبنده مقاومت همراه خواهد شد.
🔹دشمن اشغالگر باید این معادله را فهمیده باشد که به یاری خداوند به زودی دچار فروپاشی خواهد شد. اسرائیل با اقدامات جنایت کارانه خود در حق قدس، مسجدالاقصی و ملت فلسطین بر طبل جنگ مذهبی در منطقه میکوبد.
🔹مقاومت فلسطین هرگز به دشمن اجازه نخواهد داد تا طرح های صهیونیستی خود را در قبال مسجدالاقصی و مقاومت فلسطین عملی سازد.
🔴 شبکه رسانه ای "مقاومت نیوز"
🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇸🇾🇮🇷🇾🇪🇦🇫🇵🇰
🔵 اخبار مقاومت جهان اسلام
https://eitaa.com/joinchat/2218066109C2272e7b5f
تشکیل جلسه رهبران مقاومت فلسطینی و غیر فلسطینی در لبنان
🔴 شبکه رسانه ای "مقاومت نیوز"
🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇸🇾🇮🇷🇾🇪🇦🇫🇵🇰
🔵 اخبار مقاومت جهان اسلام
https://eitaa.com/joinchat/2218066109C2272e7b5f
سقوط سلطه دلار
مهمترین کشورهایی که قرارداد تجارت بازارهای محلی منعقد کردهاند...
@Afsaran_ir
ارتش رژیم صهیونیستی در حال بمباران مناطقی در صور لبنان است
ارتش اسراییل در حال بمباران اردوگاه آوارگان فلسطینی رشیدیه در صور لبنان است
@TasnimNews
⭕️آمریکا مانع صدور بیانیه شورای امنیت در محکومیت یورش صهیونیستها به مسجد الاقصی شد
🔹دولت آمریکا بار دیگر با جانبداری از رژیم صهیونیستی و چشمپوشی از جنایات صورت گرفته علیه ملت فلسطین، مانع از صدور بیانیه شورای امنیت در محکومیت یورش نظامیان رژیم اشغالگر به مسجد الاقصی و ضرب و شتم نمازگزاران و تحصن کنندگان در آن شد.
🔴 شبکه رسانه ای "مقاومت نیوز"
🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇸🇾🇮🇷🇾🇪🇦🇫🇵🇰
🔵 اخبار مقاومت جهان اسلام
https://eitaa.com/joinchat/2218066109C2272e7b5f3
📲واکنش کابران کرمانشاهی به پیام رهبر معظم انقلاب در دیدار با شعرا به مردم کرمانشاه
🔹در شب ولادت کریم اهلبیت امام حسن مجتبی (ع)، جمعی از اهالی شعر و فرهنگ و اساتید ادبیات فارسی میهمان رهبر انقلاب بودند.
🔹رهبر معظم انقلاب در این دیدار خطاب به یکی از شاعران کرمانشاهی فرمودند: "سلام و اخلاص ما را به مردم کرمانشاه برسانید".
🔹کاربران و فعالین فضای مجازی در واکنش به پیام حضرت آیت الله خامنه ای با کلید واژه #سلام_آقاگیان اوج احساسات خود را به نمایش گذاشتند.
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم حمله موشکی به شهرکهای صهیونیستنشین
🔹گردانهای شهید ابوعلی مصطفی ویدیویی را منتشر کرده که در آن مراکز و شهرکهای صهیونیستنشین را با چندین موشک هدف قرار داده است.
@TasnimNews
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤این آقا که اتفاقا برانداز هم هست،از وضعیت اورژانس و پذیرش بیمارستان در کانادا داره میگه و بعد توی استوریاش کاملا ماله کشیده که چون درمان رایگانه،پزشک کمه،فقط برای موارد اورژانسی باید رفت بیمارستان.
حالا همینا اگه توی ایران ده دقیقه معطل بشن،چه فیلمها که برای منوتو نمیفرستن :))