پیج معروف براندازا با یک میلیون فالور در اینستاگرام: شانس بیاریم رفراندوم نشه! بعید میدونم ما پیروز میدان باشیم 🤣
@Afsaran_ir
آیا می دانستید ثریا هنگام ازدواج با محمدرضا پهلوی تنها ۱۶ سال سن داشت، اما برای آنکه در افکار عمومی شانیت و وجاهت سلطنت حفظ شود او را یک دوشیزه ۱۸ ساله معرفی کردند!
چند نکته:
یک- اگر شاهنشاه پهلوی انطور که ادعا میکنند انسان روشنفکر و مترقی خواهی بود، برای شکستن سنت و افکار عمومی غلط تلاشی نکرد و ازدواجش را با اطلاعات غلط به جامعه معرفی کرد؟!
دو- اختلاف سنی محمدرضا پهلوی با دختری ۱۶ ساله کودک همسری محسوب نمی شود؟!
سه- در آن زمان که ازدواج ها عمدتا در سنین پایین انجام میشد، پهلوی برای حفظ شانیت خود در چه قشر و طبقه اجتماعی سن ثریا را بالاتر اعلام کرد؟!
• پوریا فاضل •
@Afsaran_ir
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم جنازه های مادر و فرزندی که توسط تکتیراندازهای اسرائیلی به شهادت رسیده اند را این گونه می کشند.
حقوق بشر کجاست؟حقوق بشر تنها یک پروژه امنیتی علیه ایران و کشورهای تحت ستم آمریکا بود و بس..
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات بیسابقه اسرائیل به رفح
🔹از ساعتی پیش شهر رفح که بیشترین جمعیت نواز غزه را در خود جای داده است، هدف حملات موشکی، توپخانهای و هوایی قرار گرفته است.
🔹شبکه المیادین لبنان گزارش داد که رژیم اسرائیل ۵۰ بار نقاط مختلف شهر رفح را بمباران کرده است که در اثر آن بیش از ۱۰۰ نفر شهید شدهاند.
🔹ارتش رژیم اسرائیل مدعی است که در حمله به رفح دو اسیر صهیونیست را توانسته است آزاد کند. با این حال از زخمی شدن یک نظامی خود نیز خبر داده است.
@TasnimNews
حرام زادگان صهیونیست از صبح امروز حملات وحشیانه و جنایت کارانه خود به رفح در جنوب غزه را شروع کردند.
تصاویر بسیار وحشتناک است. اسرائیل در سکوت مصر و حمایت دولت های کثافت غربی به کشتار در رفح ادامه خواهد داد. تا کنون بیش از صد شهید در این منطقه پرجمعیت ثبت شده. جایی که زنان و مردان و کودکان بی پناه و آواره، هزاران هزار در چادرها و زاغه ها در وضعیت وخیم بی آبی و بی غذایی زندگی می کنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلاد منحصر بفرد امام حسین علیه السلام
حجت الاسلام عالی
@BisimchiMedia
2.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسدارِ جانفدا روزت مبارک
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
برندازهای پدرسوخته یه جوری از جمعیت ۲۲ بهمن سوختن که ساده ترین حقایق رو وارونه جلوه میدن :)
این هم فیلمی که امروز گرفته شده
@BisimchiMedia
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری دکتر قدیری ابیانه: حسن روحانی اصرار داشت اروندرود را به صدام ببخشیم
🇵🇸 @Roshangari_ir