eitaa logo
فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
1.3هزار دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
5.4هزار ویدیو
53 فایل
﷽ ✓تحلیل دقیق مسائل روز ✓تیترهای مهم رسانه‌های غربی و عربی ✓اخبار داغ جبهه مقاومت ✓توییت‌گردی... ارتباط با ادمین : @Khodayaa_shokret اینم گروهمون😊👇🏻 خانواده مجازی فرصت حضور با دورهمی‌های متنوع: ☕️https://eitaa.com/joinchat/498401312Cbc7c11221f
مشاهده در ایتا
دانلود
شبی که ما با آرامش و امنیت در خواب بودیم!😔 @FORSATE_HOZOR
مهمترین تیتر خبری کیهان به نظر من اینه : درخواست ۵۰ نماینده مجلس از قالیباف برای در اولویت قراردادن طرح بانکداری اسلامی !!!! ✔️ام الفساد اقتصاد ایران این بانک های رباخوری هستند که زندگی اکثر خانواده های ایرانی رو به حرام ربا الوده کردن !!!! ✍صالح ادیب 🆔 @FORSATE_HOZOR .
تیتر یک امروز مال رسالت ✔️💐😄 . 🆔 @FORSATE_HOZOR .
🌿✨ خادم‌عادل‌درقوه‌مجریه حضورمن درانتخابات به شکل مستقل است حضورنافی حضوردیگران نیست! ✌️🏼 🇮🇷 ➺『@FORSATE_HOZOR
روزنامه کارگزاران یکی از سناریوهای محتمل انتخابات ۱۴۰۰ را علنی کرده !!! ترکیب جهانگیری و لاریجانی برای شکست رئیسی ! به نظر می رسه این دوره کار برای جبهه انقلاب سخت تر از گذشته باشد !!! چرا !!؟ چون تزویر با پیشرفته ترین روش های ممکن به صحنه آمده ! لاریجانی به خودی خود نماد سیاست بازی فریبکارانه هست و جهانگیری با کوله باری از تجربه های موفق در عرصه نیرنگ و دروغ ... او را همراهی می کند و یک تیم حرفه ای پشتیبان به رهبری حسام آشنا (بخوانید عمر عاص زمان) آتش تهیه ان دو را فراهم می کند !!! اماااااااا همه شواهد حکایت از این دارد که این دوره قرار است اتفاق مبارکی رخ دهد 👈🏾مردم در سخت ترین شرایط ممکن بهترین انتخاب ممکن را داشته باشند ! ان شاالله 🙏🏻 ✍صالح ادیب 🆔 @FORSATE_HOZOR .
✔️گران شدن برخی مایحتاج ضروری مردم در روزهای پایانی دولت نکبت بار روحانی حاکی از آن است که مذاکرات در وین به بن بست رسیده و نیاز به یک عقب نشینی دیگر در عرصه دیپلماسی برجامی دولت دارد ! 🆔 @FORSATE_HOZOR .
سلام علیکم نیم‌روزتان به خیر 🌸 ۵۰ نماینده‌ از رییس مجلس خواسته اند که طرح بانکداری اسلامی را در اولویت قرار دهد. بانکداری اسلامی ترکیب متناقضی است که شاید از سر ناچاری به زبان آورده می شود. ذات بانک چیزی جز خلق پول نیست. اگر این طرح به عملکرد ذاتی بانک بی اعتنا باشد، چیزی جز لعاب کاری نیست. حدود شش سال است که گروهی از افراد خبره با ده ها دلیل و سند که مستظهر به تایید قاطبه‌ی مراجع عظام تقلید است، ندای ربوی بودن بانک را بلند کرده اند و در این باره موفق به گفتمان سازی شده اند. نمایندگان محترم مجلس اگر قصد اصلاح بنیادین کار را دارند، حتما جلسات نقد این طرح بانکداری را ببینند. از علمای منتقد آن دعوت کرده و دلایل‌شان را بشنوند. اگر نیاز شد جلسات کارشناسی را در حضور فقهای بزرگوار و مورد قبول دو طرف برگزار کنند. در این صورت می توانند یک نظام مالی مبتنی بر فقه اسلامی را پایه ریزی کرده و شر این رباخانه را برای همیشه از سر مردم و نظام کم کنند. در این صورت هم ریشه‌ی ربا خشکیده می شود، هم کاهش ارزش پول. نتیجه‌ی اولی با برکت شدن درآمد مردم و نتیجه دومی از بین رفتن علت اصلی تورم یعنی خلق پول است. اگر مجلس محترم بتواند این کار را پی گرفته و به انجام رساند، خدمتی تاریخی که بحق می توان نام انقلاب اقتصادی را بر آن نهاد را به نظام و مردم کرده است. ✍سیاووش 🆔 @FORSATE_HOZOR .
‏نخست وزیر پاکستان: ✔️منابع آب من را تصرف کردید، درختان زیتون من را سوزاندید، خانه‌ام را ویران کردید، شغلم را گرفتید، سرزمینم را دزدیدید، پدرم را زندانی کردید، مادرم را کشتید، کشورم را بمباران کردید، همه ما را گرسنه نگه داشتید، همه ما را تحقیر کردید، ولی من مقصرم: چون موشک پرتاب کردم! @FORSATE_HOZOR .