eitaa logo
فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
1.3هزار دنبال‌کننده
12.5هزار عکس
5.4هزار ویدیو
53 فایل
﷽ ✓تحلیل دقیق مسائل روز ✓تیترهای مهم رسانه‌های غربی و عربی ✓اخبار داغ جبهه مقاومت ✓توییت‌گردی... ارتباط با ادمین : @Khodayaa_shokret اینم گروهمون😊👇🏻 خانواده مجازی فرصت حضور با دورهمی‌های متنوع: ☕️https://eitaa.com/joinchat/498401312Cbc7c11221f
مشاهده در ایتا
دانلود
. روحانی: اینکه غصه می خوریم چرا مشارکت ۴۸ درصد شده و مثلا ۵۸ درصد نشده برای این است که صندوق و رای مردم مهم است و تاثیر دارد. اگر حضور مردم کمرنگ شد باید بنشینیم و دلایل آن را مشخص کنیم تا دیگر این اتفاق نیفتد. البته نباید دلایل من درآوردی بتراشیم. پ.ن: برید تحقیق کنید چطور اون ۴۸ درصد با این همه فشار داخلی و خارجی و کرونا و ... پای صندوق اومدن ؟!!! آقای روحانی! تو کی اینقدر غصه خور مردم بودی ؟! سال ۹۲ که مشارکت پایین آمد کجا بودی؟ همین جمعیت ۶۰ میلیونی در سال نود وشش ۴۰ میلیون در پای صندوق رای حاضر نشدند ! چرا آنوقت صدایتان در نیامد که پس ۲۰ میلیون مردمی که می توانستند رای دهند کجا هستند ! در پایان کمی هم از رسیدن ۲۴ میلیون رای شما به دو‌میلیون رای آقای همتی که هر دو مورد با حمایت ائتلاف اصلاحات بود ، برایمان سخن بگو؟!😏 @FORSAT_HOZOR
روحانی: نگویید مردم بخاطر معیشت نیامدند، پس چرا در سیستان و بلوچستان مشارکت بالا بود؟ /فارس به این میگن مغالطه، یکی از دلایل شرکت نکردن در انتخابات بد بودن معیشت هست و اتفاقا یکی از دلایل مشارکت هم بد بودن معیشته، طرف میگه برم به یکی رأی بدم شاید بیاد یه کاری بکنه، مث قبلی نشه. اتفاقا یکی از دلایل عدم مشارکت هم برعکس این قضيه‌س، خب معلومه وقتی طرف تو خیابون فرشته و ولنجک خونه‌ی چندصد میلیاردی داره، براچی تو انتخابات شرکت کنه؟ هیچوقت شرکت نمیکنه، ۳۰درصد تو کشور داریم که هیچوقت شرکت نمیکنن، بخشیش همینان. البته مشارکت سیستان نسبت به دفعه قبل ده درصد کم شده که بخاطر معیشت و عملکرد روحانیه حسین دارابی 🆔 @FORSATE_HOZOR .
چای لیوانی دوست دارید یا استکانی ؟🤗 هردوتاش ؟😉 @FORSATE_HOZOR .
بدون شرح✔️ @FORSATE_HOZOR .
بوسه بدون شرح ✔️😄 @FORSATE_HOZOR .
رهبر انقلاب در روزهای آینده واکسن ایرانی کرونا می‌زنند 🔹رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از همان ابتدای بحران کرونا مشکلی برای انجام واکسیناسیون نداشتند، ایشان دو شرط مهم برای تزریق واکسن داشتند؛ نخست آنکه واکسیناسیون ایشان خارج از نوبت انجام نگیرد. دوم اینکه فقط واکسن ایرانی استفاده خواهند کرد. 🔹زمانی‎که واکسیناسیون هموطنان در بازه‌ی سنی بالای ۸۰ سال آغاز شد، ایشان از دریافت واکسن خارجی خودداری کرده و منتظر واکسن ایرانی ماندند. نوبت نخست واکسن ایرانی برکت در حالی از سوی رهبر انقلاب مورد استفاده قرار خواهد گرفت که مرحله‌ی اول واکسیناسیون هموطنان ۸۰ سال به بالا در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ از طریق واردات واکسن خارجی انجام شده است. فارس @FORSATE_HOZOR .
😁روحانی امروز رکورد دروغگویی در یک سخنرانی که متعلق به خودش بود رو شکست : 🤥دولتی که قانون را اجرا کرد ما بودیم! 🤥این ما بودیم که با فساد مبارزه کردیم ! 🤥 ما بانکها را جراحی کردیم ! 🤥 ما شفافیت ایجاد کردیم ! 🤥حقوق ملت را این دولت تامین کرد 🤥سه نفر از ستاد رقیب ما در انتخابات قبل عضو کابینه من شدند ! 🤥اون دولتی که اطلاعات رو در اختیار مردم گذاشت این دولت بود ! دوسه روزه که غصه رئیسی داره می کشدشون 😀 حسود هرگز نیاسود 😜 @FORSATE_HOZOR .
🔻 افول سرمایه‌گذاری خارجی ایران در دولت روحانی 🔹کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل اعلام کرد سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ایران در سال ۲۰۲۰ افت ۱۱ درصدی داشته و به ۱.۳۴۲ میلیارد دلار رسیده و رتبه ایران از سال ۹۶ به بعد ۲۷ پله در میان کشورهای مورد بررسی نزول داشته است. /رجانیوز @FORSATE_HOZOR .
🔘 نظر سنجی پیج سید محمد خاتمی تحمل درد ۲ میلیون رای فقط ۴ سال اولش سخته بعدش دیگه عادت می کنید 😄✌️🇮🇷 @FORSATE_HOZOR .
از زیرنویس هم شانس نیاورد 😄 @FORSATE_HOZOR .
نامه طالبان به رهبران شان در دوحه: ما توان جنگ با مردم را نداریم؛ صلح کنید! @FORSATE_HOZOR .