eitaa logo
فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
1.3هزار دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
5.4هزار ویدیو
53 فایل
﷽ ✓تحلیل دقیق مسائل روز ✓تیترهای مهم رسانه‌های غربی و عربی ✓اخبار داغ جبهه مقاومت ✓توییت‌گردی... ارتباط با ادمین : @Khodayaa_shokret اینم گروهمون😊👇🏻 خانواده مجازی فرصت حضور با دورهمی‌های متنوع: ☕️https://eitaa.com/joinchat/498401312Cbc7c11221f
مشاهده در ایتا
دانلود
حمله پهپادی به محل استقرار نظامیان امریکایی در فرودگاه اربیل ! فرودگاه اربیل بسته شد 👈🏼منطقه کردستان عراق با تأیید اصابت راکت به پایگاه نظامی آمریکا تعداد راکت‌ها را بیش از یک فروند اعلام کرد. آژیرهای هشدار شلیک راکت و موشک در کنسولگری آمریکا در اربیل نیز به دنبال این حمله فعال شده‌ است! رسانه های غربی اذعان دارند پهپاد بمباران کننده ایرانی بوده ! سومین حمله !
❣رهبر معظم انقلاب: ✅✅ سیاست کشور در زمینه تحریم‌ها و برجام مشخص است، خوب حالا تشخیص مسئولین ما این است که برویم مذاکره کنیم تا همین سیاست را اعمال کنیم؛ منتها باید مراقبت بشود که مذاکره فرسایشی نباید باشد.❌💯❌ ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
روضه هر وقت بخوانند به وقت است اما روضه های عطشت را رمضان باید خواند... ‌ 🆔 @FORSATE_HOZOR .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هوالعزیز 💐 ! بخش اول 1️⃣ ☝🏼فرض کنیم روحانی در این هفته یا هفته آینده از دیگری رونمایی کند ! توافق در وین برای برداشتن تحریمها ! 👈🏽اصلا فرض شیرین را براین بگذاریم که همه تحریمها هم برداشته شود و بیاید روی عدد ۱۵۰۰۰ تومان ! 🤗خب حالا قرار است چه اتفاقی رخ دهد !؟ 👈🏾مردم کارناوال براه می بیاندازند و جشن پیروزی بگیرند !؟ 👈و لابد چند روز بعد هم کاندیدای نهایی معرفی می شود و مردم هم خوشحال از برداشته شدن تحریمها دوباره به یک اصلاح طلب اعتماد می کنند !؟ 👈🏾آیا واقعا تصور برخی دوستان انقلابی از روزهای پسا توافق وین این است که گاه دیده می شود از نتایج آن اظهار نگرانی می کنند !؟ 🔺اینکه گفته می شود مذاکرات این روزها در وین هدف انتخاباتی دارد و اگر حتی یک توافق بد هم صورت گیرد با امکانات تبلیغی فراوانی که دولت در اختیار دارد می تواند آن را به یک بزرگ در چشم مردم فروکند و با فریب آنها نتیجه انتخابات را به نفع خود رقم زند یک بزرگ به ملت ایران است !!! 👈نه اینکه اثر وضعی پرحجم بر افکار عمومی را نادیده بگیریم ! ☝🏼اما بدون تردید حادثه تلخ انتخابات سال ۹۶ حداقل بر پایه این توافق با امریکا تکرار نخواهد شد و اگر تکرار شود اشکال باگ های جبهه انقلاب است !! ▪️حالا اندکی از فضای خیال انگیز توافق وین به کف خیابان های ایران برگردیم و در جستجوی پاسخ برای سوالات زیر باشیم تا معلوم شد این مدعا تا چه حد به واقعیت نزدیک است !! لطفا و پایانی این وجیزه را هم ملاحظه فرمائید 🙏🏻 ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ صالح ادیب💐✋ @FORSATE_HOZOR .
هوالعزیز 💐 بخش دوم و پایانی 🔚 سوال 👇🏾 ✔️آیا دولت امریکا با آنهمه جاسوس و نفوذی , خبرچین در کشور ما از عمق مردم ایران نسبت به دولت روحانی خبر ندارد !؟ ✔️آیا دولت امریکا در این حد سیاسی ندارد که با برداشتن بخشی از تحریمها در ۶۰ روز پایانی دولت روحانی نمی تواند حتی مردم متنفر از این دولت را به مردمی ناراضی از شرایط موجود ارتقا دهد چه برسد به اینکه نگاهشان را هم به طیف اصلاح طلب برگرداند و کاندیدای آنها را بعنوان رئیس جمهور انتخاب کنند !؟ ✔️آیا مردم ما به سادگی همه بدبختی دوران ۸ ساله روحانی را با یک توافق دقیقه نودی که عملا هیچ پیامد مثبتی در زندگی بر باد رفته چند میلیون خانوار ایرانی ندارد فراموش می کنند !؟ ✔️آیا بهترین توافق در وین می تواند سرمایه های از دست رفته مردم در اثر ؛تورم افسارگسیخته و رکود ویران کننده؛ را در هشت سال گذشته به آنها برگرداند !؟ ✔️آیا دلار ۱۵۰۰۰ تومانی منجر به ریزش قیمتها به سطح چهار سال یا حتی دو سال قبل می شود !؟ ✔️آیا کسبه ای که میلیاردها تومان کالا را برمبنای دلار بالای ۲۵ هزارتومان خریداری و انبار کرده حالا حاضر می شود با تکیه بر توافقی شکننده با دولتی بد عهد امریکا کالای خود را مثلا با نصف قیمت به بازار عرضه کند !؟ ✔️آیا خودروسازهای دولت روحانی حاضر هستند با سقوط دلار مثلا پراید را زیر ۵۰ میلیون تومان به مردم بفروشند ؟؟؟ ✔️آیا توافق وین قرار است سرمایه برباد رفته مردم در بورس را به آنها برگرداند که راضی شوند دوباره به یک اصلاح طلب رای دهند !؟ ✔️آیا با توافق وین قرار است قیمت مسکن را حداقل به سطح قیمت های دوسال قبل برگردد که مردم بی خانه و کاشانه را به اصلاح طلبان امیدوار کند !؟ ✔️آیا توافق شکننده ای که با التماس ما در وین شکل می گیرد می تواند هزاران جوان اعم از اصلاح طلب و اصولگرا ... را به داشتن شغل و همسر و مسکن در آینده ای نزدیک امیدوار کند تا آنها را به داشتن یک رئیس جمهور اصلاح طلب خوشبین کند !؟ ✔️آیا با تکیه بر تجربه گذشته مذاکره و معاهده با امریکا و بد عهدی کشورهای اروپایی می توان از مردم ضعیف و متوسط جامعه انتظار داشت که به یک توافق نصف و نیمه با امریکا و اروپا امیدوار باشند و تصور کنند یک اصلاح طلب می تواند به آنها کمکی کند !؟ ✔️آیا مردم ما حداقل در این چهار سال گذشته صدها وعده دروغ از روحانی نشنیدند در حالی که دولت در اختیارش بود و حالا چطور به وعده های او اعتماد کنند در حالی که دیگر فرصتی برای تحقق وعده هایش ندارد !؟ ✔️آیا دروغگوئی ظریف بعنوان سکان دار سیاست خارجه بارها برای مردم به اثبات نرسیده !؟ با این همه اختیارات فراقانونی که ظریف از دولت و حتی رهبر انقلاب گرفت کدام وعده اش را در سیاست خارجه محقق کرد که ما به او بعنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری اعتماد کنیم !؟ ✔️دروغ های جهانگیری و نوبخت و جهرمی و واعظی و آشنا و ...بر کدام ایرانی پوشیده است ؟ آیا مردم قرار است به این جماعت برای تکرار دروغ هایشان اعتماد کنند !؟ ✔️کدام اصلاح طلب می خواهد ما را سورپرایز و از جرم بزرگ مشارکت در اعمال و رفتار دولت روحانی خودش را تبرئه کند که قرار باشد بعنوان منجی مردم کاندیدای ریاست جمهوری شود !؟ لطفا مردم را به متهم نکنید ! ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ صالح ادیب💐✋ @FORSATE_HOZOR .
هوالعزیز 💐 طاعات و عبادات قبول حضرت پروردگار 🙏🏻 همه روزنامه های اصلاح طلب به یک موضوع واحد در ماجرای مذاکرات وین اشاره می کنند ! نگارش متن توافق و تفاهم جدید ! خدا بخیر کند ! قبلا هم نوشتم این توافق هرچه باشد کارکرد انتخاباتی ندارد و اگر هم داشته باشد تاثیر چندانی بر رای مردم ندارد ! آنچه روحانی بدنبال آن است احیای موقتی است ! روحانی می خواهد جام شکسته برجام را به هر قیمتی که شده بند بست بزند تا حداقل یک ظاهر سرپا از برجام تحویل مردم دهد ! 👈🏾روحانی همین حالا هم با نیت گره گشایی از مشکلات برجام مذاکره نمی کند بلکه تلاش می کند بعنوان یک شکست خورده از قدرت کنار نرود ! بدون تردید توافق وین منجر به رفع تحریم های اساسی خارجی کشور نخواهد شد ! ☝🏼اما احتمالا اتفاقی که بعد از این توافق رخ خواهد داد دولت مردم را بر می دارد ! ✍صالح ادیب 🆔 @FORSATE_HOZOR .
یک سوال فنی ✋ با توجه به اقدامات عمدی و غیر کارشناسی روحانی در ایجاد موج چهارم کرونا که موجب افزایش چهار برابری تلفات مردم شده است آیا به لحاظ حقوقی و شرعی می توان روحانی را بعنوان قاتل تا عامل کشتار مردم معرفی کرد !؟ ✍صالح ادیب 🆔 @FORSATE_HOZOR .
حکیمانه : اینکه آمریکایی‌های دائم اسم مذاکره را می‌آورند، این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، می خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند! 🆔 @FORSATE_HOZOR .
فقط مقاله محمد علی وکیلی رو در روزنامه اصلاح طلب ابتکار بخونید تا بهتر متوجه بشید که اگه خدای ناکرده در انتخابات پیش رو کاندیدای انقلابی پیروز نشه نباید هیچکس رو سرزنش کنیم جز خودمان را ! 🆔 @FORSATE_HOZOR .
سلام و خدا قوت به روحانیون و مبلغین سراسر کشور!🌸 احتمالا امسال از سفر تبلیغی منع شدید اما بالاخره یه مسجد و منبری هست که ادای تکلیف کنید! روحانیون بزرگواری که پیش نماز و در واقع امام جماعات مساجد هستید ! شش روز از ماه مبارک رمضان گذشته. ان شاالله که مخاطبین شما همراه با شنیدن شش نکته ، دست کم از شنیدن شش نکته‌ی محروم نشده باشند. برای «منبر» خودتان ارزشی بیشتر از هر رسانه‌ی دیگری قائل شوید! دل و جان مردم با خطبه‌‌ای که برای خدا باشد، پیوند می خورد. جریان نفاق با علم به تاثیر کلام شما، به هر شیوه‌ای دست می زند تا زبانتان را از بیان حقایق به ویژه تا انتخابات، کوتاه کند. نخست همین که برخلاف نظر کارشناسان ستاد مقابله با کرونا🙂 ممنوعیت سفرهای نوروزی رو اعلام نکردن تا هم اکنون با افزایش ۷ برابری درگذشتگان این ویروس روبرو شویم. نتیجه ی اون ،ترس مردم یا دست باز دولت در ممنوعیت حضور مردم در مساجد و مراسم به مناسبت ایام الله ماه مبارک رمضان، و از رونق افتادن چهره به چهره شدن مردم با امامان جماعت خود در مساجد است. گاهی با توصیه به اخلاق در ملاحظه‌ی دولت اسلامی! این عامل ترمز بسیاری از شما را در بیان حقایقی که دولت با انحراف از اسلام به آن اقدام کرده، خواهد کشید. گاه با مظلوم نمایی و تخریب نشان دادن حرکت تبیینی شما و حرمت داشتن آن. اگه با بهانه‌های فریبای بالا نتونست شما رو از کار درستی که پیش گرفته اید، باز دارد، امکان عدم همکاری با شما از سوی دهدار و بخشدار و فرماندار و دیگر ارکان دولت وجود داره. کار که به این جا رسید، وقتشه مردم رو بیشتر از گذشته محرم تلقی کرده و باشون دمخور بشید. از خباثت های روایت نشده‌ی دولت تا برنامه‌هایی که برای پس از برجام داشتند ، بگویید. فراوان دولت را برای فریب مردم با ایشان در میان بگذارید! بیشتر از هر چی دل تو دلشون بذارید نگذارید با شایعاتی که متمرکز رو خراب شدن معیشت‌شون در قبال سرکار آمدن نامزد اصلح هست، دلشون بلغزه و سر بخورن جای دیگه لطفا از احتمال ۸ برابر شدن دلار با وجود سرکار آمدن دولتی همفکر و هم‌فاز روحانی و خا تمی به مردم هشدار دهید! از روش های عقلی شناخت نامزد اصلح یاد کرده و ویژگی های آن را از منظر آموزه ‌های اسلام بشمرید! نهایتا همین مردمند که با دل و جرات پیدا کردن از کار شما ، طومار امثال روحانی و همفکران احتمالی آن را خواهند پیچید. در منطقه‌ای شاهد بودم که رای مردم یک شهر و یک روستای بزرگ که در سال ۹۲ به نامزد اصلح دادند بیشتر از آرای دیگر نامزد ها بود. دلیلی جز وجود با جنم و جرات در میان آن مردم نبود. 🌼 ✍سیاووش 🆔 @FORSATE_HOZOR .