من خورشيد هزار پارهی عشق را بر خاک وطن میآويزم
ای وارثان پاکی من آخرين نگاهم
بر آسمان آبی اين خاک خواهد بود...
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
هوالبصیر🌱
#علیز!
بخـش اولــ1⃣ــ
⚠️ بی خیال همه تهدیدات
علیزاده رو بچسب!
بعد از رفع تهدید بسیار بزرگ امید دانا و نجات کشور از چنگال این عنصر نامطلوب و جنایتکار خون آشام الان نوبت رفع خطر علی علیزاده گودزیلا هست که کشور را در معرض یک خطر بزرگ امنیتی دیگه قرار داده!!!
🔺 آقا بیا پائین تو رو خدا اینقد خیال بافی و دشمن شناسی نکن!
یه جمله از رهبر یاد گرفتیم که اره دشمن شناسی کنید و حالام لابد دشمن رو پیدا کردیم !
خب این دشمن کیه حالا ⁉️
علی علیزاده
واقعا خنده داره این تحلیل های آبکی که تو این فضا مد شده
علیزاده و امید دانا هم شدن دشمن؟ 🤔🙄
منظور حضرت رهبری از #دشمن_شناسی اینا بود
شما دشمن رو اینجوری شناختید!؟
❌ آخه همین دشمن شناسی غلط امثال شما بوده که چهل ساله بانکداری اسلامی (البته به نام اسلام) داره رسما رباخوری می کنه و زندگی مردم رو به حرام آلوده کرده و شما کور بودی و ندیدیدش!
خودتون به خطا افتادید آدرس اشتباهی هم به دیگران میدید
👈 طرف بجای اینکه وقتش رو بذاره برای تبیین جنگ اقتصادی دشمن میره سرگرم بچه بازی های سیاسی میشه که بعععله دزد رو گرفتم !
دنبال دشمن میگردی ❓
دشمن اینجاست
⭕️ دشمن دقیقا جلوی چشمت اقتصاد کشور جمهوری اسلامی رو به دست گرفته و داره بلایی سرمون میاره که اگه دیر بجنبیم به مرحله فروپاشی اجتماعی میرسیم!
توی دشمن شناس میدونی اَبَر تورم چیه⁉️
👈🏻 میدونی در حالی که کشور داره یکی از حساس ترین و مهمترین قدمهای خودش رو برای رسیدن به یک استقلال اقتصادی با دوام برمیداره 👈🏿 اما دشمن واقعی داره در فضای سایبری با یک جنگ تمام عیار به مردم تلقین میکنه که ابر تورم در راهه!
👈🏼 میدونید این تلقین و این تکرار چه بلایی سر اعتماد مردم به دولت میاره!؟
👈🏽 میدونید همین جنگ رسانه ای چطور به کمک دشمن در جنگ اقتصادی اومده؟
اونوقت شما رفتید آفتابه دزد رو پیدا کردی که اهااای مردم دشمن شما اینه!
تو هم دشمن شناس!!!
⭕️ دشمن داره با سلطه دلار فرهنگ و جامعه ایرانی رو از هم متلاشی میکنه و تو ، چهار کلمه در موردش نمی نویسی و به کمک بچه هایی مثه #سیدیاسرجبرائیلی نمیای که یک تنه سینه خودش رو سپر بلای دشمن واقعی کرده بعد رفتی علی علیزاده ای که اتفاقا اومده کمک امثال جبرائیلی و داره کنارشون میجنگه رو بعنوان دشمن معرفی می کنی ⁉️⁉️
تو کی هستی برادر ؟
دقیقا بگو کی هستی؟
⭕️ دشمن دقیقا پشت سیاستهای #نئولیبرالی هست که فرهنگ این کشور رو چنان متاثر کرده که امروز باید ضجه بزنیم ایها الناس بدادمون برسید زن و دخترامون تو خیابون حجاب رو کنار گذاشتن!
واقعا گیج میزنیم یا عمدی درکاره که آدرس غلط بدیم!؟
آخه تو چی از دشمن میدونی برادر من! که بجای افشای چهره سرمایه داری غرب تو کشور که داره زندگی مردم رو به خاک و خون میکشه رفتی سراغ یه گاو پیشونی سفید و میخوای بعنوان خطر مهم جاش بزنی!
لطفا اینقد کشف خطر نکنید!
کشتید ما رو از این همه هشدار امنیتی
چه خبرتونه!؟
ادامه دارد ...🔜
✍صالح ادیب
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
هوالبصیر🌱
#علیز!
بخش دومــ2️⃣ــ
🔹 چهار تا توئیت سر هم کردید و کلی تحلیل صدمن یه غاز بستید بهش که آهااای مردم خطر اصلی اینجاست!
اونی که میخواد کشور رو نابود کنه علیزاده هست!
هی تکرار می کنید که
دیدید در مورد امید دانا هر چی گفتیم درست از کار در اومد و همه رو از ضلالت و گمراهی نجات دادیم!
این یکی هم همینطور !!!
داداش من !! علیزاده رو هر کی باید بشناسه میشناسه!
ساکن انگلیسه
مرجع دینی ما نیست!
مرجع سیاسی هم نیست
و ممکنه ضد انقلاب باشه؟
بله اقا علیزاده انقلابی و حزب الهی نیست!
علیزاده ولایت فقیه رو قبول نداره
علیزاده حکومت روحانیون رو قبول نداره
اوکی ⁉️⁉️
⬅️ خب حالا که چی؟
اگه چند تا مناظره گذاشت و با اونهمه بازدید کننده دست نئولیبرالها رو برای بخشی از مردم و جامعه نخبگان روکرد باید بگیم بخاطر اون موضع گیرش و بخاطر اینکه ممکنه نفوذی دشمن باشه این حرفاش رو باور نکنید!؟
منطق قوی شما اینه؟
🚫 خودتون نشستید دست روی دست گذاشتید و شاید هم هم صدای با نئولیبرالهای ریشو و کراواتی و عمامه به سر و دانشگاهی و .... جلوی چشمتون دارن کشور رو نابود می کنن بعد تا یکی با هر نیتی میاد یه کار تمیز برای معرفی دشمن واقعی ملت ارائه می کنه میافتید به جونش و اخر کار اینقد بهش فحش میدید که وادار بشه موضع گیری کنه و همین یه ذره کاری هم که داره انجام میشه به فنا میدید!
پس چرا خودتون کاری نمی کنید ⁉️
چرا یک قدم برای معرفی دشمنی که بیخ گوش و جلوی چشمتونه برنمی دارید؟
این دیگه چه منطقی هست که شماها باب کردید؟
📌 بگید ببینم شماها تو دنیای رسانه برای این انقلاب چکار کردید؟
📌 کدوم دشمن شناسی شما به هدف خورده؟
📌 کجا تونستید بخشی از جامعه رو با خودتون همراه کنید و در مسیر انقلاب قرار بدید؟
مگه با رائفی پور همین معامله رو نکردید؟(همه مواضع آقای رائفی پور رو قبول ندارم اما با تمام قدرت ازش دفاع کردم)
همین الان نظر شما در مورد پناهیان چیه؟
قبولش دارید؟
همینایی که کلیپ بر علیه علیزاده با افکت های خوشگل تهیه می کنن چقدر از امثال پناهیان در مقابل هجوم دشمن دفاع کردن؟
📍 جنگ رسانه اینطوری هست که یکی در خط مقدم داره میجنگه و یه عده ای باید حمایتش کنن و تنهاش نذارن
شماها چکار کردید ؟
🔴 من در این دشمن شناسی تحریف می بینم!
تحریف رو که فقط اصلاح طلب انجام نمیده!
گاهی همین بچه های به اصطلاح جبهه خودی هم حرفای رهبر انقلاب رو تحریف می کنن!
آقاجان!! علی علیزاده نه مرجع دینی هست نه سیاسی هست نه اجتماعی و نه اقتصادی که یه عده ای رو جذب کنه و سر بزنگاه دستور بده بریزید تو خیابون کودتا کنید!
اینو بارها شاهد بودید که آدمایی با چند میلیون فالور وقتی که نظام عزم برخورد باهاشون کرد یک نفر پشت اینا در نیومد!
آهااان
از نفوذ فکری و فرهنگی میترسید ⁉️
تو رو خدا اینو نگید که خندمون میگیره!
اینقد تو این مملکت اتوبان باز کردن برای نفوذ و استحاله فرهنگی که دیگه امثال علیزاده اصلا اونجا عددی به حساب نمیاد!
اتفاقا شما اون اتوبانها رو هم نمی بینید
✅👈 حرف آخرم
براتون سوال نیست چی شده همین روزایی که علیزاده یک جنگ تمام عیار بر علیه نئولیبرالها براه انداخته چرااصلاح طلب و ضد انقلاب و سرمایه دارها و دلال های حرفه ای دارن تخریبش می کنن!؟
چرا یکسال قبل از این جوسازی ها بر علیه علیزاده وجود نداشت؟
این چیزی که من از علیزاده دیدم حتی اگه دشمن هم باشه عجب دشمن عاقل و فهمیده ای هست!!!
تکرار میکنم علیزاده عجب دشمن عاقل و فهمیده ای هست
دشمن دانا بلندت می کند
بر زمینت میزند نادانِ دوست!
✍️صالح ادیب
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امر به معروف در قله!
اگه همچین پدری،بزرگتری،سیاستمداری و... در دنیا سراغ دارید بیارید ما هم ببینیم!
حضرت عشق😍
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
.
هوالعزیز
این اطلاعات رو داشته باشیم تا بعد واقعیت را وارونه نکنن!
#خیلی_مهم
🔴 سخنان یکی از نمایندگان مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در تبیین پشت پرده امنیتی آشوبهای ۱۴۰۱:
🔹ما پیروزیهای بسیار بزرگی در این آشوبها بدست آوردیم. مهمترین تبیین در باره این اغتشاشات را رهبری در دانشگاه افسری ارائه کردند و فرمودند این اتفاق خلق الساعه نبود.
🔹از حداقل شش هفت سال قبل ۴۹کشور برای براندازی ج.ا.ا توافق کردند ولی دو کشور ترکیه و امارات از دو سال قبل از این ائتلاف کناره گیری کردند.
🔹۴۷سرویس جاسوس از کشورهای امریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل، آل سعود، اسپانیا، مصر، اردن و... در این کار ستاد تشکیل داده و این جنگ ترکیبی را طراحی کردند.
🔹 در زمان روحانی زیرساختهای براندازی آماده شد و قرار بود همان زمان عملیاتی شود که به علت کرونا برنامه هایشان بهم ریخت. پنجاه درصد توان دشمن در فضای مجازی سازماندهی شده بود.
🔹یکی از گسلهای جامعه ما حجاب است. دشمن این گسل را انتخاب کرد. یکی دیگر از گسلها احزاب بود اکثر سران فتنه ۸۸ نیز به نفع این اغتشاش هم موضع گیری کردند. گسل های قومی و مذهبی از دیگر موارد مورد استفاده این جنگ ترکیبی بود.
🔹 در جنگ ترکیبی به سمت دلار رفتند در حالیکه مسئولین می گفتند ما به اندازه کافی دلار به بازار تزریق کرده ایم.
🔹 در طی شصت روز آمار حضور اغشتشاگران در خیابان ها .
جمعا حدود۳۱۰هزار نفر درطول ۶۰ روز بوده است. البته اگر یک نفر ده بار هم آمده در آمار وارد شده است
🔹 گفتند نمادهای حاکمتی باید سقوط کند. یکی از نمادها مشهد است. قرار بود برای یکی از سران قوا در مشهد حادثه هفت تیر ۶۰ تکرار شود.
🔹 آخرین مرحله هم ورود پنتاگون بود. در سال ۸۸ هم نقشه همین بود. مرحوم فیروز آبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت خاتمی در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواستند کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید.
🔹 جنگ شناختی یکی دیگر از ابعاد این جنگ ترکیبی بود. اینها مدتها القاء می کردند در این ۴۰ سال کاری صورت نگرفته است.
🔹 اکثر دستگیرشدگان یک یا دو شب نگهداری شدند بعد با تعهد والدین آزاد شدند. اما از میان بازدشتیهای هدفمند که ادامه هم دارد ۱۸٪ آنها آموزش دیده اند. تمام این ارتباطات بدست آمده که به عنوان مستندات بیانیه دو دستگاه اطلاعاتی در آینده منتشر می شود.
۷۰ درصد دستگیر شدگان دیپلم و زیر دیپلم بوده اند. ۶۷ درصد اهل شرب خمر بوده اند. از این شاربان خمر ۴۷ درصد دائم الخمر بودند. اکثر اینها معتاد به موارد مخدر گل بودند. درصدی از زنان بازداشت شده اهل فحشا بودند. همانکس که خودکشی کرد یکی از همین افراد بود. ۸۰ درصد اینها خارج از کشور را بهشت می دانند.
🔹 خانم مولا وردی معاون روحانی طرحی داشت و برای رواج فحشا می خواست فاحشه ها را بیمه کند.
🔹 دولت عراق نزدیکترین دولتها به ایران است. ما سه خواسته ازدولت عراق داشتیم اول اخراج کل کومله و دمکرات از کردستان عراق دوم تحویل کسانی که در ترورها دست داشتند سوم استقرار دولت عراق در مرزها. عراق آنها را پذیرفت.
🔹 یکی از مسئولان کومله با دو بچه اش به محل جلسه آمده بود لذا آن مقر را نزدیم. مسئولین نظامی می گفتند ما نوک خودکار را روی نقشه می گذاشتیم و همان هدف را روی زمین می زدیم.
🔹 با باز شدن مسیر بوکمال، راه زمینی ما تا سوریه و حزب الله و دریای مدیترانه باز شد. تحولات منطقه بعد از این آشوبها شدت می گیرد. و همه چیز را آماده کرده و پای کار برده ایم.
🔹 دستگاه اطلاعاتی ما از این طرح مطلع شد و در سند امنیتی ۴۰۱ برای مقابله با این طرح آماده شدیم و به ۵۰ درصد از استعداد و توان دشمن ضربه زدیم.
🔹 در آینده در داخل و خارج تحولاتی رخ خواهد داد. دشمن در عناصر رسانه ای خود تجدید نظر می کند. ما هنوز کارهای بین المللی خود را شروع نکرده ایم. ما دستمان برای هزینه دادن امریکا، انگلیس و فرانسه خیلی باز است.
🔹 هر گرهای که دولتهای قبل زدند این دولت یکی بعد از دیگری در حال باز کردن آن است.
🔹عده ای در زمان روحانی بدون گزینش در آموزش و پرورش نفوذ داده شدند. تعدادی از معلمانی که دانش آموزان را تحریک کردند شناسائی شدند.
🔹 مظلومیت نیروی انتظامی و بسیج در این آشوب این بود که دست خالی به میدان رفتند.
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
.
اقتصاد ایران از بانکهای خصوصی هیچ خیری ندیده است، خسارت هم فراوان دیده است. با #اقتدار بانکهای خصوصی را جمع کنید، به همان سان که بانکهای نهادهای نظامی جمع شد. خلق پول را به انحصار حاکمیت درآورید و سیاست پولی را در خدمت سیاست صنعتی قرار دهید.
✍سیدیاسر جبرائیلی
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
•••[ #توییت]••••
تصویر ماهواره ای ملاک نیست
طبق قرارداد باید کارشناسان ایرانی و افغانی برن بازدید و نتیجه رو اعلام کنن !
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
هوالعزیز🌱
#مهم
#حجاب
#اقتصاد
#معیشت
بارها در مورد تاثیر اقتصاد و معیشت در حوزه فرهنگ هشدار دادم و هر وقت اشاره کردم دوستانی ایراد وارد کردن که این مشکلات فرهنگی بیشتر در بین مرفهین بی درد شایع است....
اساسا بحث مصداقی نیست که بگیم این بی حجابها اکثرشون از طبقه پولدار هستند یا فقیر
بحث به مراتب کلی تر هست
حالا چند نکته در این مورد میگم دیگه تحلیلش با شماها
اولـــ1️⃣ــ
اینکه وقتی جامعه ای دچار چالش های #اقتصادی شد قدرت حاکمیت برای اعمال سیاستهای #فرهنگی ضعیف میشه
از این طرف هم تاثیرپذیری و پیروی مردم از سیاستهای کلی نظام کم میشه
ما در اجرای برخی قوانین در چهارچوب حلال و حرام و واجب و غیر واجب نیاز به ابزارهای قهری داریم
خب وقتی که حکومت و نظام حاکمیتی نتونه از پس تامین معیشت مردم که یک ماموریت و وظیفه ذاتیش هست بر بیاد قطعا دستش در اعمال قوانین در حوزه دین بسته هست
دومــ2️⃣ــ
معیشت مردم که سخت شد بدون تردید اولویت خانواده از حوزه فرهنگ و معنویت شیفت میشه به حوزه تامین معیشت
این چیزا دیگه از بدیهیات جوامع بشری هست
نه فقط در جهت منفی که در جهت مثبتش هم این قاعده موثر هست
(همینجا یک تذکر واجب: استثنا داریم ادمایی که در اوج فقر اما از درجه معنویت و سلامت نفس بالایی برخوردارند و این ربطی به یک قانون کلی نداره چون اکثریت جامعه اینطور نیستند ما داریم از اکثر هم حرف میزنیم نه قلیلا ...)
حالا یک نکته مهم دیگه هم اینجا هست
وقتی می گیم معیشت منظور ما رفاه نیست
منظور دقیقا حداقل های یک زندگی برای ادامه اون هست
خوراک پوشک مسکن
ســ3️⃣ــوم
اقتصاد و معیشت وقتی که دچار مشکل شد مردم میل به تامین حداقل های زندگی از راههای غیر حلال و حرام پیدا می کنن
لقمه حرام فرهنگ و معنویت رو ضعیف و نابود میکنه
چهــ4️⃣ــارم
اقتصاد و معیشت مردم در کدوم جامعه دچار مشکل میشه!؟
در جامعه ای که عدالت اجتماعی در اونجا نادیده گرفته میشه
عدالت اساس حکومت هست
اصول دین رو ببینید
بعد از توحید و نبوت میرسیم به عدل!
این عدالت و بخصوص عدالت اجتماعی به خطر افتاد اونوقت دیگه کار در حوزه امر به معروف که از فروع هست مشکل میشه و تازه وقتی که وارد میشی دیگه تاثیرگذاریش کم میشه
پنــ5️⃣ــجم
خب این عدالت اجتماعی کی به خطر می افته!؟
وقتی که از اقتصاد مبتنی بر آموزه های دینی فاصله بگیریم!
چطور این اتفاق می افته ؟
وقتی که استحاله اقتصادی رخ میده
یک سیستم غیر الهی میاد کنترل اقتصاد رو به دست میگیره
سیستم غیر الهی یعنی چی ؟
یعنی همین اسم هایی که امروزه در دنیا وجود داره
لیبرالیسم و سوسیالیسم و ...
حرام شدن معیشت مردم از دو سمت صورت میگیره
☆ هم از طرف حاکمیتی که بانکهای ربوی رو وارد زندگی مردم می کنه
☆ هم از اون طرف که مردم در تکاپوی تامین معیشت دست به حرام میبرن!
این مورد ششــ6⃣ــم رو هم اضافه می کنم
استقبال از ثبت نام در حوزه های علمیه کم شده اینو اخیرا در گزارشاتی دیدم
تصورمی کنید علت اصلیش چیه؟
غیر از اینه که وضعیت معیشت این بندگان خدا بسیار سخت تر از آدمای معمولی جامعه هست؟
خب این قشر قرار بود بیاد بخشی از کار فرهنگی جامعه رو بر دوش بگیره
اگه در جامعه ای نرخ هزینه زندگی بالا نباشه قطعا یک طلبه هم میتونه با همین شهریه کم زندگی رو بگذرونه اما با این تورم چطوری و چکار کنه؟
موارد دیگه ای هم هست که من نمیدونم یا به ذهنم نرسیده
اما تاکید می کنم تا این معیشت مردم درست نشه همه تلاشهای ما در حوزه فرهنگ بلا اثر و مبارزه با معلول خواهد بود
یا علی مدد🌱✋
✍️صالح ادیب
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
.
•••[ #توییت]••••
تو سارا قنواتی به همراه اونای دیگه غلط زیادی می کنید چون همینایی که به دست شقی ترین آدمای روزگار به شهادت رسیدن با فدا کردن جان خودشون نذاشتن امثال تو معنی نا امنی رو بفهمید!
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
•••[ #توییت]••••
سالهاست سهم ما از حقآبه هیرمند هیچ بوده و هیچکی هم جرات نکرده به غاصبان این سهم قانونی بگه بالا چشمتون ابروست
دو روز قبل یک مرد پیدا شده که تهدیدشون کرد
به اصلاح طلبها برخورد
به جای اینکه حمایتش کنن از چپ و راست دارن میزننش
نامردی، بی شرفی ، پفیوزی رو یکجا قبضه کردید!
࿙↳ @FORSAT_HOZOR