رسانه های عبری:
شمال در حال سوختن است و تیم های امداد و نجات و آمبولانس ها از این نقطه به نقطه دیگر می دوند!
@FORSAT_HOZOR
یدیعوت آحارونوت عبری:
دفتر نتانیاهو از اعلام مکان فعلی نتانیاهو پس از انفجار پهپاد در محل اقامت وی خودداری کرد.
حالا همون زیر میرا بگردید خدا رو چه دیدی🤲
@FORSAT_HOZOR
رسانه های عبری:
حزبالله مرحله جدیدی از جنگ را آغاز کرده است!
@FORSAT_HOZOR
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع نظامی: سرویسهای امنیتی ورود پهپاد حزب الله به قیساریه را یک شکست امنیتی بسیار جدی میدانند
تو یکسال گذشته صدتا شکست خوردید اینم روش!😄
@FORSAT_HOZOR
شیفت نیم روزی حزب الله فعال شده!
اصلا هم اعصاب مصاب نداره!
همه شمال فلسطین رو موشک میزنه😄
@FORSAT_HOZOR
نیویورک تایمز به نقل از یک مقام اسرائیلی:
حزب الله تمام پست هایی را که ما خالی کرده بودیم پر کرد، اما این بار حتی نمی دانیم این افرادی که منصوب کرده چه کسانی هستند!
@FORSAT_HOZOR
رسانه های عربی:
هدف قرار دادن خانه نتانیاهو در قیصریه آخرین هشدار ایران بود.
▪️ایران به کشورهای منطقه اعلام کرده است که اگر خیلی زود آتش بس در لبنان و غزه بر قرار نشود مستقیم وارد جنگ خواهد شد و با هزاران موشک تلاویو و حیفا را هدف قرار خواهد داد!
@FORSAT_HOZOR
امروز ظرف چند ساعت قیمت هر سکه بهار آزادی با حدود ۲ میلیون تومان افزایش به ۵۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. همزمان قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم با حدود ۲۰۰ هزار تومان افزایش نسبت به چهارشنبه هفته گذشته به ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید.
اینکه افزایش قیمت طلا تابع متغیرهای متعددی هست و ربط چندانی به عملکرد دولتها نداره رو میدونیم و سیاه نمایی هم نمیکنیم!
اما یادتون میاد در دولت شهید رئیسی اصلاح طلبها با دوزار بالا رفتن نرخ ارز و سکه چه غوغای رسانه ای برپا میکردن!
الان انگار وجود خارجی ندارن😏
@FORSAT_HOZOR
افزایش قیمت ۳۰ درصدی مواد پتروشیمی طی یکماه!
حالا ارز و سکه رو میشه توجیه کرد!
اینکه دیگه دست دولت بود!
مواد اولیه رو (انفال)از دولت به ثمن بخس میگرن به قیمت دلار آزاد به مردم خودشون(صاحبان انفال) میفروشن!!!
@FORSAT_HOZOR