8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاهکار امروز موشک بالستیک ایران
کجا رو زدیم؟؟؟
@FORSAT_HOZOR
دنیا از قدرت نقطه زنی و غیرقابل مهار بودن موشکهای ایرانی در بهت و حیرت✌️
@FORSAT_HOZOR
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عملیات روانی بی بی سی: تهدید مستقیم مقام معظم رهبری توسط وزیر دفاع اسرائیل
پاسخ این خزعبلات باید حضور حماسی امروز باشد.
@FORSAT_HOZOR
فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
شاهکار امروز موشک بالستیک ایران کجا رو زدیم؟؟؟ @FORSAT_HOZOR
درباره پارک فناوری گاو یام رژیم صهیونیستی در بئرالسبع که هدف موشکهای ایرانی قرار گرفت چه میدانیم؟
🕎 پارک فناوری Gav‑Yam Negev (گاویام نگب) یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین مراکز تحقیق و توسعه در اسرائیل است.
▪️این پارک فناوری در اوایل ۲۰۱۰ با هدف ایجاد یک اکوسیستم نوآورانه فناوری در جنوب اسرائیل، مجاورت با دانشگاه بنگوریون و کمپ فناوری نظامی در مساحتی بالغ بر ۹.۳ هکتار تاسیس شده است.
▪️این پارک فناوری نه تنها قطبی برای رشد تکنولوژی و امنیت سایبری در اسرائیل محسوب میشد، بلکه نمونهای از تعامل بین صنعت، دانشگاه و نیروی نظامی فناوریپایه بهشمار میرفت که امروز صبح هدف موشکهای ایرانی قرار گرفت.
@FORSAT_HOZOR
3.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دهه ۶۰، نوجوونها با این شعارها و سرودها جون میگرفتند ...
همونها امروز وسط میدان دارند میجنگند
@FORSAT_HOZOR
بازدید سرلشکر موسوی از یکی از سایتهای پدافند هوایی تهران
وی همزمان از وضعیت عمومی تهران بزرگ بازدید به عمل آورد.
@FORSAT_HOZOR
خطیب نماز جمعه:
امروز وزیر خارجه در ژنو پیام مقاومت تا پیروزی در برابر سگ هار منطقه را به کشورهای بیخاصیتِ اروپایی خواهد رساند.
[این دیدار به دعوت طرف اروپایی است و ما از هر فرصتی برای رساندن پیام مظلومیت، مقاومت مردم ایران و تنبیه متجاوز به تمام جهانیان استفاده خواهیم کرد]
@FORSAT_HOZOR
توصیه امنیتی در سراسر جهان این است که هنگام جنگ "تجمع" نکنید. آن هم مقابل وحشی ترین و بی اخلاق ترین رژیم که به هیچ چیز پایبند نیست. صفوف مردم ایران در مصلی های سراسر کشور را ببینید. مردمی که نماز جمعه نمی رفتند هم آمده اند! این مردم شکست نحواهند خورد.
✍علیرضازادبر
@FORSAT_HOZOR