🔰 طرح جامع ادب و اجوکیشن
🔸کرسی نظریهپردازی استاد حسن عباسی
🔸دانش دکترینولوژی
🔸علوم استراتژیک
🔸کلبه کرامت
👈 طرح را با کیفیت اصلی ملاحظه کنید
http://yaghin.org/dacisfiles/Document/1315-1315-V1.jpg
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔰 طرح جامع ادب و اجوکیشن 🔸کرسی نظریهپردازی استاد حسن عباسی 🔸دانش دکترینولوژی 🔸علوم استراتژیک 🔸کلبه
🔰 حلقهی گمشدهی «تعلیم و تربیت»، توجه به ظرفیتهای فطری و عبادی در پرورش انسان است.
✅ هدف از تعلیم و تربیت، ساختن انسان است؛ نجات از سرگشتگی و حیرانی، قدر یافتن چهار ساحت قدسی او برای مکلف شدن و آمادگی برای دریافت هدایت. این خمیرمایه و انسانی که میخواهیم تأدیب کنیم، ظرفیتهای دست نخورده و ناشناختهای در فطرت خود دارد که باید به حد اعلی برسد و شکوفا شود. آیا اجوکیشن غربی چنین ظرفیتی را با خود به همراه دارد؟
❇️ نظامِ آموزش و پرورشی که چنین افقی را مدنظر داشته باشد در «طرح جامع ادب و اجوکیشن» دیده شده است.
✴️ استاد حسن عباسی «طرح جامع ادب و اجوکیشن (http://yaghin.org/dacisfiles/Document/1315-1315-V1.jpg)» را با خط مشی «حکمت حضور» در نگاه امام خمینی(ره) و مبتنی بر«فلسفه آموزش و پرورش» در نگاه امام خامنهای را سال ۸۷ پرداخته و طرحریزی کردند.
📚 برای مطالعهی طرح جامع ادب، میتوانید جلسات ۱۲۰ تا ۱۶۴ از سرفصل 《طرحریزی (http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Index/61)》 کلبه کرامت را ملاحظه کنید.
🌷گرامیداشت هفته معلم
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💚 استراتژی برای کودک و نوجوان و پرورش انسان طراز
❇️ یک حکومت مردمسالار، باید بتواند نسل مدیران و رهبران آیندهساز خود را از دل مدارس و کودکستانها بپروراند. تصمیمگیران سی سال آینده، از هماکنون باید پرورش یابند و این مهم، ناظر به «نخبهپروری سیاسی» مورد نظر رهبر انقلاب است که تأکید بر آن داشتهاند.
🔸از میان همهی رشتههای علمی جهان، دانش استراتژی، تنها دانشیست که در اختیار عموم جوامع قرار نمیگیرد و کشورها آن را صرفاً برای عدهای خاص و محدود و اغلب تنها برای مردان در سطح تحصیلات تکمیلی ارائه میکنند. همانگونه که به همت #اندیشکده_یقین، و به معلمی #استاد_حسن_عباسی ارائه استراتژی به طور عمومی در طی بیست سال اخیر برای جوانان در کشور ما انجام شد؛ برای ساختنِ ایران آینده نیز نباید نخبگان جامعهمان محدود به گروهی خاص و در یک فضای بسته باشند، بلکه میباید شرایطی فراهم گردند تا همه کودکان و نونهالان جامعه با تفکر استراتژیک آشنا بشوند.
💬 امام خامنهای در راستای مطالباتی که برای تحول بنیادین در آموزش و پرورشی که پایهی آن را از فلسفه غرب میدانند، «اندیشهورزی» را بارها مورد تأکید داشتهاند:
▫️آموزش فکر کردن و استقلال رأی به کودک - ۱۳۷۸/۲/۱۵
▫️فلسفه برای کودکان - ۱۳۸۵/۲/۱۲ - ۱۳۸۲/۱۰/۲۹
▫️فکر محوری - ۱۳۸۷/۲/۱۲
▫️نقش معلم در پرورش دانشآموز فکور - ۱۳۸۹/۲/۱۵
▫️تمرکز بر عادت دادن کودک به فکر کردن در عین توجه به محتوا در فلسفه برای کودکان - ۱۳۹۱/۷/۲۰
▫️نگارش کتاب فلسفه برای کودکان/ روحیه سؤال کردن - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
▫️یاددادن تفکّر - ۱۳۹۳/۲/۱۷
🔸«فلسفه برای کودکان» قریب شصت سال قبل در غرب مطرح شده و از همین دریچه در ایران نیز طرح شده و تلاشهایی برای پیریزی آن در ایران طی سالهای اخیر انجام شده است. اما اشکال عمدهی این طرح در ایران، وارداتی بودن محتواهای مربوطه از فلسفه غرب بود.
❇️ طرح «استراتژی برای کودکان» با یکپارچه کردن سه حوزه مورد مطالبه رهبری معظم از آموزش و پرورش یعنی «تفکر محوری و نفی حافظهمحوری – پرورش انسان طراز – بالا بردن سواد رسانهای» آغاز شد. «استراتژی و دکترین»، نتیجه فلسفه است. یعنی فلسفه، پایهای است که خروجی و بروز آن در قالب دکترین و استراتژی خودش را نشان میدهد. موضوع «استراتژی برای کودکان»، پاسخی به مطالبه رهبر انقلاب بود. در این طرح، تلاش شد تا از فلسفه برای کودکان بیآغازیم و به عرصه تصمیمسازی برای کودکان برسانیم. «استراتژی برای کودکان» با ساده کردن مباحث فلسفی، حکمی، آیات و روایات کودک و نوجوان را به مرحلهای میرساند که با مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی روز ملموس شده و استراتژیست، چازهسازی، چارهگذار، تصمیمساز پرورش یابد و قدرت تصمیمگیری او ارتقاء یابد.
🔰این طرح در ایران به عنوان نخستین کشوری که «استراتژی برای کودکان» را در عرصه آموزش و پرورش رسمی کشور وارد ساخت، از سال ۹۰ در مدارس تهران آغاز شد و به طور خودجوش به استانها و شهرستانها تسری پیدا کرد و هماکنون در چهار حوزه پیش میرود:
۱- خانواده
۲- مساجد
۳- کانونهای فرهنگی
۴- مدارس
💠 جهان آینده نیاز به انسانهای مسئولی دارد که از توان تصمیمسازی و تصمیمگیری بالایی برخوردار بوده و بتوانند در بزنگاهها تصمیمات اساسی بگیرند.
💠 جهان آینده نیاز به انسانهای مسئولی دارد که از توان تصمیمسازی و تصمیمگیری بالایی برخوردار بوده و بتوانند در بزنگاهها تصمیمات اساسی بگیرند.
💚 رویکردهای طرح «استراتژی برای کودک و نوجوان»، به این شرح میباشد:
🔸 رویکرد ولایتمدار
🔸 رویکرد آیتمدار
🔸 رویکرد نظاممدار
🔸 رویکرد وخامتمدار
🔸 رویکرد معرفتمدار
🔸 رویکرد محیطمدار
🔸 رویکرد محضرمدار
🔸 رویکرد قدرتمدار
🔸 رویکرد علممدار
🔸 رویکرد عرصهمدار
🔸 رویکرد رزقمدار
🔸 رویکرد تصمیممدار
🔸 رویکرد انسانمدار
🔸 رویکرد امنیتمدار
🔸 رویکرد استقامتمدار
🔸 رویکرد اجتماعمدار
✅ Strategistkids.ir
▫️ T.me/strategistkids
▫️ Aparat.com/strategistkids
🌷گرامیداشت هفته معلم
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💔 آرزوهای بر باد رفته - ۱ ♨️ #برجام_نافرجام استاد حسن عباسی 💠 @Hasanabbasi_ir
💔 آرزوهای بر باد رفته - ۲
♨️ #برد_برد ؟!
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
حوزهی بانک، ربا و سود به لحاظ شرعی بسیار پیچیده است به همین دلیل ما از آن کناره میگیریم و احتیاط میکنیم. ما در سالهای گذشته تلویزیون، رادیو، نهادهای مختلف و… تأسیس کردیم اما بانک نه. چون مدیریت و رویکردهای بانک دچار معضلات شرعی است. و میدانید که این یکی از معضلهای امروز جهان اسلام است.
سید حسن نصرالله ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ در سخنرانی تلویزیونی پیرامون آخرین تحولات لبنان
http://nasr.link/99-02-15
@nasrollahir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ بورس چگونه پدید آمد؟
⚫️ آمستردام هلند، در دههٔ 1690، پایتخت نوآوریهای مالی جهان بود و هلندیها، به منظور تأمین بودجه جنگ علیه اسپانیا، یکی از اولین لاتاریهای ملی (محلی که در آنجا بلیتهای بختآزمایی به منظور قمار، به مردم فروخته میشود) جهان را ابداع کردند
🎞 ویدئو قابل مشاهده
🗄 حجم: 15.7 مگابایت
📎 برشی از جلسه 529 کلبه کرامت با تدریس استاد حسن عباسی (سال 1394)
http://www.kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/405
#مستندات #عبرت #مبانی
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
3.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 روز جهانی خنده، و خندهها و شوخی «شهید جواد محمدی» با استاد حسن عباسی
▫️ ۱۳ بهمن ۹۴ – درچه اصفهان
🌹شهید مدافع حرم «جواد محمدی» ۱۶ خرداد ماه ۹۶ با زبان روزه در سوریه به شهادت رسید. در حالی که فرزندی سه ساله در خانه چشم به راه او بود.
✍️خانم [سلیمانی
](https://twitter.com/s_solaymaniie/status/1256992836240769024)اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 تولید، سیستم دفاعی و امنیت بخشِ اقتصاد در برابر ویروسهای مهاجم است
🔰 امام خامنهای رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت هفته کارگر:
🔸تولید را میتوان به سیستم ایمنی و دفاعی بدن تشبیه کرد. این روزها مسئله کرونا هم مطرح است. نقش سیستم دفاعی بدن در مواجهه با ویروسها، میکروبها و مهاجمهای ضد سلامت نقش خیلی مهمی است. همین ویروس کرونا بلاشک وارد خیلی از بدنها شد لکن آنها مریض نشدند. چرا؟ به خاطر این که یک سیستم دفاعی سالم خوبی داشتند توانست دفاع کند و امنیت بدن را تأمین بکند.
🔸 در اقتصاد کشور اگر ما اقتصاد را به یک بدن تشبیه کنیم، بدن انسان تشبیه بکنیم، سیستم دفاعی و امنیتبخش اقتصاد عبارت از تولید است. یعنی آن چیزی که میتواند ویروسهای مهاجم و میکروبهای مهاجم به اقتصاد را خنثی بکند و اقتصاد را سالم نگه دارد تولید در کشور است.
🔺 ما البته اقتصادمان متأسفانه دچار میکروبها و ویروسهای طبیعی متعددی است و ویروسهای دستسازهم مثل تحریم و مسئله قیمت نفت هم حوادثی هستند که به اقتصاد ضربه میزنند. اگر ما تولید خوب و مناسب و شایسته و روبهرشد همواره در کشور داشته باشیم در مقابل این ویروسها میتوانیم مقاومت بکنیم.
🔸یک همکاری دوجانبه واقعی میان نیروی کار و کارفرما میتواند تولید و ارزش افزوده را افزایش بدهد.
🔸 کارگر، مهارت و احساس مسئولیت و دقتش را افزایش بدهد و کارفرما سهم نیروی کار را از عواید بنگاه اقتصادی افزایش بدهد. این یکی از چیزهایی است که لازم است.
🔸دیدم دوستان از بعضی از مصوباتی که نظرات کارگر در آنها ملاحظه نشده شکایت میکنند؛ این مقررات حتماً با نگاه عادلانه بایستی تنظیم بشود و مسئولین بنگاهها هم به این نکته توجه بکنند.
🔸 در سیاستهای اقتصاد مقاومتی هم همین را گفتیم یعنی همکاری این دو. آن وقت در این صورت، کارگر و کارفرما مشترکاً ستون اصلی ایجاد رشد اقتصادی و پیشرفت اقتصادی را تشکیل میدهند.
🔸متأسفانه عدهای در کشور به طور دائم میگویند نمیشود و نمیتوانیم در حالیکه میتوانیم و دلیل آن هم این است که ما وقتی میتوانیم یک ماهوارهبر را با سرعت ۷۵۰۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کنیم و ماهواره را در مدار قرار دهیم و یا در صنایع دفاعی آن پیشرفتهای بزرگ را داشتهایم؛ پس در تولید هم میتوانیم به جهش دست یابیم.
🔸 آن ذهن و فکری که میتواند ماهواره را تولید کند و برای ارسال ماهواره بعدی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری هدفگذاری کند، قطعاً چنین روحیه، ابتکار و خلاقیت برای تولید خودرو با مصرف ۵ لیتر بنزین در یکصد کیلومتر و در دیگر بخشهای تولید نیز دارد.
▫️ ۹۹/۲/۱۷
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir