هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
♦️امام آمد.
🔹تاریخ، چنین استقبالی را از یک رهبر سراغ ندارد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
ریچارد نیکسون: مردم ایران
انقلاب را با عشق و ایمان پذیرفتند
🔹ریچارد نیکسون، چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32 که به ابقای دیکتاتوری پهلوی انجامید، به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران سفر کرد. این سفر با اعتراض دانشجویان همراه بود و به شهادت 3 دانشجو انجامید.
🔹او که در فاصله سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به ریاست جمهوری رسید، در کتاب «1999، پیروزی بدون جنگ» درباره ماهیت انقلاب اسلامی می نویسد:
🔻«انقلاب ایران درظاهر جنبه ضد استبدادی داشت، اما در واقع، انقلابی علیه مدرنیته و ارزشهای غربی بود. انقلاب همان قدر که از سرمایهداری تنفر داشت، از کمونیسم متنفّر بود. هر دو را دو روی سکه مادیگرایی میدید.
🔻جوانان از انقلاب حمایت کردند، نه برای اینکه خواهان آزادی، شغل، مسکن و لباس بهتر بودند؛ انقلاب کردند چون چیزی را می خواستند تا به آن بیش از مادیگرایی معتقد باشند.
🔻مردم ایران، همان چیزی را به دست آوردند که انقلاب قول داده بود... جای انکار نیست که انقلاب اسلامی یک انقلاب واقعی اندیشهها را ارائه داد و آنها آن را با عشق و ایمان پذیرفتند».
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
🔹امام آمد.
♦️او روح خدا بود در کالبد مُرده زمین و زمان.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
کاتم: انقلاب خمینی
ناگهانی نبود؛ عمق داشت
♦️ریچارد کاتم استاد دانشگاه پیتسبورگ، از ماموران معروف سیا در ایران بوده است. او نیمه نخست دهه ۱۹۵۰، گرداننده تیم عملیات سیا در ایران و از همکاران شبکه بدامن (شبکه مسئول جنگ روانی علیه نهضت ملی شدن) نفت بود. جان والر رئیس وقت ایستگاه سیا در ایران میگوید «ریچارد کاتم از افسران ویژه من بود.»
🔹کاتم در کتاب «ایالات متحده آمریکا، ایران و جنگ سرد»، ضمن رد ناگهانی و هیجانی بودن انقلاب اسلامی می نویسد:
♦️«نهضت [امام] خمینی به طور ناگهانی و سحرآمیز در ظرف چند ماه به وجود نیامد و سر بلند نکرد؛ ریشههایش عمیقاً در گذشته ایران قرار دارد و به گذشتهای دور باز میگردد. واضحتر بگوییم: این جنبش، تداوم نهضتی برای دگرگونی بنیادین بود که بیشتر از یک قرن قبل نضج گرفته بود».
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
چرا نام"امام"، زیبنده بود؟
♦️فرخ نگهدار رئیسگروهک فدائیان خلق مدت هاست در لندن اقامت دارد و از چپ کمونیستی به لیبرالیسم گرایش پیدا کرده و با شبکه بی بی سی همکاری می کند.او 14 بهمن 1390 در گفت و گو با سایت میهن وابسته به اپوزیسیون خارج کشور درباره نفوذ امام خمینی، نکات قابل تاملی را بازگو کرد:
🔹«من از وقایع 15 خرداد 42 فهمیدم آیتالله خمینی نفوذ فوقالعاده در کشور دارد و تکیه او بر تودههای تهیدست است؛ در مقابل شاه که تکیهگاه مردمی نداشت و قدرت او ناشی از حمایت خارجی بود. سال 1349 در اطراف دهات بین قم و کاشان همراه دوستم احمد اشرف سفر میکردیم و میدیدم در خانه روستائیان هم عکس آقای خمینی روی دیوار بود و سخنش اعتبار داشت.
♦️من کاملاً عنوان «امام» را برای او انتظار داشتم. او سد بزرگ و شکستناپذیر شاه را شکست. این ایجاب میکرد نامی مانند رهبر و امام برای او انتخاب شود. ارزیابی مسعود رجوی نادرست بود. ما نیروی سازماندهی و مقاومت در برابر انقلاب را نداشتیم. ما نفهمیدیم که نباید در مقابل استقرار نظام ایستاد.»
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
24.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بختیار: خمینی وقتی می آید
که ما مُرده و بی جان باشیم
♦️خبر فرار شاه، خیابان های تهران را از شادی منفجر کرد.
🔹بختیار نخست وزیر آخرین روز های رژیم پهلوی: آقای خمینی به ایران نمی آید. یا وقتی می آید که ما مُرده و خسته و بی جان باشیم...
🔹او فوق العاده با تقواست. اصولا آدم مادی و پی این چیز ها نیست. بدی کسی، غیبت کسی را نمی کند.
@IMANI_mohammad
💢 این کجا و آن کجا؟
🔹نیروهای مردمی جهادی و خدمتگزار، بلافاصله پس از وقوع زلزله در خوی، خود را به منطقه رساندند و با امداد رسانی (تهیه چادر و پتو و وسایل گرمایشی، طبخ غذا و تامین آب و...) سعی کردند در این شرایط سخت، تسکینی بر آلام همطنان زلزله زده باشند.
♦️اما طبق معمول، سلبریتی ها و رسانه های زرد هم بودند که از کنار رادیاتور و زیر پتو، نمک پاشیدن به زخم رنج دیدگان و جنگ اعصاب با مردم را آغاز کردند و در این مسیر، حتی از جا زدن تصاویر کودکان سوری و افغانستانی و هندی به جای کودوکان زلزله زده "خوی" هم دریغ نکردند!
🔹بله این دو مرام و مسلک، زمین تا آسمان با هم فرق دارند. آنها که عاشق مردمند و خود را نوکر و بدهکار آنها می شمارند، مرهم بر زخم شان می گذارند و امید می بخشند. آنها فرق می کنند با کسانی که تافته جدا بافته هستند، و خود را پیشاپیش به شیاطین فروخته اند.
♦️گروه دوم از همان قماش هستند که اکبر گنجی درباره شان اذعان کرد: «وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم».
@IMANI_mohammad
💢 انقلاب ۴۴ ساله شد؛
حقیقت و حقّانیت یک معجزه
🔹انقلاب اسلامی ایران همین روزها ۴۴ ساله می شود؛ با وجود همه دشمنی ها و سنگ اندازی های قدرت های مستکبر عالم.
♦️آمریکا، بزرگ ترینِ ابرقدرت ها، تا قبل از انقلاب ایران، هر چه را اراده کرد، انجام داد و هر کاری که او نخواست، نشد. حتی توانست ابرقدرت رقیب (اتحاد جماهیر شوروی) را از سر راه بردارد و بلامنازع شود.
🔹آمریکا مرتکب جنایات و خیانت های فراوان در حق ملت ها شد و علیه ملت ما هم کم نگذاشت. از هر ضربه ای که می توانست بزند -از کودتا و جنگ تحمیلی و تحریم و آشوب افکنی و جنگ خیابانی و جنگ رسانه ای و جنگ اعصاب- دریغ نکرد، و اگر جایی ضربه نزد، نتوانست، نه این که نخواست.
♦️آمریکا، مانند یک افعی، بر سر ایران چنبره زده بود. شاه، گماشته خودش بود، و ارتش و ساواک و ژاندارمری و سازمان برنامه و بودجه و شرکت نفت و وزارت خارجه، هم. آن قدر خیالش راحت بود که کارتر چند ماه قبل از پیروزی انقلاب، ایران را "جزیره ثبات" خواند. فراتر از این، ایران ژاندارم آمریکا در منطقه بود.
🔹اما انقلاب اسلامی، از بطن همین جزیره ثبات و ژاندارمری آمریکا در منطقه جوشید؛ تا اهل دقت یقین کنند که اراده خداوند، بالا دست همه اراده هاست. اگر وقوع شگفت آور انقلاب اسلامی، یک معجزه است، دوام و بقا و بالندگی و شاخه گستراندن آن با وجود همه عداوت ها، معجزه بالاتر است.
♦️نشان به آن نشان که در این ۴۴ سال، مقامات آمریکایی، به علاوه مقامات انگلیسی و صهیونیست و سران گروهک های مزدور، هر چند ماه یک بار گفته اند انقلاب ایران، چند ماه آینده یا سالگرد پیروزی را نخواهد دید. بالغ بر یکصد بار این آرزو را پرورانده، و نقشه های پیچیده و دقیق هم کشیده اند؛
🔹اما مشیّت الهی که از مجرای مجاهدت امام خمینی و امام خامنه ای و میلیون ها انقلابی مخلص و وفادار جاری شده، چیز دیگری بوده است. "وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ".
♦️خداوند در سوره محمّد (ص)، سرپرستی یاورمندان را خود بر عهده گرفته و بشارت نابودی برنامه کافران، و بسامان کردن نا بسامانی های مومنان را به شرط یاری دین خدا داده است:
💠 "اَلَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ. آنان که کفر ورزیدند و از راه خدا باز داشتند، خداوند اعمال شان را تباه ساخت؛
💠 والَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ. و کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند و به آنچه بر محمّد نازل شده و حقی از سوی پروردگارشان است، گرویدند، خداوند گناهان شان را پوشاند و حال شان را اصلاح نمود.
💠 ذلِكَ بِأَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا اتَّبَعُوا الْبَاطِلَ وَ أَنَّ الَّذِينَ آمَنُوا اتَّبَعُوا الْحَقَّ مِن رَّبِّهِمْ. این به سبب آن است که کافران از باطل پیروی کردند، و مؤمنان از حق که از سوی پروردگار آنان است، پیروی نمودند.
💠 ... يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ. ای مؤمنان! اگر خدا را یاری کنید، خدا هم شما را یاری می کند و گام هایتان را استوار می سازد؛
💠 ... ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لا مَوْلَى لَهُمْ. این [پیروزی مؤمنان و نابودی کافران] به سبب این است که خدا سرپرست و یاور کسانی است که ایمان آورده اند، و کافران را سرپرست و یاری نیست.
💠 ... و لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنكُمْ وَالصَّابِرِينَ وَ نَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْ. به یقین ما شما را امتحان می کنیم تا مجاهدان از شما و صابران را مشخص نماییم، و اخبار شما را نیز [که اعمال و اسرار شماست] می آزماییم".
@IMANI_mohammad
"روزنامه نگار تراز"، با کدام معیار؟!
🔹امروز با حضور وزیر ارشاد و معاون مطبوعاتی، "نشان قلم مقدس برای روزنامه نگاران تراز انقلاب اسلامی"، به آقایان "مهدی محسنیان راد، فتح الله جوادی، محمود عبدالحسینی (عکاس) و عباس ملکی (عکاس)" اعطا شد.
♦️صرف نظر از شخصیت فردی افراد، واقعا "روزنامه نگاران تراز انقلاب اسلامی"، آقایان مهدی محسنیان راد و فتح الله جوادی هستند؟! با کدام سنجه و معیار؟ مطابق کدام کارنامه و عملکرد؟ آنها بر اساس کدام مشورت و توسط چه کسانی انتخاب شده اند؟
🔹چنین این انتخابی، چه کمکی به جهاد تبیین و الگو سازی برای نسل روزنامه نگار جوان و انقلابی می کند؟!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
"روزنامه نگار تراز"، با کدام معیار؟! 🔹امروز با حضور وزیر ارشاد و معاون مطبوعاتی، "نشان قلم مقدس برا
🔹پس از انتشار این مطلب، همکاران معاونت مطبوعاتی عنوان کردند: گزارش خبرگزاری های فارس و مهر درست نبوده و "نشان قلم مقدس فقط به خانواده مرحوم مقدسی اهدا شد. چهار نفر دیگر صرفا به خاطر حضورشان در ایام انقلاب تقدیرنامه گرفتند". هر چند که در متن تقدیر نامه، از تعبیر "روزنامهنگار تراز انقلاب اسلامی" استفاده شده است.
@IMANI_mohammad
خطشکن... مانند پدر - ۱
1- فرزندان معمولا نسبتی به پدر میرسانند و رنگ و بویی از او دارند؛ راست گفته حکیم فردوسی که سرود «پسر کو ندارد نشان از پدر- تو بیگانه خوانش، نخوانش پسر». خداوند هنگامی که در آن تلاطم سهمگین طوفان، تعلق خاطر حضرت نوح به پسر سرکشش را دید، فرمود «انه لیس من اهلک. انه عمل غیرصالح. او از خاندان تو نیست؛ او عمل ناصالح است». اگر پیامبر اعظم(ص) فرمود «انا و علیٌ اَبَوا هذه الاُّمهًْ. من و علی پدران این امت هستیم»، ما چه نسبتی به این پدران میرسانیم؟
2- خداوند درباره حال و روز پیامبر اعظم(ص) نسبت به امت فرمود «عزیزٌ علیه ما عَنِتُّم. سخت و سنگین است بر او هر آنچه شما را رنج میدهد» و «ای پیامبر! نزدیک است خود را به خاطر مردم به هلاک افکنی». در زیارت روز مبعث نیز خطاب به امیر مومنان(ع) عرض میکنیم «کنتُ للمومنین اباً رحیماً اذ صاروا علیک عیالا... برای مومنان پدری مهربان بودی هنگامی که خانواده و عائله تو شدند، پس بر دوش کشیدی بارهای سنگینی را که از تحمل آن ناتوان شدند. و صیانت کردی هر آنچه تباه کردند یا اهمال ورزیدند. و کمر همت بستی آن هنگام که ترسیدند. و بلندهمت و شکیبا بودی زمانی که جزع و فزع کردند. و بر کافران، عذابریزان و سرسخت و خشمگین بودی و برای مومنان، باران رحمت». پدران راستین اینگونهاند؛ کانون عاطفه و سپر بلا برای خانواده و فرزندان؛ و کانون غیرت و غضب و قاطعیت در مقابل اغیار و کینهجویان.
3- فرزند صاحبفهم، حتی اگر کوتاهی و خطایی هم مرتکب شده باشد و مورد عتاب و مواخذه قرار گیرد، تاب و طاقت دوری گزیدن از پدر را ندارد. به قول حافظ «جور از حبیب خوشتر، کز مدعی مدارا». معاذالله که پدر مهربان امت، جور و جفایی بکند، اما میتوان گفت «اخم از حبیب خوشتر، کز مدعی مدارا». ما را اگر به سیره و سبک زندگی و حکمرانی امیر مومنان علیهالسلام مواخذه کنند یا با ریزبینی بسنجند، هزار بار شرف دارد به اینکه به سیاق حکمرانی ماتریالیستهای غرب یا شرق بسنجند و تحسین و تجلیل کنند.
آیا شجاعتش را داریم، خود را به پدر مهربان امت بعد از پیامبر(ص) عرضه کنیم و بر ترازوی او وزن شویم؟ و آیا همتش را داریم که عتاب شویم اما همت به جبران کنیم؟ یا خدای ناکرده چنان- مانند برخی انقلابیون سابق و دنیازده و راه کج کرده- بر باطل لجاجت میکنیم تا در زمره «لیس من اهلک. انه عملٌ غیرصالح» درآییم؟ سوال سختی است، به گدازندگی آتش کوره که طلا را در آن فرو برند تا ناخالصیاش بریزد و عیار واقعی آن نمودار گردد.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad