از تمسخر نیروگاه سازی
تا فرافکنی درباره کمبود برق -۱
🔹روزنامه هم میهن برای معضل کمبود برق در فصل تابستان و خسارت ناشی از آن برای صنایع، ابراز نگرانی کرد، بیآنکه درباره ریشه ناترازی فعلی توضیح دهد.
این روزنامه صفحاتی را به گزارشی با عنوان«خاموشی صنعت، تشنگی در فصل گرما» اختصاص داد و اینکه « قطع برق تابستانی، زیان میلیارددلاری در پی دارد». روزنامه متعلق به کرباسچی همچنین در سرمقالهای با عنوان «سادهترین و پرهزینهترین تصمیم» مینویسد:
🔻«هیچ جامعهای بدون وجود زیرساختهای اساسی وارد فرآیند توسعه نمیشود. حتی اگر طرفدار سفت و سخت اقتصاد لیبرال هم باشیم، حداقل در مراحل اولیه توسعه موافق این ایده هستیم که دولت باید به هر نحوی که در توان دارد زیرساختهای ضروری توسعه را تامین کند.
🔻یکی از ویژگیهای جامعه ایران بهویژه در سالهای پس از جنگ تا ۸۴ کوشش برای گسترش و بهبود این زیرساختها بود که موتور توسعه و رشد اقتصادی نیز بودند. ولی از زمانی که تحریمها شکل گرفت ابتدا مشکل زیرساخت انرژی و آب، به مرور موارد دیگر یکبهیک از توسعه بازماندند.
اینکه آنها را تقصیر دولت قبل بیندازید مسئلهای را حل نمیکند، چون دولت قبل هم بهراحتی آن را تقصیر شما میاندازد که اجازه حل تحریم را نمیدادید و بدون حل مسئله تحریمها نیز نمیتوان امور زیرساختی را حل کرد، همچنان که در این دو سال نشده است.
🔻امسال برخلاف سال گذشته و تاکنون مشکل قطعی برق برای مصارف خانگی نبوده یا خیلی کم بوده است ولی این کار به چه قیمتی انجام میشود و چرا؟ قدری از بهبودی حاصل تجربیات بیشتر دولت در همکاری با ذینفعان است، ولی بخش اصلی آن ناشی از قطع برق کارخانجات سیمان و فولاد و سایر کارخانجات است. در واقع سادهترین تصمیم است. ولی عوارض آن برای اقتصاد ملی و تولید بالاترین است.».
🔹درباره این تحلیل گفتنی است که دولت روحانی، پایینترین رکورد توسعه ظرفیتهای نیروگاهی را در مقایسه دولت قبل و بعد از خود داشته و بنابراین روشن است که موضوع بازدارنده تحریم با همه اهمیتش، علت اصلی کاهش تولید برق در دولت روحانی نبوده است.
🔹متاسفانه در زمینه توسعه نیروگاهها، دولت سابق پایینترین سهم را در مقایسه با دولتهای قبلی داشته و به تعهدات خود طبق برنامه ششم توسعه عمل نکرده است.
🔹این در حالی است که اگر به سیاستهای کلی « اقتصاد مقاومتی» (ابلاغ شده در سال ۹۲) اهتمام میشد، اکنون باید به شکل پایدار، مازاد تولید برق داشتیم و از صادرات آن درآمد ارزی کسب میکردیم.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
از تمسخر نیروگاه سازی
تا فرافکنی درباره کمبود برق -۲
🔹مسئله مهم در این میان، تعهد دولت قبل در «توافق پاریس»، بدون اطلاع مجلس بود. آقای روحانی، ۳۰ آذر ۹۷ حقیقت مهمی را بازگو کرد اما متاسفانه رویه دولت وی خلاف این منطق درست بود:
🔻«برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند، گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده. برای ما مقاله نویسی کردند، ما هم رفتیم پشت سر آن مقاله ها و ملت خودمان را به دردسرانداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ کدام مراعات نمیکنند؛ مگر آنها این بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، مراعات می کنند؟ این همه آلودگی در دنیا انجام میگیرد. اما به خودمان که میرسیم، میخواهیم خط به خط را اجرا کنیم، فکر می کنیم آیات قرآن است».
🔹دولت قبل طبق توافق پاریس، متعهد به کاهش مصرف سوخت فسیلی و گازهای گلخانهای شد، بیآنکه جایگزینی برای تامین انرژی پایدار (از جمله برق هستهای و انرژیهای تجدید پذیر) بیاندیشد. خانم ابتکار رئیس سازمان محیط زیست در این باره گفته بود: «در دولت یازدهم با برنامهریزی انجام شده، حرکت نزولی استفاده ازسوختهای فسیلی بهویژه در نیروگاهها آغاز شده است».
🔹غربیها از یکطرف با توافق پاریس، به طرف ایرانی گفتند پالایشگاه و نیروگاه نسازید و از سوخت فسیلی استفاده نکنید؛ و از طرف دیگر، با برجام، دنبال آن بودند که ایران به مدت ۱۰ تا ۱۵ سال نتواند از فناوری هستهای در تامین برق بهره مند شود.
🔹یک گرفتاری موازی، که دولت فعلی سعی کرده پیامدها و آثار آن را مدیریت کند، رویکرد وارونه «نساخت»! بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی انجامید.
🔻این منطق وارونه، در حوزه نفت میگفت «پالایشگاهسازی، کثافتکاری است»، در حوزه نیرو ادعا میکرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمیروم»؛ و در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار میکرد حتی یک واحد مسکونی نساخته است!
🔹دولت جدید ظرف کمتر از دو سال سعی کرده که ضمن بهبود مدیریت مصارف آب و برق و گاز، ظرفیتهای جدید تولید انرژی را در استانهای مختلف فعال کند. برخی از این طرحها در سفر استانی آقای رئیسی به بهرهبرداری رسیده و بخشی از چالش موجود را برطرف کرده است.
@IMANI_mohammad
21.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💢 گوهر رهبری
🔹نبرد ۳۳ روزه حزب الله و رژیم صهیونیستی در سال ۱۳۸۵، نبرد راهبرد ها و رهبران است. سران اسرائیل، طراح و طرف مهاجم بودند و حزب الله در نبردی سخت از خود دفاع می کرد.
🔹به تعبیر شهید سلیمانی، افقی از پیروزی پیدا نبود. اما رهبر حکیم انقلاب، ماجرا را چنان تحلیل و مدیریت کرد که روند جنگ تغییر کرد و سرآغاز افول اسرائیل شد. کمیته وینوگراد (کمیته منتخب رژیم صهیونیستی) در گزارش خود از علت شکست می نویسد:
🔻«رهبری سیاسی در جنگ، دچار بحران و سردرگمی بود. با وجود اعلام طراحی چهار ماهه، این جنگ فاقد طرح مشخص و راهکارهای جایگزین بود.
🔻تناسبی میان سناریوها و آنچه در عمل در جریان بود، وجود نداشت. ارتش بدون برنامه و با سردرگمی رفتار کرد و در برابر حملات موشکی حزبالله ناتوان بود.
🔻تصمیم استراتژیک و دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. این، اشتباهی وحشتناك و ناکامیخطرناک بود. ما شکافهای خطرناک در بالاترین سطوح هرم سیاسی و نظامی را مشاهده کردیم».
🔹این تفاوت دو رهبری الهی و شیطانی، و تکرار بشارت خداوند درباره غافلگیری یهودیان عنود است: "فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا".
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
اعتراف شرکلیف
و حال و روز انگلیس
🔹سفیر انگلیس در تهران، ویدئویی در حال کباب درست کردن منتشر کرده و ضمنا نوشته مردم ایران عادت دارند جوجه کباب تهیه کنند و به سفر بروند.
🔹برخی می گویند این شیرین کاری، نوعی دیپلماسی عمومی برای نفوذ است. اما هر تحلیلی روی این کار سایمون شرکلیف بگذارید، او ناخواسته اعتراف می کند که شرایط در ایران، عادی است؛ با وجود تحریم های ظالمانه برای زمین زدن مردم و نقشه آشوب افکنی و بی ثبات کردن ایران.
🔹در خباثت انگلیس همین بس که آقای ظریف گفت ۲۰ ماه پس از برجام نمی توانیم یک حساب بانکی در لندن باز کنیم. ایران با وجود همه آن خباثت ها مقاومت کرد و اکنون، این انگلیس است که وضعیت بحران زده ای را سپری می کند. اندکی از خبر های بسیار را مرور کنید:
🔻سه دولت در انگلیس در اثر ناکارآمدی و در کمتر از یک سال، مجبور به استعفا شدند.
🔻هر ماه چند بار، معلمان و پزشکان و پرستاران انگلیسی اعتصاب می کنند.
🔻آمار ششمین اقتصاد بزرگ دنیا، از افزایش قابلتوجه میزان توزیع جیره غذای اضطراری و تشدید فقر در این کشور طی یک سال اخیر حکایت دارد.
🔻از هر ۵ خانوار در انگلیس، یک نفر در ماه ژانویه گذشته، وعده های غذایی خود را حذف کرده یا برای یک روز کامل غذا نخورده است. (گزارش بنیاد بین المللی غذا)؛
🔻برخی از زنان آسیبپذیر انگلیسی، به دلیل بحران هزینههای زندگی، مجبور به رابطه جنسی در برابر اجاره بها شده اند. (گاردین)؛
🔻 ۶۵۰۰ تجاوز در بیمارستانهای انگلیس ثبت شده. (دیلی میل)؛
🔻رشد قیمت برخی از مواد غذایی، هفت برابر سریعتر از افزایش دستمزدها بوده و بحران هزینهها، حتی بدتر هم میشود. (دیلی میرور: "یک کابوس زنده")
🔻گزارش چند ماه قبل بیبی سی: افزایش هزینههای زندگی. از هر پنج انگلیسی، یک نفر غذای تاریخ مصرف گذشته میخورد.
🔻گزارش روزنامه دیلی میل با عنوان «بازگشت به عصر تاریکی» و هشدار درباره احتمال اعلام برنامههای اضطراری از سوی دولت انگلیس در زمینه برق و گاز.
🔻شبکه سیانان: براساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس، بهای گاز طبیعی فقط در ماه جولای، ۹۶ درصد افزایش داشت.
🔻گاردین: انتظار میرود دولت، قبوض برق برای خانوارها را از رکورد ۱۹۷۱ پوند فعلی، به بیش از سه هزار پوند افزایش دهد و حتی افراد با درآمد متوسط را نیز در فقر و دست و پنجه نرم کردن بر سر غذا و سوخت فرو ببرد.
🔻مسئولان خدمات بهداشت ملی انگلیس، زمستان گذشته هشدار دادند که احتمالا میلیونها نفر در این کشور با فقر مواجه شوند و مجبور باشند بین وعده غذایی و یا گرم نگاه داشتن خانه در فصل سرما، یکی را انتخاب کنند.
🔻آمار ورشکستگی شرکتها در انگلیس، رکورد ۱۳ ساله را شکست. ظرف سهماهه آوریل تا ژوئن، ۵۶۲۹ شرکت اعلام ورشکستگی کردند. به گزارش دفتر آمار ملی (ONS)، از هر ۱۰ شرکت، یک شرکت گفته که در معرض خطر ورشکستگی قرار دارد.
🔹آقای شرکلیف باید ممنون و خوشحال باشد که می تواند در ایران کباب بخورد و مجبور نیست مانند خیلی از انگلیسی ها، غذای تاریخ مصرف گذشته بخورد، یا در زندگی کابوس وار (انتخاب میان غذا و تامین سوخت زمستانی) دست و پا بزند.
@IMANI_mohammad
🔹نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، زمین خورده و با حال نامناسب، به بخش اورژانس بیمارستان شیبا در رمات گان در شرق تل آویو منتقل شده است. گفته می شود او در خانه از هوش رفته و در اثر سقوط، سرش به شدت به زمین خورده است.
🔹ان شاء الله که نتانیاهو زودتر سقط بشود؛ و دیر یا زود، همین اتفاق هم خواهد افتاد. در عین حال حضور و نوع رفتار وی در نخست وزیری، یک اتفاق ویژه بود که به واسطه اختلاف افکنی و ایجاد شکاف بی سابقه در عمق رژیم، روند سقوط اسرائیل را تسریع کرد.
🔹به تعبیر حکیمانه امام خمینی (ره):
🔻"در حدیث است که لاَیَزَالُ یُؤیَّدُ هَذَا الدِّینُ بِالرَجُلِ الفاجر.با مردهای فاجر ـ به ارادۀ خدا ـ این دین ما تأیید میشود.
🔻محمدرضا مرد فاجر، خواهی نخواهی این دین به واسطۀ او تأیید شد؛ برای اینکه هرچه ظلم بیشتر باشد و هرچه ستمکاری بیشتر باشد، دین عدل بیشتر تأیید میشود. ظالم با اعمال ظالمانۀ خودش دین عدل را تأیید میکند؛ و لایزال اینطور بوده است.
🔻فرعون با فرعونیت و طغیانش دین موسی را تأیید میکند، و ابوسفیان با طغیان، دین رسول اکرم را تأیید میکند؛ و محمدرضا با طغیان و عصیان و جور و ستم، دین اسلام را تأیید میکند.
🔻خدا همان طوری که از قشر متفکرین روحانی تأیید میشود...، خدای تبارک و تعالی میفرماید که از قشرهای فاسد هم، از رجل فاجر هم، دین اسلام و دین خدا تأیید میشود؛ و آن به همین معناست که گفتم. نه تأیید میکند؛ تأیید میشود. لایزال یُؤَیَّدُ هذَاالدینُ بِالرَّجُلِ الْفاجِر".
@IMANI_mohammad
نسخه پیچی نیابتی غرب؛
چند نکته درباره یک بیانیه -۱
🔹بخشی از بیانیه مشترک روسیه و اعضای شورای همکاری خلیج فارس، که در ایرانی بودن سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی تشکیک، و به مذاکره دعوت می کرد، به درستی، اعتراض محافل مختلف را در ایران بر انگیخت.
♦️در این باره، هم وزیر خارجه و سخنگوی وزارت، و هم رئیس مجلس، موضع صریح اتخاذ کردند. همچنین سفیر روسیه احضار، و مراتب اعتراض کشورمان ابلاغ شد. البته اعتراض بیش از این هم جا دارد.
🔹خبط وزارت خارجه روسیه، موجب برخی تردید ها درباره روابط دوجانبه کشور شد و طبیعی هم بود. در عین حال جریان غربگرا مواضعی پیشه کرد که جای تامل دارد. آنها در موارد به مراتب جدی تر مشابهُ که از سوی آمریکا و اروپا پیش آمد، کمترین واکنشی نشان ندادند.
♦️طرح ادعا بر سر جزایر سه گانه ایران و حمایت از آن، ذاتا نقشه انگلیسی- آمریکایی است که طی چند دهه اخیر به عنوان یکی از روش های برانگیختن دشمنی در منطقه خلیج فارس در پیش گرفته شده است. با این حال محافل غربگرا هرگز متعرض سر منشا این فتنه نشده اند.
🔹آنها در ماجرای برجام، امتیازات سنگینی از منابع اقتدار ملی واگذار کردند و برجام را تا حد ناموس مقدس خود فراز آوردند و کمترین نقد را با سنگین ترین حملات پاسخ دادند؛
♦️اما پس از پایمال شدن برجام، نه تنها اعتراض نکردند بلکه حاضر نشدند نازک تر از گل به آمریکا و انگلیس بگویند. حتی تا روز آخر، منت دولتمرد خبیثی مانند ترامپ را هم کشیدند و او با وقاحت پاسخ داد: نه مرسی!
🔹آنها در به در دنبال این بودند که با پایمال کننده توافق و قاتل شهید سلیمانی، هر طور که شده، مذاکره کنند و بعدها هم گفتند می خواستیم با ترامپ دیدار کنیم، اما نگذاشتند!
♦️همین طیف، اکنون ناگهان غیرتی شده اند و اصل روابط با روسیه را زیر سوال می برند و حال آن که مسئله آنهاُ موضع روسیه نیست. به رویکرد نیابتی این طیف در مسائل مختلف توجه کنید:
🔹اگر قرار بود براساس مواضع این طیف -که با منویات غرب مو نمی زند- رفتار کنیم، باید روابط با عراق و سوریه و ونزوئلا و آفریقا و چین و روسیه را به هم می زدیم، چند جبهه جنگ با افغانستان و جمهوری آذربایجان باز می کردیم و سر آخر که قطعات پازل مطلوب غرب کامل شد، از موضع ضعف مقابل آمریکا زانو می زدیم و می گفتیم امتیازات مد نظرتان در برجام ۲ و ۳ را دیکته کنید تا امضا کنیم!
♦️همچنین طبق رویکرد مدعایی غربگرایان، همین حالا باید دولت های اروپایی کاملا باید با آمریکا قطع رابطه می کردندِ چرا که به شهادت خیلی ها مثل رابرت کندی، جان مرشایمر و جیمز بیکر (وزیر خارجه اسبق) آمریکا هم بانی جنگ اوکراین بود و هم بنابر اعلام امانوئل ماکرون، گاز را پنج برابر گران تر به اروپایی ها می فروشد.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
نسخه پیچی نیابتی غرب؛
چند نکته درباره یک بیانیه -۲
🔹همراهی روسیه در بیانیه کذایی، خبط و خطای بزرگی است و اعتراض ایران هم با زبانی صریح به آنها منتقل شده است. ضمنا باید توجه داشت که روسیه، بعضا در معرض نفوذ بوده، و در اثر بازی پنهان غرب، دچار خطای محاسباتی شده است.
♦️بیانیه مذکور، بیش از آن که بیانیه ای روسی یا عربی باشد، آمریکایی -انگلیسی است؛ چیزی عاید صادر کنندگان نمی کند، اما خاصیتش، تنش آفرینی در روابط با جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت بی نظیر منطقه است.
🔹غرب پس از واگرایی کشورهای عربی در یکی دو سال اخیر، نگران کاهش تنش ها در میان کشورهای منطقه و نزدیکی آنها به یکدیگر است که نیاز به دخالت آمریکا و اروپا را کمتر می کند
♦️روس ها در اثر نفوذ زدگی و خطای محاسبه بود که یک بار در تله آمریکا در افغانستان افتادند و نوبت دوم، گرفتار وعده های فریبنده غرب و فروپاشی شوروی شدند.
🔹شاید کسانی بگویند ماجرای اوکراین از همین قسم است. پاسخ این است که روسیه ولو با تاخیر، پیشدستی کرد و نگذاشت آمریکا نقشه تبدیل اوکراین ( ۶۰۰ کیلومتری مسکو) به پایگاه نظامی و اطلاعاتی را کامل کند. این، ماهیتا با توسعه طلبی شوروی متفاوت است.
♦️میزان همکاری های ما با روسیه (و هر کشور دیگر) بر اساس منافع مشترک است. ما در جنگ سوریه با تدبیر شهید سلیمانی، روسیه را در مقابل جنگ نیابتی آمریکا به شکل موثر همراه کردیم و تهدیدی مشترک را از سر خود و منطقه راندیم.
🔹ما با منطق امیر مومنان (ع) وارد جنگ با داعش در عراق و سوریه شدیم که فرمود با دشمن بجنگید پیش از آن که با شما بجنگند. َوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا. به خدا سوگند با هیچ قومی در خانهاش نجنگیدند، مگر آن که او را خوار ساختند. (خطبه ۲۷ نهجالبلاغه)
♦️از سوی دیگر، جنگ روسیه با غرب در اوکراین، ضمن این که به نظم جهانی آمریکایی ضربه می زند، در عمل توانسته بخش مهمی از فشار علیه کشورمان را کاهش دهد و تمرکز غرب را به هم بزند. تعاملات ضد تحریمی هم در جای خود برای طرفین سودمند بوده است.
🔹منافع و مصالح مشترک، علت همکاری ما با کشورهاست؛ اما در عین حال، موجب اغماض در مقابل مواضع معارض نمی شود. پاسخ بیانیه، بیانیه است و اقدام عملی، اقدام متقابل.
♦️نهایتا این که جمهوری اسلامی ایران به گواهی دفاع مقدس، جنگ با داعش، و ضربات وارده به آمریکا و اسرائیل، سر سوزنی درباره تمامیت ارضی خود کوتاه نمی آید. این حقیقت را هم کشورهای حاشیه خلیج فارس می دانند، هم روسیه، و هم و آمریکا و انگلیس.
@IMANI_mohammad
.
ناشاد از امید و شادی مردم!
🔹از "مردم" دم می زنند، اما هنگامی که امید و نشاط همین مردم -با وجود همه سختی ها- ظهور و بروز پیدا می کنند، بازتاب نمی دهند.
🔹مشکلات را به رخ می کشند، اما وقتی خبر های خوب و امید بخش منتشر می شود، سانسور می کنند. مثل همین خبر ها:
🔻استقبال گرم مردم یاسوج از رئیس جمهور.
🔻بهره برداری از پتروشیمی گچساران، سد چمشیر، جاده پاتاوه-دهدشت، و احیای کارخانه قند پس از ۷ سال تعطیلی.
🔹جز تنگ نظری، حسادت و کینه، و کوچکی شخصیت، چه نام دیگری بر رفتار نشریاتی مثل اعتماد، هم میهن، سازندگی، آفتاب یزد، آرمان و...) می توان گذاشت؟!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. ناشاد از امید و شادی مردم! 🔹از "مردم" دم می زنند، اما هنگامی که امید و نشاط همین مردم -با وجود هم
.
ناشاد از امید و شادی مردم!
🔹از "مردم" دم می زنند، اما هنگامی که امید و نشاط همین مردم -با وجود همه سختی ها- ظهور و بروز پیدا می کنند، بازتاب نمی دهند.
🔹مشکلات را به رخ می کشند، اما وقتی خبر های خوب و امید بخش منتشر می شود، سانسور می کنند. مثل همین خبر ها:
🔻استقبال گرم مردم یاسوج از رئیس جمهور.
🔻بهره برداری از پتروشیمی گچساران، سد چمشیر، جاده پاتاوه-دهدشت، و احیای کارخانه قند پس از ۷ سال تعطیلی که موجب رونق تولید، ایجاد اشتغال و آبادانی بیشتر در کهکیلویه، خوزستان و بوشهر می شود.
🔹این هم جزئیات خبر:
🔻سد چمشیر، بلندترین سد بتنی غرب آسیا (با طول تاج ۶۸۰ متر و ارتفاع بدنه سد ۱۵۱ متر)، پس از ۲۸ سال انتظار به بهره برداری رسید؛
🔻۱۷۶ مگاوات برق تولید می کند و ضمن ذخیره سازی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب، ۱۴۰ هزار هکتار زمینکشاورزی را سیراب می کند.
🔻این سدّ همچنین، آب شرب ۲/۵ میلیون نفر در ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا را تامین خواهد کردد.
🔻پتروشیمی ایرانی گچساران، با اعتبار ۱۲هزار میلیارد تومانی ساخته شده، سالانه یکمیلیون تن اتیلن تولید می کند و برای ۳٠٠٠ نفر ایجاد شغل کرده است.
🔻آزادراه پاتاوه-دهدشت، که با تعبیه ١٣ تونل و ١٨ پل ساخته شده، مسیر بندر امام خمینی تا اصفهان را ٢٧٠ کیلومتر (چهار ساعت) کاهش می دهد.
🔹این طرح های بزرگ، تماما ایرانی است. نمونه ای از جوشش توانمندی ها زیر سایه اراده و امید برای تسهیل زندگی مردم. مردم هم با استقبال گرم، قدرشناسی خود را نشان می دهند.
🔹اما این وسط، محافلی هستند که مثل دشمن رفتار می کنند؛ ناشاد از شادی و امید مردم و حرکت چرخ کار و خدمت.
🔹جز تنگ نظری، حسادت و کینه، و کوچکی شخصیت، چه نام دیگری بر رفتار نشریاتی مثل اعتماد، هم میهن، سازندگی، آفتاب یزد، آرمان و...) می توان گذاشت؟!
@IMANI_mohammad
معارضه با حجاب و عفاف
از کدام ستاد فرماندهی میشود؟ -۱
۱) برای فهم دقیق از موضوع حجاب و عفاف باید توجه داشت که اولا حجاب، صرفا حکم الزامآور اسلامی نیست، بلکه الزام انسانی و عقلی هم هست. ثانیا، رواج بیحجابی (در دنیا و کشور ما)، یک فرآیند طبیعی اجتماعی نیست، بلکه حرکتی مهندسی شده و سازمانیافته است. کارفرمایان جهانی عفافزدایی، فقط با اسلام معارضه نمیکنند. آنها با کرامت انسان مسئله دارند و عبور از این خاکریز را لازمه سلطه بر جوامع میدانند. اگر ماجرا از این چشمانداز مشاهده و بازنمایی شود، بخش مهمی از دوگانگی تحلیلی برطرف خواهد شد. صیانت از حجاب و عفاف، همچنان که مسئولیت شرعی است، اولویت امنیت و اقتدار ملی هم هست.
۲) ماتریالیستها به خاطر این که مبدا و معادی برای انسان نمیشناسند، فلسفه زندگی را «هرچه بیشتر لذت بردن و پروار شدن» تصور میکنند. میگویند انسان، حیوان برتری است که با ابزار عقل میتواند بیشتر کامجویی کند. اما منطق پروار شدن و کامجویی نامحدود، نه شاخصه آزادی و آقایی انسان، بلکه مقدمه بردگی، طعمهشدن و بهرهکشی از اوست. وقتی سودای پروار شدن و کامجویی نامحدود بر زندگی حاکم شد، گروهی گوسفند خواهند شد، و عدهای، گلهدار و پرواربند. و گروه نخست، از دومی نخواهند پرسید که چرا مجال فربه شدن را فراهم میکنند؟ در چنین زیستنی، دیدن آینده بردگی (پیامد زندگی بیبندوبار)، بیمعنا و ناممکن است. دیگر عقل انسان قد نمیدهد که برآیند روزگار و سرانجام خویشتن را ببیند، یا این که با استثمار کنندگان، چون و چرا کند.
۳) کلام نورانی امیر مومنان(ع) در این باره تکان دهنده است:
«أَيُّهَا الْغَافِلُونَ غَيْرُ الْمَغْفُولِ عَنْهُمْ وَ التَّارِكُونَ الْمَأْخُوذُ مِنْهُمْ مَا لِي أَرَاكُمْ عَنِ اللَّهِ ذَاهِبِينَ وَ إِلَى غَيْرِهِ رَاغِبِينَ...ای بیخبرانی که از آنها غفلت نمیشود، و ای ترککنندگانی که بازخواست میشوند، شما را چه شده که از خداوند روگردانید و به غیر او گرایش دارید؟ چهارپایانی را مانید که چوپان، آنها را در کشتزاری وباخیز و دردانگیز بگرداند. گوسفندی را مانید که بچرد تا فربه شود و زیر کارد رود و نداند از او چه خواهند و با او چه کنند؟ اگر به او خوبی کنند، آن روز را روزگار خویش پندارد و سیری اش را پایان کار». (خطبه ۱۷۴ نهجالبلاغه)
۴) ترویج سازمان یافته بیحجابی و بیعفتی را باید درست فهمید و متناسب این فهم، با شبکه واسطه آن در داخل کشور با شدت عمل برخورد کرد. این ماجرا، صرفا نفی حکم ضروری اسلام نیست، بلکه «جنایت علیه بشریت» است. اگر صدف حجاب بشکند، گوهر عفاف نیز شکسته یا ربوده خواهد شد. شاید کسانی مدعی باشند که مراد از حجاب اختیاری، فقط نداشتن روسری است. اما وقتی در ضرورت و الزام حجاب تشکیک شد، متعاقبا نمیتوان هیچ حدّی درباره نداشتن حجاب متصور شد. این، گام اول مسیری است که در غرب، به قهقرای اخلاقی، روابط بیبندوبار، استثمار زنان، همجنسبازی و آمیزش با حیوانات، ارتکاب انواع جنایات، انهدام خانواده، بحران حرامزادگی و... انجامیده و در حال نابودی تمدن لیبرال است. خانواده، بنیان تربیت اجتماعی، مروّج هنجارهای برپا دارنده جامعه، و عامل اصلی اقتدار یا ضعف آن است. از نگاه مستکبران، فروپاشاندن خانواده (از طریق تزریق بیحجابی و سپس، بیعفتی و روابط بیحد و مرز)، مقدمه سلطه است. فرقی هم نمیکند ملت هدف، مردم خودشان باشد یا کشورهای دیگر. طبق این پروژه، افراد نباید رگ و ریشه و اصل و نسب داشته باشند. باید با نابودی خانواده، مسخ و بیهویت شوند و بتوان در هر ظرف مطلوبی ریخت و شکلشان داد.
💢 ادامه دارد
@IMANI_mohammad
معارضه با حجاب و عفاف
از کدام ستاد فرماندهی میشود؟ -۲
۵) حجاب و عفاف، یک ارزش والاست، اما دشمنان میخواهند آن را به چالش و ضدارزش تبدیل کنند. این ارزش، نه فقط در جامعه انقلابی، بلکه از روزگار رژیم پهلوی، آماج حمله سرسپردگان غرب قرار گرفته، و در مقابل، سنگر مقاومت زن ایرانی بوده است. این پویش ۹۰ ساله، مواجهه عمیق تمدن اسلامی- ایرانی با تمدن مهاجمی است که لازمه تسلط و توسعهاش را راهزنی و لخت و عور کردن انسان از همه سرمایه شرافتش میداند. بیدلیل نیست که آن مقام صهیونیست (نتانیاهو) ۲۰ سال قبل، به مقامات آمریکایی گفت برای براندازی در ایران، سریالهای مبتذل، اشرافی و تغییردهنده سبک زندگی را پخش کنید.
آماج حمله دشمنان بشریت، فراتر از احکام اسلامی،«نظم و نسق اجتماعی، قاعدهمندی و احترام به قوانین» است. هدف، از هم گسیختن شیرازه جامعه و فروپاشی اجتماعی، به عنوان مقدمه ویرانی «ایران قوی» است. ایران، هنگامی که انقلابی و مستقل نبود، اهمیت راهبردی برای استعمارگران داشت؛ چنان که در جنگ جهانی دوم، پل پیروزی اشغالگران (متفقین) شد. در مقابل، ایران مستقل فعلی، نقش منحصر به فردی در تحولات قدرت جهانی ایفا میکند و در حال شکل دادن به نظم جهانی متکثر است. این برای نظام بردهداری غرب، حکم مرگ و زندگی را دارد.
۶) اگر دشمن همین حالا مشغول عملیات سنگین علیه بنیانهای اخلاقی جامعه است، هیچ مسئول فرهنگی، رسانهای، اطلاعاتی، انتظامی و قضایی نمیتواند دفاع همهجانبه در برابر این قتلعام فرهنگی را به تصویب قانون مجدد و تدوین آئیننامه و اما و اگرهای مشابه موکول کند. اگر مرزی مورد تعرض واقع شد، با هیچ توجیهی نمیشود تعلل کرد تا دشمن پیشروی کند و قربانی بگیرد. اگر دشمن جاگیر شد، عقب راندن او، صدها برابر هزینه و تلفات در پی دارد.
۷) قوانین اجتماعی و احکام اسلامی، یک بسته کامل اجرایی هستند که باید فلسفه و شان نزول آنها دائما با زبانی رسا و جذاب بیان گردد، و همزمان، با جدیت و قاطعیت به اجرا گذاشته شود. همچنین، ناقضان قانون باید با شیوههای موثر مورد بازخواست قرار گیرند و مجازاتها و محرومیتهای بازدارنده درباره آنها اعمال شود. به ویژه ضروری است که درباره شبکه حمایتکننده از جُرم، معادله غلط «هنجار شکنی/ دریافت پاداش» ، به «مجازات و جریمه سنگین در صورت ارتکاب جرم» تغییر کند. ترویج حجاب و ممانعت از بیعفتی، هم نیازمند روشنگری و کار تربیتی است، و هم مستلزم شدت عمل عبرتآموز و پشیمانکننده با مروّجان هنجارشکنی. هر چند که نفس ارتکاب بیحجابی و بیعفتی جُرم است و مرتکب، مواخذه و مجازات میشود، اما شرط مبارزه موثرتر، از هم گسیختن نقاط اتصال «شبکه مروّجان متجاهر» است. این شبکه شامل برخی احزاب و سیاسیون، رسانههای اجارهای (زنجیرهای)، هنرمندان و افراد مشهور، و همچنین برخی سفارشدهندگان و تولیدکنندگان و توزیعکنندگان میشود. کسانی که در ترویج بیبند و باری سازمانیافته نقش ایفا کنند، در نقشه خصمانه دشمنان تاریخی ایران نقش ایفا میکنند و باید بر همین مبنا تفهیم اتهام شوند.
همچنان که باید درباره نقشه دشمن روشنگری کرد، در مجازات سر شبکهها و مستخدمان میدانی آن هم نباید سر سوزنی کوتاهی روا داشت. مجازات مروجان بیعفتی، صرفا زندان و شلاق و اعدام (در صورت اقتضا) نیست، بلکه میتوان انواع محرومیتهای اجتماعی، اقتصادی و شغلی و یا انسداد حساب بانکی، و ممنوعیت انجام معاملات و.. را در نظر گرفت.
💢 ادامه دارد
@IMANI_mohammad