.
کورتکس آفتابهای
یا کورتکس غنیشده؟ -۲
۶) آمریکا و انگلیس که از زبان دیلماج های خود، ملت ایران را تحقیر می کردند و می گفتند "شما نمی توانید آفتابه بسازید، چه رسد به اداره صنعت نفت"، امروز مضحکه دنیا می شوند اگر بگویند که شما قادر نیستید صنعت پیشرفته هسته ای را بر پا و اداره کنید!
بنابراین از طریق دیلماج های نیابتی و حلقوم های اجاره ای می کوشند این پیشران بومی شده را نه مایه پیشرفت و رونق استاندارد های زندگی، بلکه اسباب درد سر و گرفتاری وانمود کنند؛ درد سری که باید واگذار کرد و از شرّش راحت شد!
این دیلماج ها هرگز پاسخ نداده اند که اگر برنامه هسته ای ضد ارزش است، چرا در غرب و دیگر مناطق دنیا برای دستیابی به آن و استفاده از کاربرد های غیر نظامی اش مسابقه گذاشته اند و منع کنندگان ملت ایران، خود بیشترین استفاده را از برنامه هسته ای برای تولید انرژی، و درمان و پزشکی، بهبود کشاورزی و اصلاح ژنتیک، ارتقای پروژه های تامین آب، کشف و استحصال معادن، و... می کنند؟!
۷) برنامه هسته ای ایران، همچنان که پیشران پیشرفت است، خار چشم دشمنان تاریخی ملت ما هم هست. کمتر از ده کشور در دنیا دارای چرخه کامل غنی سازی صنعتی هستند که اغلب آنها هم به خاطر وابستگی به بلوک شرق یا غرب توانسته اند به این فناوری مدرن دسترسی پیدا کنند.
ایران تنها کشوری است که در اوج تحریم ها و به همت فناوران خود توانسته، چرخه کامل برنامه هسته ای را ایجاد کند. بنابراین، این برنامه با همه ارزش و اعتبار والایش، فقط برنامه هسته ای نیست؛ بلکه برای نسل جوان ما، پرچمی برافراشته در قله علم و فناوری، با پیام "ما می توانیم" است.
تا این پرچم بالاست، اراده دیگر متخصصان ایرانی برای فتح قله های گوناگون پیشرفت خواهد جوشید. از سوی دیگر، همین سرمایه بومی گرانبها، موجب افتخار آفرینی و الهام بخشی در جهان است.
اهل دقت در چهار گوشه دنیا، در پس همه تبلیغات برای تخریب وجهه و انداختن ایران از چشم ناظران، دائما از خود می پرسند که کدام کیمیا می تواند گوهر وجودی یک ملت عقب مانده در طول چند قرن را این گونه اعتلا بخشد و با وجود سخت ترین تحریم ها و تهدید ها به قله تولید قدرت (از برنامه هسته ای تا نانو، فناوری زیستی، سلول های بنیادی، و تولید پیشرفته ترین تسلیحات نظامی) برساند؟
این عزتمندی و الهام بخشی، در نگاه آمریکا و غرب، مصیبتی بزرگتر از خودکفایی فنی و علمی ایران در تامین نیازهای خویش است. برنامه هسته ای و غنی سازی، با همه عظمتش، نوک کوه یخ اقتدار ملت ایران است. چالش اصلی از نگاه غرب، این است که ملت ایران در عمل نشان داده که می تواند و اگر مغز او با عزم و اراده غنی سازی شود، قادر به خلق شاهکارهایی بزرگ تر است.
۸) دوگانه "ما می توانیم/ نمی توانیم"، سرآغاز توسعه و پیشرفت یا انحطاط تمدنی است. ملت بزرگ ما از عهده سخت ترین تحریم های ظالمانه تاریخ ("فلج کننده" و "فشار حداکثری") بر آمد و حال آن که طراحان تحریم، نه صرفا دنبال آزار و اذیت، بلکه در پی به زانو درآوردن بودند.
ما ظرف دهه گذشته، از اوج فشارهای تحریمی عبور کرده ایم، اگر هم در برخی حوزه ها به چالش برخورده ایم، فقط حاصل رفتار دشمن شریر نبوده، بلکه علت اصلی، کم همتی، بد عملی، اشرافیت زدگی یا نفوذ زدگی و غفلت برخی مدیران بوده است. بنابراین اگر باید دنبال علاج و راه حل بود، آن علاج و چاره، نه در مذاکره برای واگذاری منابع قدرت به خیال لغو تحریم، بلکه در رسوب زدایی از ذهنیت های مدیریتی منفعل است.
گرفتاری بزرگ ما، دو خط انحراف و تحریف است که همدیگر را به مثابه یک بیماری، باز تولیدمی کنند؛ انحراف از آرمان های انقلاب، و تحریف حقایق برای به اشتباه انداختن افکار عمومی. این دو خط، بیشترین خسارت را به کشور وارده کرده و به شکل نیابتی، سرگرم کوبیدن اراده و همت و تدبیر درونزا بوده اند.
💢 ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
کورتکس آفتابهای
یا کورتکس غنیشده؟ -۳
۹) مسیر کشور طی چند دهه گذشته، با وجود کارشکنی سنگین دشمن و نیروهای نیاتبتی آن، رو به پیشرفت بوده است. دشمن ترین دشمنان اعتراف می کنند که علت ناتوانی در مواجهه با ایران و جمهوری اسلامی، رهبری حکیمانه و همراهی ملت بوده است.
باید آمریکا را ورای هارت و هورت هایش ارزیابی کرد. ۴ مهر ۱۳۹۸ در حالی که ترامپ در اوج توهم بود، نشریه فارین پالیسی، گفت و گویی را با "رائول مارک گرشت" (افسر پیشین سازمان سیا، کارشناس خاورمیانه و عضو ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی ها) ترتیب داد. این عنصر ضد ایرانی هر چند در گفت و گوی مذکور، عقده گشایی فراوانی علیه رهبر انقلاب اسلامی انجام داد، اما نهایتا اذعان کرد:
"باید بگویم که گزینش اهداف از سوی ایرانی ها مرا بسیار تحت تاثیر قرار داده است. رهبر عالی ایران، این اقدام را آزمونی نهایی برای عقب نشینی دوباره آمریکا می داند... اعمال تحریم بیشتر، پاسخی ضعیف است. زمانی که نمی توانید هیچ کار دیگری انجام دهید، از تحریم استفاده می کنید... برخی افراد، رهبر عالی ایران را بازیگری محتاط می دانند، اما واقعیت این است که او رویارویی با محدودیت ها و کنار زدن آنها را دوست دارد... رهبر عالی ایران، یکی از موفق ترین رهبران خاورمیانه از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون است. او از مهارت های ممتاز و استعداد های عالی برخوردار است. من می توانم بر مبنای رکورد های آماری بگویم که رهبر عالی ایران، قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد. هر آنچه از سوی رهبر ایران انجام می شود، اراده و تشخیص خود اوست. من در این باره اطمینان دارم چون سال ها درباره او مطالعه کرده ام.".
۱۰) ترامپ با همه یاغیگری هایش، کاتالیزور تضعیف قدرت آمریکاست. او پس از چند ماه، در حال برداشت کاشته های خویش است؛ از نابودی قدرت نرم و هوشمند آمریکا به اذعان استراتژیست ها، تا درگیری با متحدان و رقیبان جهانی، و سیاست های سرکوبگرانه که به آشوب در لس آنجلس و نیویورک و برخی شهرهای دیگر انجامیده و البته، هنوز اول ماجراست.
اینها را علاوه کنید به وعده های مهملی که ترامپ درباره پایان دادن به جنگ اوکراین ظرف 24 ساعت، یا برقراری آتش بس ظرف یک هفته در غزه و خاورمیانه داد، و شکست دادن مقاومت یمن می دادد. در موضوع یمن کار به جایی رسید که نیویورک تایمز نوشت:
"ترامپ پس از ۳۰ روز جنگ با یمن، ناامید شد. ژنرال کوریلا، فرمانده سنتکام بر کمپین بمباران قدرتمند اصرار داشت اما حوثی ها هفت پهپاد MQ-9 را سرنگون کردند. چند فروند F-16 و یک جت جنگنده F-35 مورد هدف قرار گرفتند. هزینه عملیات سرسام آور بود. مهمات پیشرفته زیادی استفاده شد. برنامه ریزان پنتاگون به طور فزاینده نگران ذخایر و پیامدهای آن برای هر موقعیتی بودند که ممکن است مجبور به دفع حمله چین به تایوان شوند. حوثی ها همچنان به ناو ها شلیک، سنگرها را تقویت، و ذخایر سلاح را زیر زمین جابجا می کردند. چرخش ناو ترومن برای جلوگیری از آتش، به سقوط جنگنده سوپر هورنت انجامید. سپس، موشک حوثی ها به فرودگاه بن گوریون در تلآویو اصابت کرد. ترامپ تصمیم گرفت عملیات را موفقیت آمیز خوانده و متوقف کند"!
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
💢 مقام سابق موساد: روش ایران در استخدام جاسوسان وحشتانگیز است
🔹رئیس پیشین واحد مبارزه با تروریسم موساد گفت: متأسفانه، روشی که ایران برای استخدام جاسوسان در اسرائیل بهکار گرفته، به شکل وحشتانگیزی جواب میدهد.
🔻روزنامه انگلیسی تلگراف با طرح این سؤال که «ایران چگونه به اسناد اسرائیل دست یافت؟»، نوشت: تلویزیون ایران ادعا کرده است که هزاران سند محرمانه هستهای و دفاعی و راهبردی رژیم اسرائیل منجمله هزاران سند مربوط به پروژهها و تأسیسات اتمی آن رژیم دست یافته است.»
🔹رونن سولومون، تحلیلگر اطلاعاتی اسرائیلی میگوید: «من باور ندارم که این اطلاعات جدید توسط اسرائیلیها به سرقت رفته باشد، فکر کنم آنها را به وسیله هک کردن و احتمالاً توسط گروههایی مانند گروه هکری گمنام برای عدالت (Anonymous for Justice) به دست آمده است.»
🔻سولومون میگوید که احتمالاً این عملیات سال گذشته انجام شده است. سال گذشته گزارشی از سوی شرکت مایکروسافت تأکید میکرد که اسرائیل به اصلیترین هدف حملات سایبری تحت حمایت دولت توسط ایران تبدیل شده است و جایگاه قبلی آمریکا را به عنوان هدف اصلی گرفته است.
🔹اسرائیل هنوز موضعگیری نکرده است. سولومون میگوید: «ما نمیدانیم محتوای این اسناد علمی-پژوهشی است یا عملیاتی یا شاید میتواند جزئیات یک زنجیره تأمین باشد.»
🔻اخیراً دهها اسرائیلی به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شدهاند. این بازداشتها همزمان با موج عملیاتهای بیسابقه ایران برای جمعآوری اطلاعات و ترور مقامهای سیاسی و نظامی اسرائیل اتفاق افتاده است.
🔹ماه گذشته دو اسرائیلی به ظن جاسوسی برای ایران در شهر ایسراییل کاتص، وزیر دفاع اسرائیل بازداشت شدند. کاتص گفته بود که باور دارد این افراد بخشی از نقشه ایران برای آسیب رساندن به من بودند.
🔻تأسیساتی مانند اتاقهای فرماندهی عملیات سامانههای دفاع هوائی گنبد آهنین و تأسیسات هستهای پنهانی در دیمونا، اصلیترین اهداف عملیات مخفیانه ایران هستند.
🔹اودد ایلام، رئیس پیشین واحد مبارزه با تروریسم موساد گفته است ایران از روشهای سنتی کُند و روشمند که افرادی درون سیستم برای طولانیمدت استخدام میشوند، پرهیز کرده است.
🔻ایران برعکس به سمت کارزارهای تهاجمی وسیع در شبکههای اجتماعی رفته که در آن با هزاران اسرائیلی تماس گرفته میشود تا یکی از آنها وا بدهد.
🔹اودد ایلام به تلگراف میگوید: «پیامهایی مانند آیا میخواهید ساده پول دربیاورید؟ این روزها در فضای دیجیتال زیاد دیده میشود. بدون هیچ غربالگری یا ارزیابی پیشینه فقط از طریق پیامرسان تلگرام یا یک ایمیل پیشنهاد پول برای یک کار ساده، مثل تعقیب یک مقام یا یک عکس از یک پایگاه میدهند.»
🔻به گفته او: «این روش ایران برای بازاریابی دیجیتال جاسوسی و خرابکاری است: هدفگیری جمعی، بدون هیچ فیلتری و مانند هر کارزار بازاریابی دیگری فقط کافی است کسری از جمعیت هدف پاسخ بدهند تا کارزار با موفقیت مواجه شود.
🔹برای تهران حتی یک درصد پاسخ از میان هزار پیام هم ارزشمند است. این اقدام به شکل وحشتآوری یک رویکرد منطقی است، حجم اقدامات نهایتاً نتیجهای را که میخواهند برای آنها به ارمغان میآورد و متأسفانه، این روش جواب میدهد.»
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
💢 اعتراف دیرهنگام ظریف به فریب خوردن درباره وعده اینستکس
محمدجواد ظریف از بانیان خسارتهای برجام میگوید اشتباه میکردیم که از اروپا توقع داشتيم اینستکس راه بیندازد.
بسته مالی اینستکس عملیات فریبی بود که تروئیکای اروپایی پس از خروج رسمی آمریکا و بازگشت تحریمها ترتیب دادند تا ایران را به شکل یکطرفه متعهد به تعهدات برجامیاش نگاه دارند و این در حالی است که همان طرف اروپایی هم حاضر به انجام تعهداتش نبود!
اروپاییها به جای اینکه پس از خروج آمریکا به لغو تحریمها متعهد باشند، وعدههایی مانند راهاندازی کانال مالی اسپیوی و سپس اینستکس را پیش کشیدند و به مدت بیش از دو سال و نیم سر کار گذاشتند.
طبق وعده اسپیوی، اروپا متعهد میشد از ایران نفت بخرد و در ازای آن غذا و دارو به ایران بفروشد اما این وعده عملی نشد.
اروپا سپس وعده داد با راهاندازی کانال اینستکس، بتواند پول نفت فروختهشده ایران به طرف ثالث را دریافت کند و در مقابل آن غذا و دارو به ایران بفروشد که همین وعده مبتذل و موهن هم عملی نشد و دولت روحانی تا میانههای سال 1399 از سوی تروئیکای اروپایی سر کار گذاشته شده بود تا این که مجلس، قانون اقدام متقابل را تصویب کرد.
پنج سال پس از آن تحولات، ظریف میگوید توقع از اروپا اشتباه بود!
او در نشست مطالعات اروپا و آمریکا گفته است: قدرت آمریکا به عنوان هژمون بینالملل شکست خورده است.
وی گفت: متأسفانه، ایران در دورههای مختلف پلی شد برای ایجاد همراهی بین اروپا و آمریکا؛ حتی در قطعنامه ۵۹۸، در اوج جنگ سرد، این پل را ایجاد کردیم. در قضیه هستهای در سال ۲۰۰۳، این پل را ایجاد کردیم.
ظریف افزود: اینکه از اروپا توقع داشته باشیم اینستکس راه بیندازد، اشتباه بود، چرا که چنین چیزی برای آنها تعریفنشده بود. ما از کشورها میخواهیم در حوزهای رقابت کنند که اصلاً برای خود در آن حوزه رقابتی تعریف نکردهاند.
سؤالی که باید از آقای ظریف پرسید، این است که چرا مسائل را دیر و هنگامی که کار از کار گذشت، متوجه میشود؟! او امروز فهمیده آمریکا هژمونی ندارد اما در آغاز مذاکرات برجامی ادعا کرد آمریکا میتواند با یک بمب تمام توان دفاعی ما را نابود کند(!) و بدینترتیب تیر خلاص را به توان مذاکراتی تیم ایرانی زد.
او همچنین در حالی که کارشناسان میگفتند نباید به فریبخوردگی و بازیخوردگی نسبت به اروپا ادامه داد، به مدت دو سال و نیم مجدداً دل به وعدههای اروپا خوش کرده بود و وانمود میکرد شقالقمری که اروپای خائن و بیاراده در برجام نکرد، با ماسماسک اینستکس میکند.
مخاطب نمیداند باور کند که ظریف زیادی خاماندیشی کرده و یا با تعمد و آگاهی وارد بازی فریب اروپاییها شده است.
از سوی دیگر، متهم کردن دولت احمدینژاد و القای جدایی آمریکا و اروپا قبل از سال 2005 نیز حرف سست و بیپایهای است. و چه اینکه تروئیکای اروپایی در همان دوره نیز از طرف آمریکا ماموریت داشتند برنامه هستهای ایران را به تعطیلی بکشانند و موفق هم شدند با توافق سعدآباد، برنامه هستهای ایران را حدفاصل سالهای 1382 تا 1384 به تعلیق بکشانند.
نکته بعدی این است که ظریف برای ماستمالی کردن کلاهبرداری غرب توجیه میتراشد که منافع اقتصادی برای آمریکا یا اروپا تعریفنشده بود و این در حالی است که وقتی به او اعتراض میشد که وعده روحانی درباره لغو همه تحریمها با اجرای برجام چه میشود، برجام برای لغو تحریمها و انتفاع اقتصادی نبوده بلکه قرار بوده تهدید امنیتی علیه ایران را برطرف کند!
نهایتاً باید از آقای ظریف پرسید غیر از اشتباهاتی مثل «اعتماد به آمریکا و اروپا و نگرفتن تضمین، عدم پیشبینی سازوکار اخذ حق خسارت از عهدشکنان، اجرای نامتوازن و ناهمزمان تعهدات طرفین، مبهم و نسیه بودن وعدههای غرب در مقابل نقد و روشن بودن تعهدات ایران، قبول سازوکار ضدایرانی ماشه برای احیای خودکار تحریمهای سازمان، لغو انگاشتن کلمه تعلیق در متن برجام، خامشدن در مقابل وعده اینستکس و فراموش کردن حقوق برجامی ایران و...»، چه اشتباهات دیگری مرتکب شده که یکی یکی و با تأخیر به یاد خواهد آورد و با ژست دانای کلی و طلبکاری بازگو خواهد کرد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
💢 شاهکار های برجامی ظریف -۱
🔹در حالی که روحانی با وعده لغو تحریم ها و رونق اقتصاد از این طریق سر کار آمد و دولتمردان و حامیان وی هم مدعی بودنند که با برجام، همه تحریم ها لغو می شود، ظریف بعدها ادعا کرد هدف برجام، اقتصادی نبود!
@IMANI_mohammad
.
💢 شاهکار های برجامی ظریف -۲
🔹ظریف ادعا می کرد در هیچ جای برجام کلمه تعلیق نیامده و کلمه لغو درج شده اما بعد از آن که کار از کار گذشته بود، اذعان کرد:
🔻"من در مجلس گفتم، کلمه «تعلیق» در برجام نیست، اشتباه از من بود؛ البته این دلیل بر این نیست که برجام را نخواندم؛
🔻 واقعیت این است که به کسانی که ضمائم را مذاکره می کردند، دستورالعمل داده بودیم که از بعضی عبارات استفاده نشود؛
🔻 در لحظات آخر اما که یکی از ضمیمه های برجام داشت مذاکره میشد، نماینده اروپا گفته بود که ما تحریم های ایران را لیفت و لغو می کنیم، اما تصمیمات اتحادیه اروپا که شامل چیزهای دیگه ای هستند را نمی توانیم «لیفت» بکنیم.
🔻لذا این بحث تعلیق به امریکا هیچ ربطی نداشت و به تحریم های اروپا ارتباط داشت. آن هم نه درمورد تحریم های کنونی، بلکه در مورد تحریم هایی که قرار بود بعدا برداشته بشود.
🔻چهاربار یا سه بار کلمه ساسپند در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکره کننده ما که داشت ریز اینها رو بحث میکردو در لحظات اخر اضافه شده بود، به ما اطلاع نداده بود".
@IMANI_mohammad
.
💢 شاهکار های برجامی ظریف -۳
🔹آقای ظریف در مجلس ادعا کرده بود تحریم ها با برجام لغو می شود و حال آن که کارشناسانی مانند دکتر جلیلی معتقد بودند با توجه به ماهیت تحریم ها در نظام تقنینی آمریکا، تحریم ها لغو نخواهد شد.
@IMANI_mohammad
.
💢 شاهکار های برجامی ظریف -۴
- اطمینان می دهم آمریکا نمی تواند از برجام خارج شود.
- همه تحریم ها روز اجرای برجام لغو خواهد شد.
- همه قطعنامه های شورای امنیت و آژانس با برجام لغو می شود. مکانیسم ماشه در برجام وجود ندارد.
@IMANI_mohammad
.
💢 شاهکار های برجامی ظریف -۵
- ظریف چیزی به نام اسنپ بک (مکانیسم ماشه/ بازگشت خودکار تحریم ها در صورت شکایت یکی از طرف های غربی برجام و قانع نشدن آن عضو!) در برجام وجود ندارد.
- ظریف چند سال بعد: فعال کردن مکانیسم ماشه از سوی آمریکا [که از برجام خارج شده] غیر قانونی است.
- عراقچی: درخصوص مکانیسم ماشه امیدواریم کشورهای اروپایی این اشتباه را مرتکب نشوند. این سیاست غلط خواهد بود و به بحرانهای موجود اضافه خواهد کرد. اگر مکانیسم ماشه فعال شود، واکنش ما سخت خواهد بود.
@IMANI_mohammad
.
💢 شاهکار های برجامی ظریف -۶
🔹آقای ظریف با ۷ سال تاخیر گفته است: اشتباه میکردیم که از اروپا توقع داشتيم اینستکس راه بیندازد.
🔻اینستکس، عملیات فریب اروپا پس از خروج آمریکا از برجام در سال ۱۳۹۷ بود، تا ایران را به اجرای یکطرفه تعهدات به مدت ۲ سال و ۹ ماه ترغیب کند.
🔹اروپا به جای مقاومت در برابر تحریم های آمریکا طبق تعهد برجامی، وعده کرد که کانال SPV را راه اندازی می کند و ضمن خرید نفت، غذا و دارو به ایران بفروشد. البته این وعده توهین آمیز هم عملی نشد و حالی آن که حتی کشورهای مشمول تحریم های سازمان ملل، از تحریم غذا و دارو معافند.
🔻اروپا سپس وعده داد با راهاندازی اینستکس، پول نفت فروختهشده ایران به طرف ثالث را دریافت کند و در مقابل آن غذا و دارو بفروشد.
🔹اما این وعده هم پوچ بود. آقای روحانی در اظهار نظری دیرهنگام گفت: "اینستکس توخالی به هیچ دردی نمی خورد". آقای همتی رئیس بانک مرکزی هم تصریح کرد: "اینستکس فقط حرف است".
🔻دیرفهمی تیم روحانی در حالی بود که ظریف در آغاز عملیات فریب اروپا گفته بود: "اینستکس، ارزشی استراتژیک دارد. این، یعنی نزدیکترینها با آمریکا در حال فاصله گرفتن از او هستند"!
@IMANI_mohammad
.
ناموسیش نکنید؛ گزارش بزنید!
🔹چهار روز از اعتراضات در لس آنجلس و گسترش آن به شهرهای نیویورک، سانفرانسیسکو، لوئیزویل، کنتاکی، آستین و دالاس و... می گذرد.
🔻اما برخی نشریات در کشور ما چنان گزارش ها و تصاویر را سانسور می کنند که انگار، موضوعی حیثیتی و ناموسی برای آنهاست!
🔹این در حالی است که بی ثباتی در آمریکا در کنار بحران های دیگر دولت ترامپ، موجب تقویت موضع ایران در مذاکرات است.
🔻علاوه بر پلیس و نیروهای امنیتی، چند هزار تفنگدار ارتش و نیروهای گارد ملی آمریکا هم برای سرکوب معترضان اعزام شده و تصاویر شلیک مستقیم به معترضان هم منتشر شده است. تک تیراندازان هم مردم را نشانه گرفته اند.
🔹بحران اخیر، عمیق و مزمن است. همزمان با سوزاندن پرچم آمریکا در خیابانهای لسآنجلس، نشریه آتلانتیک از تمایل ۶۱ درصدی ساکنان کالیفرنیا برای جدایی از ایالات متحده خبر داد.
🔻آمریکا با کوچ اتباع انگلیسی و قتل عام و اخراج بومیان سرخپوست منطقه تشکیل شد، اما حالا همین رژیم عاریه ای، به سیاست های شدید مهاجرتی علیه کسانی روی آورده که خود را مالکان تاریخی آمریکا می دانند.
@IMANI_mohammad
.
تمکین آقای صدیقی به قانون و غیرتی شدن ناگهانی مدعیان اصلاحات!
در حالی که فرزند و همسر فرزند حجتالاسلام صدیقی از سوی سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده و قوه قضائیه در حال پیگیری پرونده اتهامی آن دو نفر است، مافیای رسانهای و سیاسی بدسابقه تلاش میکند از این نقطه قوت نظام برای تسویهحسابهای سیاسی و حتی تخریب وجه نظام استفاده کند.
دیروز سخنگوی قوه قضائیه درباره این خبر اعلام کرد: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند. در این پرونده ۶ نفر بازداشت شدند.
وی خاطرنشان کرد: باید صبر کنیم پرونده رسیدگی شود. تحقیقات مقدماتی در حال انجام است و نمیتوانیم ابعاد آن را فعلاً بگوییم. اتهامات مالی است.
سخنگوی دستگاه قضائی همچنین تاکید کرد: خود حاجآقا صدیقی صراحتاً گفته تابع قانون است و هیچگونه پیگیری درخصوص منسوبین نداشتند. ایشان گفتند حاضرند برای روشنشدن قضیه به جریان دادرسی کمک کنند.
قبل از این اظهارات هم، آقای صدیقی اعلام کرده بود: حدود یک هفته پیش دو تن از بستگانم با دستور قضائی بازداشت شدهاند و هماکنون در بازداشت بهسر میبرند تا قوه قضائیه همانند همه پروندهها مراحل بررسی اتهام را طی کند. من عدلیه و قانون را فصلالخطاب میدانم، و همواره خود را حافظ قانون دانستهام؛ اگر قانون درباره بستگانم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، در این مورد نیز اگر اتهامی که منتسب کردهاند ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود.
وی همچنین تصریح کرده بود: «همه باید حافظ قانون باشند، اگر قانون درباره فرزندم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، زیرا همواره خود را حافظ قانون دانستهام؛ اگر اتهامی که منتسب کردهاند، درست باشد و ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود. قوه قضائیه به ویژه در سالهای اخیر ثابت کرده که پروندههای اتهامی مرتبط با فساد را بدون اغماض و با دقت مورد رسیدگی قرار میدهد. بنده هیچگونه پیگیری درباره بازداشت فرزندم نکردهام و همچنین از هیچ اقدام خلاف قانون و ضوابطی حمایت نکرده و نخواهم کرد».
با وجود شروع پیگیری پرونده در دستگاه قضائی و اعلام همکاری و تبعیت آقای صدیقی از نظر دادگاه، محافل سیاسی مدعی اعتدال و اصلاحات، به موجسواری و عقدهگشاییهای ناجوانمردانه پرداختند و حال آن که در موضوع فسادهای قطعی در دولتهای خاتمی و روحانی، پشت متهمان درآمده و علیه دستگاه قضائی اردوکشیهای آمیخته با تهدید کرده بودند!
به عنوان نمونه، هنگامی که غلامحسین کرباسچی شهردار تهران به دادگاه احضار شد، پنج ساعت از جلسه رسمی دولت خاتمی به حمایت علنی از او اختصاص یافت و در وزارت کشور، «ستاد حمایت از کرباسچی» تشکیل دادند! مهاجرانی سخنگوی دولت هم اعلام کرد دولت از کرباسچی حمایت میکند.
یا هنگامی که پرونده اختلاس در صندوق فرهنگیان و بانک سرمایه در دولت روحانی به جریان افتاد، آقای روحانی آبانماه ۹۵ به جای اعلام تمکین در برابر روال قضائی مدعی شد:
«بعضیها بالا و پایین کردن فساد برایشان لذتبخش است! اگر دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمیدانم چرا خوششان میآید بدهی معوق را بگویند اختلاس»! این در حالی است که طبق نظر نهائی دادگاه، فساد 11هزار میلیارد تومانی رخ داده بود.
از اینها بدتر، تهدید رئیس دولت ائتلافی مدعیان اعتدال و اصلاحات، به وقوع جنگ در صورت پیگرد قضائی تخلفات برادر و دستیار ویژه وی (حسین فریدون) بود که هیچ صدایی از مدعیان اعتدال و اصلاحات به اعتراض بلند نشد و این در حالی بود که فریدون به اتهام اخذ رشوه محکوم شد.
آقای محسنی اژهای معاون اول وقت قوه قضائیه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ درباره احضار حسین فریدون و فشار رئیس دولت خبر داده بود: «کسانی گفتند اگر فلانکس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم. ولی ما تسلیم نشدیم. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرفهای دیگری را مطرح میکنند».
پس از آن هم که حکم دادگاه، در تاریخ ۹ مهر ۱۳۹۸ صادر، و او ۲۴ مهر راهی زندان شد، آقای روحانی بهشدت عصبانی شد. او در سخنرانیهای عمومی در یزد و کرمان، به قوه قضائیه حمله کرد. چند روز بعد هم، بلوای آبان با سهبرابر کردن قیمت بنزین برپا شد.
به این فهرست مفاسد و حمایتهای قبیلهای مدعیان اعتدال و اصلاحات از متهمان میتوان، پرونده فساد شهرام جزایری و شرکا، فساد در قراردادهای دهها میلیارد دلاری کرسنت و استاتاویل و توتال، فساد گسترده در واگذاری برخی پالایشگاهها، نیشکر هفتتپه، کشت و صنعت مغان، ماشینسازی تبریز و... را اضافه کرد.
سابقه روشن دستگاه قضائی در برخورد با نزدیکان مقامات عالیرتبه طی چند دهه گذشته نشان از آن دارد که این دستگاه در برخورد با فساد، هیچ خط قرمزی ندارد. چنانکه طبری «معاون اجرائی اسبق حوزه ریاست قوه» و دو پسر معاون اول پیشین این قوه نیز تحت تعقیب قرار گرفتهاند.
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad