پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت میشود؟ -۱
1- جنگ 12 روزه، درواقع، برشی از «جنگ ارادهها» ظرف چند دهه گذشته است.
سؤال راهبردی این است که با وجود همه فراز و نشیبها، کدام اراده طبق راهبرد کلان پیش رفته و کدام اراده در اجرای راهبرد خود ناتوان مانده است. مگر نه اینکه دشمنان ایران، دنبال فروپاشی «جمهوری اسلامی» و «ایران» به عنوان قدرت معادلهساز منطقه بودهاند، اما نهتنها نتوانستهاند، بلکه جمهوری اسلامی ایران از کلان این معرکهها، قدرتمندتر و پویاتر بیرون آمده است؟
2- ما در جنگ اخیر، با آمریکا و ناتو جنگیدیم، نه رژیم بیریشه و مستأصل اسرائیل. این جنگ که در پوشش دلقکی به نام اسرائیل انجام گرفت، «جنگ کثیف» بود.
دشمن، خباثتها و جنایتهایی را مرتکب شد، که در ادبیات حقوقی و سیاسی دنیا به عنوان «کثیف» یاد میشود. اصدراعظم ابله و متوهم آلمان در اوایل جنگ گفت: «این، کار کثیفی است که اسرائیل برای غرب انجام میدهد».
کار کثیف، اصطلاحا جنایات شرمآوری است که جز اوباش و باندهای مافیایی، مرتکب آنها نمیشوند.
شبیخون نظامی در حالی که مذاکرات در حال برگزاری بود، بمباران میز مذاکرهای که به عنوان ابزار فریب و غافلگیری استفاده شد، کشتار صدها شهروند و زن و کودک بیگناه، ترور دانشمندان هستهای به عنوان پیشران پیشرفت یک ملت، بمباران تاسیسات و زیرساختهای غیرنظامی، ترور فرماندهان نظامی خارج از میدان جنگ و اقدام به ترور سران سه قوه در جلسه شعام، و...،
همگی اقدامات کثیفی است که طرف غربی مرتکب شد و اسرائیل بیحیثیت، بخشی از مسئولیت آن را به عهده گرفت.
3- دو نکته در اینجا بسیار مهم است. نخست، عبرت تلخ ماجراست.
اینکه تا همین اواخر برخی مراکز دولتی، پیگیر بودند به شکل یکطرفه، آخرین منویات FATF (کارگروه مدعی مبارزه با پولشویی، تامین مالی تروریسم و جرائم سازمان یافته) را پیش ببرند و حال آنکه حکام FATF، پیمانکاران اصلی این جرائم کثیف هستند.
نکته دوم، مسئولیت همین دوایر دولتی است تا ادعانامه حقوقی علیه طرف متجاوز غربی به خاطر ارتکاب جنایت جنگی و تروریسم و جرائم کثیف تهیه کنند و لااقل در حوزه افکار عمومی، نشان دهند که مدعیان شعارهای فریبنده و بیمحتوا، بانیان بزرگترین جنایتها زیر پوشش همین شعارها و سازمانها هستند.
نتانیاهو اخیرا به فاکس نیوز گفت: «ما در گذشته دانشمندان هستهای ایران را کشتهایم، اما نه مانند دانشمندان برجستهای که در جنگ اخیر کشتیم». آژانس، FATF، و شورای امنیت کجا هستند تا این جنایتکار جنگی تحت تعقیب دیوان لاهه را اگر هم مورد تحریم و تهدید قرار نمیدهند، لااقل محکوم کنند؟!
4- یک ماه قبل از وقوع حمله غافلگیرانه، سه دغلباز شناخته شده ادعا کردند 1000 تا 2500 میلیارد دلار سرمایه، در اثر توافق قریبالوقوع با ترامپ در راه ایران است (!)
عجیب اینکه همین طیف کجفهم یا دارای آتو نزد دشمن، بعضا نسخه تغییر در سیاستهای کشور را هم میپیچند.
این قماش افراد اگر در انگلیس، آمریکا، فرانسه و آلمان، یا چین، روسیه، هند، ترکیه و...، مرتکب خیانتی به مراتب کوچکتر شده بودند، قطعا مورد تعقیب و شدیدترین مجازاتها قرار میگرفتند.
به ادعای یک بیانیه صادره در ایام گذشته، «پارادایم باید تغییر کند»؛ اما چه کسانی باید تغییر پارادایم بدهند؟ کسانی که به دشمن اعتماد نداشتند، یا آنها که صلاح و فساد کشور را از پشت عینک دشمنان ملت ایران روایت کردند؟!
نشریه آمریکایی فارین پالیسی چند روز قبل اذعان کرد: «حالا در دنیا دیگر ثابت شده که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد». اما حقهبازانی در کشور ما اصرار داشتند که این واقعیت را نفهمند! چرا؟
5- آقای سعید لیلاز، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ به روزنامه شرق گفت:
«اینکه برخی دوستان سادهلوح - و بسیار زرنگ ما از نظر خودشان - ادعا میکنند اگر با آمریکا مصالحه کنیم ۳،۲ هزار میلیارد دلار سرمایه جذب خواهد شد، خیلی خاماندیشی است...
نگرانی من درباره مذاکرات از اینجا شروع میشود که ممکن است تله آمریکاییها باشد. شک ندارم که دنبال صلح شرافتمندانه نیستند...
این هم خاماندیشی و در باغ سبز نشان دادن است که هزار یا دو هزار میلیارد دلار جذب سرمایه خواهیم داشت. در بهترین سالها، جذب سرمایه بیش از 5 میلیارد دلار نبوده است.
وقتی بعضی رجال سیاسی این چرت و پرتها را میگویند، آدم مشکوک میشود که نکند عمداً میگویند و از جایی برنامهای دارند. و الّا ضمانتی جز لوله توپ وجود ندارد...
روشنفکری که از روی لجبازی حرف بزند که متأسفانه کثیری هم این طورند، دیگر روشنفکر نیست».
🔻ادامه دارد...
@IMANI_mohammad
پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت میشود؟ -۲
6- پالایش و دور ریختن گزارههای موهومی که با برچسب دروغین واقعگرایی و پرهیز از شعارزدگی، کشور را به مدت دو دهه از پویایی و پیشرفت و تولید قدرت در مقابل دشمن باز داشت و در برخی حوزهها به انفعال انداخت، ضرورت پدافند و پیشرفت کشور است.
گزارهها یا رفتارهای مهملی مانند: ضرورت نُرمال و قابل پیشبینی شدن در مقابل غرب، تنشزدایی یکطرفه و پرهیز مطلق و به هر قیمت از «تله تنش»، دوبینی و شکافپنداری میان اسرائیل و آمریکا، یا آمریکا و انگلیس و فرانسه در موضوع ایران، بازیگر منفعل شدن در بازی پلیس خوب و پلیس بد دولتهای غربی، تضمینانگاری چند باره وعدههای آنها با وجود اینکه هر بار مرتکب خیانت و خلاف وعده شدند، و گرم گفتوگو و مغازله شدن و تهدیدسازیهای دشمن را ندیدن.
7- تدبیرهای حکیمانه رهبر انقلاب بهویژه طی دو دهه گذشته، کشور را با وجود بدفهمی و بد تدبیریهای برخی مدیران ارشد، از میانه بحرانها عبور داد.
چه کسی باور میکند که یک شخصیت سیاسی ارشد، فروردین 1395 در اوج تهدیدهای دشمن در منطقه ادعا کند: «دنیای فردا، دنیای گفتمانهاست، نه موشکها»!؟
تحلیلهای مسموم را کدام مشاوران تزریق کردند که همین شخصیت، 30 مرداد 1395، در اجلاس آموزش و پرورش گفت:
«اگر میبینید آلمان و ژاپن محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند. نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را میبردند و با این اقدام، پولهایشان آزاد شد و به دنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانشبنیان درست کردند، لذا دیگر آسیبپذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است»!
آیا حتما باید به کشور حمله میشد و 1100 نفر به شهادت میرسیدند تا دبیرکل حزب کارگزاران، برخلاف تصورات غلط پدر معنوی حزب اذعان کند: «توانایی موشکی و پهپادی، به داد ایران رسید» و فرزند آن چهره سیاسی بگوید «باید در فناوریهای نظامی، خودمان را به فناوریهای روز نزدیک کنیم»؟!
🔻8- دشمن، جنگ را با توهم پیروزی دو سه روزه آغاز کرد و پس از 12 روز، زیر ضربات مهلک ایران، واسطهها را برای آتشبس گسیل کرد.
ایران در این جنگ، بدون آنکه از انواع موشکهای پیشرفتهتر خود استفاده کند، غالبا از موشکهای نسل قدیمی و انباشته شده طی دهه گذشته استفاده کرد؛
اما با این وجود، موشکها در تلآویو و حیفا (منطقه کریا و وزارت جنگ، دفتر نخستوزیر، مقر موساد و امان، مؤسسه وایزمن، پایگاههای نظامی، پالایشگاه حیفا و نیروگاه برق اشدود و...) چنان زهر چشمی گرفتند که محافل عبری و غربی نوشتند: «موشکهای هیولایی ایران، جهنم ساختند».
اکنون به گزارش روزنامه یدیعوت آحارآنوت: «بعد از گذشت یک سال و هشت ماه از جنگ غزه و از آن مهمتر، بعد از حملات موشکی ایران، بر اساس نظرسنجی جدید، 73 درصد نیروی کار اسرائیل از تمایل به مهاجرت معکوس پرده برداشتند».
9- سامانه پدافند فوق مدرن «تاد» در برابر موشکهای نسل اول و دوم ایران زانو زد. کار به جایی رسید که دونالد ترامپ با وجود اصرار به انکار و کوچکنمایی ضربات گفت: «اسرائیل واقعا ضربه خیلی سختی خورد؛ خصوصاً در روزهای آخر. وای پسر! اون موشکهای بالستیک خیلی از ساختمانها رو نابود کردند!»
این قدرتنمایی محدود، ایران را به عنوان «ابرقدرت موشکی» در جهان معرفی کرد و موجب شد تا جنگافروزان، دست به دامن واسطهها برای آتشبس شوند.
این در حالی بود که ایران، صرفا درد ناشی از اصابت چند فروند موشک خیبرشکن و سجیل را به دشمن چشانده بود. وحشت غرب، از اراده و اقتدار تهاجمی است که در جنگ تحمیلی اخیر، در حال شکستن کمر اسرائیل بود و جنگافروزان دیوانه را به صرافت انداخت تا طرفدار آتشبس شوند.
10- خار چشم نتانیاهو و حامیانش، فقط پیشرفتهای هستهای و دفاعی خیرهکننده ایران نیست.
از اینها بزرگتر و بالاتر، که میخواهند آن را در هم بشکنند، اعتماد به نفس ملت ایران است.
آنها میخواهند این اراده ماقبل اقتدار و اعمال قدرت را از طریق خط نفوذ و مزدوران نیابتی بشکنند، یا تجزیه و فشل کنند. متقابلا باید سر این شبکه مزدور را به سنگ کوبید.
این مسئولیت، بر عهده وزارتخانههای اطلاعات و ارتباطات و ارشاد و کشور، و دستگاه قضائی است تا بدینترتیب، از جانفشانی و سلحشوری رزمندگان و شهیدان مدافع وطن قدرشناسی کنند.
🔻ادامه دارد...
@IMANI_mohammad
پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت میشود؟ -۳
11- جنگ فقط، جنگ نظامی نیست. آفند و پدافند در جنگ تحمیلی، نه عنصری تکبُعدی، بلکه ترکیبی از مسئولیتها و کارکردهای متنوع است.
اینگونه نیست که نیروی نظامی سلحشور، در مقابل آتش دشمن شجاعانه و مقتدرانه سینه سپر کند، جانفشانی کند و ضربات سنگین به دشمن بزند، اما دستگاهها و مدیران دیگر احیانا همچنان طبق روال عادی خود در وضعیت قبل رفتار کنند.
منطقا باید دولتمردان، دستگاه قضائی، مجلس شورای اسلامی، مدیران اقتصادی، رسانهها و تریبونها و شخصیتها، هر کدام در حوزه مسئولیت خود، بررسی و اقدام کنند که اولا چه مسئولیتی در پشتیبانی رزمندگان میدان دارند و ثانیا چگونه باید به زدن سر انگشتان نیابتی دشمن در جنگ ترکیبی بپردازند؟
12- در دوران دفاع مقدس مقابل صدام و چهل رژیم حامی او، زمانی که شرّ بنیصدر ازاله شد، کشور در برابر متجاوزان انسجام پیدا کرد و توانست آفندها و فتوحات خیرهکننده داشته باشد.
الان بنیصدر نیست، اما نفوذ، شکل و شمایل پیچیدهتری یافته و عوامل آن سعی میکند دولت و دیگر ارکان نظام را از منطق مقاومت و تهاجم هوشمندانه بازدارند.
اگر میخواهیم جرأت تهدید را در ذهن تصمیمگیران دشمن بخشکانیم، یک مسئولیت مهم، زیر ضرب گرفتن خانههای تیمی رنگارنگی است که:
دودستگی درست میکنند و جبهه ملت ایران را دو دسته نشان میدهند، تا بتوانند اراده تصمیمات حکیمانه و قاطع را با تحریف و حیرتافکنی تضعیف میکنند، منابع اقتدار کشور را انکار یا تخریب میکنند و یا دردسری که «باید کنار گذاشت، واگذار کرد» جا میزنند، بر سر مسائل فرعی مجادله برمیانگیزند تا توجهات را از دشمن منحرف کنند، و به فرسایش اراده متحد مقاومت میپردازند.
مردم و مسئولان ما در دوره جنگ به ریزپرندهها و تحرکات مزدوران تروریست حساس شدند. اما آیا همین حساسیت درست، نسبت به عناصر سیاسی و رسانهای که سرگرم تحریف و تخریب روحیه ملت ایران، یا فشل کردن اراده استفاده از منابع قدرت ملی بودهاند، وجود داشته است؟
این حساسیت، شرط لازم برای تثبیت پیروزی خیرهکننده اخیر و بازدارندگی در آینده است.
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
دستهگلهای شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!
محمدجواد ظریف گفت: وقتی دنبال نفوذ میگردیم، بیخودی نگاه نکنیم به کسانی که قیافهشان با ما فرق میکند، نگاه کنیم ببینیم چه کسی دارد حرف اسرائیل را میزند.
وی در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد:
«- در تهاجم اخیر نشان داده شد که توان نظامی جمهوری اسلامی، توان قابلتوجهی است که میتواند تصور شکستناپذیری رژیم صهیونیستی یا رخنهناپذیری دیوار آهنین و گنبد آهنین را زیر سؤال ببرد، ولی از آنطرف و مهمتر از آن، نشان داده شد که این مردم هستند که با انواع بازیهایی که اسرائیلیها و دوستانشان کردند، از میدان به در نشدند.
- ما دولتیها گُلی به سر این مردم نزدیم و خیلی خدمتی به آنها نکردیم، خیلی بهتر از اینها میشد خدمت کرد. اگر ما موشکی داریم بهخاطر این است که مردم ساختهاند. ما از خارج چیزی نگرفتهایم.
- چرا الان کسی نمیتواند توان هستهای ما را از بین ببرد؟ چون وارداتی نیست
- ما باید بفهمیم نفوذ از کجا میآید. بفهمیم کاترین شکدم چطوری آمد در کشور ما!؟ چرا اینها را فراموش میکنیم؟
- ما حتماً اشتباه زیاد کردهایم، حتماً چیزهایی که بهدست آوردیم را ممکن بود با هزینه کمتر هم بشود بهدست بیاوریم. ممکن بود ما سیاستی را دنبال کنیم که امروز سردار سلیمانی عزیز زنده باشد. ممکن بود سیاستی را دنبال کنیم که امروز باقری عزیز زنده باشد و شهید حسن نصرالله زنده باشد، اما شهید شدند.
- دیپلماتهای ما هم توانمندند چون اینها هم از همین مردم آمدهاند. همانجور که نیروهای مسلح ما که زائیده این مردم هستند، توانمند و قدرتمند هستند.
- من نشنیدهام که دیپلماتی بیاید و به شما استدلال کند که ما باید قدرت نظامیمان را کنار بگذاریم اگر بخواهیم دیپلماسی کار کنیم.»
درباره این اظهارات گفتنی است:
1) برخلاف فضاسازی موهوم آقای ظریف و دوستانشان در دوگانه نشان دادن اسرائیل و آمریکا آشکار شد که این دو در شرارت و جنایت، هماهنگ و همدست هستند و این در حالی بود که مدعیان اختلاف مذکور تا همین اواخر به زعم خود داشتن میان نتانیاهو و ترامپ اختلاف میانداختند و این زمانی بود که آن دو در حال نهائی کردن نقشه شبیخون نظامی در پوشش مذاکره بودند.
2) ملت و نیروهای مسلح ایران در حالی به اذعان آقای ظریف، اسرائیل و دوستان آن را از میدان به در کردند که کسانی در گذشته نهچندان دور ادعا کردند آمریکا با یک بمب میتواند تمام توان نظامی ما را نابود کند. این طیف در چند ماهه منتهی به جنگ تحمیلی نیز یکسره در حال اظهار ضعف و عجز بودند و بنابراین دشمن را گستاخ کردند.
3) موشکهای ادبکننده متجاوزان با خون دل و زیر بمباران شماتت جماعت اعتماد کرده نسبت به آمریکا و اروپا ساخته شدند؛ درست در زمانی که طیف متوهم خوشخیال نسبت به غرب، روزگار فردا را «روزگار گفتمان و نه موشک» میخواند، بودجه نظامی را ضد توسعه مینامید، و خواستار برجام2 برای واگذاری منابع اقتدار دفاعی و موشکی بود. حالا اما ظریف پز همان موشکها را میدهد! همین حالا صهیونیستهای متوهم خواستار توقف برنامه موشکی ایران هستند که موضوع برجام دو بود!
4) او ضمناً همان کسی است که بارها با ادبیات شیطنتآمیز، به دوگانه دشمنپسند میدان- دیپلماسی (مذاکره) دامن زد و مدعی شد، میدان نظامی برای دیپلماسی کشور هزینهساز بوده است! او حتی به ترور شخصیت شهید سلیمانی پرداخته و مدعی شده بود: «بین ۲۳ تیر ۹۴ که برجام نهائی شد تا ۲۶ دی ۹۴ که برجام به مرحله اجرا درآمد، پشتسر هم اتفاقاتی افتاد که به توافق ضربه زد؛ سفر سلیمانی به روسیه، گرفتن دو قایق جنگی آمریکایی، نوشتن مرگ بر اسرائیل روی موشک و... سفر آقای سلیمانی به روسیه، به اراده مسکو شکل گرفت، نه به اراده ما. ادعا میکنیم که آقای سلیمانی، پوتین را به جنگ کشید. اما پوتین تصمیمش را گرفته بود.». برخلاف این ادعای دروغ، این شهید سلیمانی بود که در مسکو، پوتین را قانع کرد و پس از آن سفر، سوریه در سرکوب داعش مشارکت کرد.
💢 ادامه دارد
@IMANI_mohammad
5) در موضوع نفوذ و جاسوسی، آقای ظریف کافی است فقط اسامی نفوذیها و جاسوسانی مثل هومن مجد و تریتا پارسی، محمدعلی شعبانی، عبدالرسول دری اصفهانی، جیسون رضائیان، کایلی مور گیلبرت، نازنین زاغری رتکلیف، سیامک نمازی، باقر نمازی، کاوه مدنی، نزار زاکا، مراد طاهباز، هما هودفر، عماد شرقی و... را مرور کند و اینکه هر کدام آنها در کدام موقعیت در حال جمعآوری اسرار سری و یا خطدهی و مشورت مسموم به برخی مدیران بودند و مثلاً چه نقشی در نگارش افتضاح برجام داشتند؟!
6) فقط به عنوان یک نمونه، آن مشورتهای مسموم در نگارش پرمنفذ و خسارتبار برجام، موجب شد که غرب پس از گرفتن امتیازات بزرگ از ایران، این توافق را تبدیل به یک لاشه بکند، اما در عین حال در شکم این جنازه، مکانیسم ماشه را تعبیه نماید که حالا از سوی تروئیکای اروپایی ناقض برجام به عنوان ابزار تهدید استفاده میشود! عجیبتر اینکه ظریف تا مدتها وجود چنین مکانیم ماشهای را انکار میکرد! حالا هم که آن افتضاح حقوقی سر باز کرده، او و رفقایش با پیش کشیدن بحثهای انحرافی میخواهند به زعم خود، اذهان عمومی را منحرف کنند.
7) ظریف میگوید: «ما حتماً اشتباه زیاد کردهایم، حتماً چیزهایی که بهدست آوردیم را ممکن بود با هزینه کمتر هم بشود بهدست بیاوریم. ممکن بود ما سیاستی را دنبال کنیم که امروز سردار سلیمانی عزیز زنده باشد. ممکن بود سیاستی را دنبال کنیم که امروز باقری عزیز زنده باشد و شهید حسن نصرالله زنده باشد، اما شهید شدند». او بهتر از هر کس میداند که اظهار ضعف و عجز و انفعال از سوی برخی مدیران و کجکارکردی آنها در رها کردن مسئولیتها و معطل مذاکرات نشستن و ادعای پرهیز از تله تهدید و تنش به هر قیمت، نقش اول و تعیینکننده را در جرأت اقدامات تروریستی دشمن داشته و اگر به نسخه وی و دوستانش عمل شده بود، اکنون بلای غزه و عراق و لیبی بر سر ملت ایران آمده بود. اما این اقتدار نظامی و انسجام ملت ایران و انزجار از آمریکا و اسرائیل بود که دشمن را عقب راند.
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
برنامه هستهای، لوکوموتیو پیشرفت است، نه مانع و تهدید آن
🔹عضو حزب منحله مشارکت مدعی شد: برنامه هستهای هزینه قابل توجهی به کشور تحمیل کرده است و با پول آن میشد لوکوموتیو توسعه را به حرکت درآورد!
🔹سعید حجاریان روزنامه زنجیرهای هم میهن گفت:
🔻"ورود به پروژه هستهای و ماندن در آن، خرج زیادی برای کشورها دارد و تاکنون مخارج قابلتوجهی بر ما تحمیل شده است که با پول آن میشد لوکوموتیو توسعه را کاملاً به حرکت درآورد. اما آنچه فعلاً دست ما را گرفته است ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم است که از ترس جاسوسها و... باید آن را پنهان نگه داریم و نمیدانیم در میان مطالبه خروج از N.P.T و همکاریِ حداقلی باید کجا بایستیم. یعنی یک امر استراتژیک تبدیل به تفنن برخی افراد شده است.
🔻حالا فرض کنیم از همان ابتدا ما رفته بودیم سراغ بمب؛ مگر کره شمالی که بمب دارد، شعار محو کشوری را سر میدهد؟ گاهی آزمایشی میکند و باقی اوقات ساکت است. ولی بهلحاظ توسعه کاملاً عقبمانده است. از آن گذشته، همان که کره شمالی را مجهز به این سلاح کرد، یعنی چین، افسار آن را به دست دارد و دشوار است کره شمالی بیاجازه چین به همسایه جنوبیاش یا ژاپن حمله کند. میخواهم بگویم دنیا، دنیای بمبسازی و بمببازی نیست".
🔹مشکل حجاریان در این گفتوگو این است که برنامه هستهای را به بمب اتمی فرو کاسته و این برنامه را پرهزینه و پر مخاطره تلقی کردهاند. در نگاه غربزدگان، هر آنچه غرب برای دیگران صلاح بکند، صلاح و مصلحت است و باید دنبالش رفت و هر چیزی را که غرب بر حذر داشت، هزینه و خسارت و خطر است و باید دست کشید.
🔹با این نگاه عاریهای و منفعلانه، داشتن استقلال و آزادی یا اهتمام به پیشرفتهای فنی در حوزههای مختلف و قدرتمند شدن و به نقطه بازداری رسیدن پر هزینه و خطر است و بنابراین نباید سراغش رفت!
🔹طیف منفعل و نفوذ زده هرگز به این واقعیت مهم فکر نمیکند که برنامه هستهای، یکی از پیشرانهای مهم توسعه و پیشرفت در جهان است و از قِبَل این برنامه، دستاردهای مهمی مانند تأمین برق هستهای، تولید رادیو دارو و انواع معالجات پزشکی، تشخیص انواع بیماریها، اصلاح ژنتیک، بهبود محصولات کشاورزی، مدیریت منابع آب، ارتقای صنایع غذایی، شیرین سازی آب دریا، بهبود و ارتقای محیط زیست، حاصل میشود.
🔹مثال ناقص این است که کسانی پس از کشف برق و رونق صنعت مکانیزه مدعی میشد که میشود بلکه باید، از این دستاورد بزرگ بشری چشم پوشید و در دوره ما قبل آن زیست!
🔹نکته دیگر اینکه برنامه هستهای ایران عاریتی و طفیلی نیست بلکه کاملاً بومی و بر اساس نیازهای پیشرفت کشور تعبیه شده است و اگر در دهه گذشته با عملیات فریب غرب و همراهی طیف غربگرا یا منفعل به تعطیلی نیفتاده بود حتما از نظر تولید انرژی و رونق اقتصاد کشور و صادرات انواع محصولات غیر نفتی مرتبط، در جایگاه درخشانی قرار داشتیم.
🔹بنابراین خسارت چند لایه پدید آمده، نتیجه خود برنامه هستهای نیست بلکه نتیجه توهم اعتماد به شیطان بزرگ و تنشزدایی یکطرفه و گرفتن شتاب از پیشرفتهای هستهای کشور است. خسارت اصلی، همین ذهنیت ویروسزده و تابع امر و نهیهای استعمارگران است که موجب شد بدترین رکوردهای اقتصادی در دولت روحانی ثبت شود.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
آنسوی دروغ "سوریه آزاد":
نا امنی، کشتار و خطر تجزیه
🔹تروریست های تحریر الشام وابسته به جولانی، ظرف یک هفته، سوریه را به تسخیر خود درآوردند و دولتی تشکیل دادند که از سوی آمریکا و اروپا به رسمیت شناخته شد.
🔻اکنون آیا سوریه از سوی دروزها و علویان و... تهدید می شود، یا از طرف رژیم صهیونیستی که از همان آغاز حرکت تحریر الشام به سوی دمشق، فرصت را برای اشغال بخش هایی از خاک سوریه مناسب دید؟!
🔹اگر رژیم صهیونیستی تهدید اصلی است، چرا تروریست های تحریر الشام به جای جنگیدن با اسرائیل، به دروزی ها حمله کرده اند؟!
🔻مگر نه اینکه تحریر الشام هنگام حرکت به سوی دمشق، قدرت نظامی خود را به رخ می کشید و کاروان مکانیزه انبوه خود را به نمایش می گذاشت؟
🔹چرا این یگان های مکانیزه، حتی روی خود را به سمت اشغالگران صهیونیست نمی کنند، چه رسد به دفاع از تمامیت ارضی سوریه؟!
🔻چرا با حمله به دروزی ها و ارتکاب جنایت، هم صهیونیست ها را روسفید می کنند و هم فرصتی فراهم می سازند تا اسرائیل به بهانه حمایت از دروزی ها، طرح اشغال و تجزیه جنوب جنوب غربی سوریه (در مجاورت شرق لبنان) را جدی تر پیگیری کنند؟
🔹چون گروهک جولانی نه ربطی به ناسیونالیم سوریه، و نه کمترین علقه ای با اسلام و جهان اسلام دارد.
🔻این گروهک دست ساز وحشی، همان می کند که اقتضای نقشه های آمریکا و رژیم صهیونیستی است. وقتی جنایت و نا امنی غالب شد شد، اشغال خارجی و تجزیه هم از سوی طراحان پروژه توجیه می شود!
🔹سوریه در حالی ماه هاست در آتش درگیری های نظامی و نسل کشی و نا امنی و تهدید تجزیه می سوزد، که جولانی به ملاقات ترامپ رفت و تمجید شنید و مثلا تحریم های آمریکا هم لغو شد.
🔻اما کشور در معرض تجزیه و در کام جنگ داخلی و کشتار، چه بهره ای از نمایش لغو تحریم ها دارد؟
🔹سوریه، یک صحنه سازی تمام عیار و الگوسازی برای فروپاشاندن کشورهای مستقل، بدون اقدام نظامی مستقیم (از طریق فریب مردم و از هم گسیختن نیروهای دفاعی) بود.
🔻واقعیت، ورای انگاره سازی های فریبنده درباره "سوریه آزاد"، تلخ و عبرت آموز است. پیاده نظام رسانه ای غرب، چه تصویر دروغینی ساختند و سوریه واقعی، با چه صحنه های فجیعی دست به گریبان است؟!
@IMANI_mohammad
پشت چنان میزی
دیگر نمی توان نشست
🔹ترامپ این شکلی است:
🔻در پشت پرده واسطه می فرستد که بیایید مذاکره کنیم، چون یقین دارد که نتوانسته برنامه هسته ای ایران را متوقف کند و از سوی همه عقلا در آمریکا مورد سرزنش قرار گرفته است؛
🔻در عین حال، جلوی پرده می گوید: «آنها خواهان مذاکره هستند. اما من عجلهای برای گفتوگو ندارم، چون ما سایت هستهای آنها را نابود کردیم. آنها باید همه چیز را از نو شروع کنند.»
🔹این در حالی است که گزارش های اطلاعاتی رسمی دولت آمریکا (لو رفته در رسانه ها) اذعان دارند که ایران در کوتاه مدت، قادر به بازسازی و توسعه برنامه هسته ای خود است. ضمنا ایران، پس از حمله اخیر، همکاری با آژانس را به تعلیق در آورد.
🔹وبسایت آمریکایی آکسیوس به تازگی به نقل از یک مقام دولتی فاش کرد:
🔻"ترامپ از اینکه ایرانی ها هنوز به میز مذاکره بازنگشنه اند، بسیار ناامید شده است. ویتکاف به ایرانیها گفته که هرگونه مذاکرهای باید مستقیم باشد، نه با میانجیگری، تا از سوءتفاهمها جلوگیری شود و روند کار تسریع یابد"
🔹آکسیوس همچنین خبر داد:
🔻"ترامپ امروز با نخست وزیر قطر ملاقات، و طرفین درباره مذاکرات آتشبس در غزه و همچنین ازسرگیری مذاکرات بین واشنگتن و ایران گفتگو خواهند کرد".
🔹دیروز هم فارن افرز نوشته بود:
🔻"آمریکا با جنگ نتوانست برنامه هسته ای ایران را متوقف کند و بنابراین برای مهار آن باید مذاکره کند. حالا که توسل به حمله نظامی جواب نداده، دوباره، دیپلماسی را در پیش بگیرید".
🔹به بیان دیگر، دیپلماسی و مذاکره از نگاه طرف آمریکایی، جایگزین اهرم شکست خورده نظامی است، و نه روشی برای درک متقابل و تعامل و تفاهمی که کف حقوق و منافع ملت ایران را تامین کند.
🔹بر اساس آنچه گفته شد، بسیار مهم است که اشتباه قبلی در ارسال پالس های نادرست برای مذاکره از سوی طرف ایرانی، یا افتادن در تله عملیات فریب تکرار نشود.
🔹در برابر رویکرد دوشخصیتی ترامپ، حتما باید قدرتمندانه و عزتمندانه برخورد کرد تا دوباره دچار خطای محاسباتی نشود. ضمنا دولتمردان آمریکایی همواره عادت دارند نیاز خود را با ناز عرضه کنند و همان را به عنوان امتیاز بفروشند.
🔹میز مذاکره، هم برای فریب بود، نه توافق و هم بمباران شد. بی مبالاتی در بازگشت به پشت چنان میزی، بدترین امتیازی است که می توان به طرف جنایتکار داد. دیگر، پشت چنان میزی دفورمه و تغییر ماهیت داده ای نمی توان نشست.
@IMANI_mohammad
.
نیست... هست... خوب است... تقصیر جلیلی است!
🔹بعضی سیاسیون، این گونه هستند:
🔻ابتدا ادعا می کنند: چیزی به نام مکانیسم ماشه یا اسنپ بک در برجام و قطعنامه 2231 وجود ندارد؛
🔻سپس می گویند: مکانیم ماشه، اتفاقا به نفع ایران است؛
🔻مدتی بعد می گویند: آمریکا از برجام خارج شده و نمی تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند.
🔻پس از آن می گویند: "امیدواریم طرف اروپایی مرتکب اشتباه نشوند. اگر مکانیسم ماشه فعال شود، واکنش ما سخت خواهد بود". (اما نمی گویند که اروپا با نقض تعهداتش، برجام و مکانیسم مذکور را از نظر حقوقی ابطال کرده است).
🔻و نهایتا می گویند مکانیسم ماشه، تقصیر سعید جلیلی بود، چون قبل از ما، مثل ما درباره منویات غرب تمکین نکرد و موجب تصویب قطعنامه های تحریمی شورای امنیت شد؛
🔹درباره کسانی که راحت دروغ می گویند و مسئولیت رفتار خود را هم گردن دیگران می اندازند، چه قضاوتی باید کرد؟!
🔹کسانی که تحریم ها در دوران کرنش و امتیاز دهی آنها، بیش از دو برابر شد، چگونه خیال می کنند که با فرافکنی می توانند از مسئولیت پاسخگویی شانه خالی کنند؟!
@IMANI_mohammad
.
💢 فریب، این شکلی است
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/6076
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 فریب، این شکلی است https://eitaa.com/IMANI_mohammad/6076 @IMANI_mohammad
فریب، این شکلی است
🔹فریب آمریکایی ها این شکلی است:
🔻بر تن سرکرده کروهک تروریستی "تحریر الشام" که دست پرورده خودشان است، کت و شلوار و کراوات می کنند و او را رئیس جمهور "سوریه آزاد" جا می زنند. حکومت و رئیس جمهوری، بدون قانون اساسی، بدون رای مردم و بدون انتخابات!
🔹با او ملاقات و مذاکره می کنند و به روی خود نمی آورند که همین چند سال قبل برای دستگیری او جایزه گذاشته بودند. مهم این است که او هم روند عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی را تایید کند.
🔻حتی ترامپ از جولانی تعریف و تمجید هم می کند و می گوید: "من با رهبر جدید سوریه ملاقات کردم؛ او گذشتهای قوی دارد. خیلی محترمانه بگویم، گذشتهای محکم دارد. اما من او را خیلی دوست داشتم. فکر میکنم نماینده خوبی خواهیم دید. برای مدیریت چنین کشوری، باید گذشتهای قوی داشته باشید. اگر آدم ضعیفی باشید، فقط وقت تلفکردن است. او آدم قویای است و به نظرم خوب بود".
🔹برای جا افتادن نمایش و فریب بیشتر مردم سوریه (و دیگر ملت های منطقه)، ترامپ اعلام می کند که تحریم های سوریه را در دوره دولت جدید لغو می کند.
🔻اما اینها، ظاهر نمایش است و هیچ تضمین و امنیتی نمی آورد. در واقعیت امر، نا امنی و سرکوب و جنایت و خونریزی، ده ها برابر گذشته شده است. سوریه در کام تجزیه می رود، چون رژیم کوچک صهیونیستی، چنین می خواهد.
🔹ناگهان، در حالی که "سوریه آزاد" و "رئیس جمهور جولانی" حسابی باد شده و طمطراق پیدا کرده اند، بادکنک منفجر می شود!
🔻اسرائیل، از پشت پرده بیرون می آید و به بهانه حمایت از دروزی ها، وزارت دفاع و ستاد مشترک ارتش و ساختمان های وابسته به ریاست جمهوری سوریه را بمباران می کند؛
🔹این، علاوه بر انبوه زیر ساخت های اقتصادی و انرژی و دفاعی و نظامی کشور سوریه است که اسرائیل ظرف چند ماهه پس از رسیدن تحریر الشام و جولانی به دمشق، منهدم کرده و در دولت بشار اسد قادر به انجام آن نبود.
🔻اسرائیل در حال نابودی تمام منابع و توانمندی های ملت سوریه (فارغ از نژاد و مذهب گرایش سیاسی آنها) است. همان گونه که در فلسطین و غزه برایش فرقی نمی کند، مسلمان را بکشد یا غیر مسلمان را.
@IMANI_mohammad
.
خوش غیرت ها!
🔻غیرت را در جولانی و چند ده هزار نیروی تحت امر او ببینید!
🔹هزاران نفر را در طول این سال ها - و هنوز هم- از طوایف مختلف در سوریه با کمترین بهانه، سربریده و قتل عام کرده اند؛ اما جرئت و اجازه ندارند که حتی یک گلوله به سمت متجاوزان صهیونیست شلیک کنند!
🔻به یاد بیاورید که هفت ماه قبل، تروریست های تحریر الشام، سوار بر تانک و نفر بر و تویوتاهای پر طمطراق، در حالی که به سمت دمشق حرکت می کردند، چه تبتخری به خرج می دادند!
🔹خوش غیرت های مدعی سوریه آزاد! بسیار خوب! لااقل در دفاع از خاک سوریه، خودی نشان بدهید! این قدر بی اراده و سرسپرده؟!
🔻یاد گروهک های مدعی خلق و لیبرالیسم و ملی گرایی و... در ابتدای انقلاب می افتیم که ادعاهای شان آسمان را سوراخ می کرد، اما تا ارتش متجاوز صدام حمله کرد، یا از دفاع پا پی کشیدند و یا در نقش ستون پنجم و مزدور دشمن، وارد نکبت بارترین بازی دوران فعالیت خود شدند.
🔹آخرش هم یکی مثل سرکرده سازمان منافقین (رجوی)به دستبوسی صدام رفت و ننگ دیاثت، وطن فروشی و لعنت ابدی ملت ایران را به جان خرید.
@IMANI_mohammad