eitaa logo
اتحاد اسلامی
189 دنبال‌کننده
558 عکس
607 ویدیو
31 فایل
گامی در مسیر تحقق آرمان های اسلام عزیز 🌹بیانیه گام دوم 🌹وحدت 🌹انقلاب اسلامی 🌹مسلمانان جهان 🌹تمدن نوین اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی یه روز سیستم مرکزی اشغالگر آمریکا دچار فروپاشی بشه، کسانی که برای رسیدن چنین روزی سالها زحمت کشیدن، قطعا بیش از دیگران از این سقوط کاخ ستم ذوق می کنن و شیرینی پخش میکنن!!🍩🍭🍬🤩 بقیه هم خوشحال میشن و یه نفس راحت میکشن؛ ولی خیلی فرق داره وقتی خودت برای رسیدن به یک مقصدی تلاش کرده باشی و به آرزوت رسیده باشی✨✨😉✌️✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با جوانان دنیا تماس بگیرید.‌..
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم اِنّا لِلّه ما برای خدائیم... 🌺✨🌺✨ 🤲خدایا مدد فرما که مال تو رو حتی برای لحظه ای صرف دیگری نکنیم!
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎پولمون 🕰وقتمون 🔅آبرو و اعتبارمون 👨‍🎨هنرمون 📝قلم مون 💡انرژی مون در چه راهی استفاده میشه؟ نکنه میریم سراغ چیزهای دم دستی و تکراری و خودمونو گول می زنیم که دارم یک کار خیر انجام میدم! 🦋🌿🦋🌿🦋 🎞 کارهای خوب بی‌ موقع قبول نیست! 👈🏻 بعضی از کارهای خوب رو شیطان پیشنهاد میده!!!
💠فَرِحَ الْمُخَلَّفُونَ بِمَقْعَدِهِمْ خِلَافَ رَسُولِ اللَّهِ وَكَرِهُوا أَنْ يُجَاهِدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَقَالُوا لَا تَنْفِرُوا فِي الْحَرِّ ۗ قُلْ نَارُ جَهَنَّمَ أَشَدُّ حَرًّا ۚ لَوْ كَانُوا يَفْقَهُونَ 💠جای ماندگان[جنگ تبوک] از در خانه نشستن شان به سبب مخالفت با پیامبر خدا سرخوشند!!! ▪️آنها برای جهاد با مال و جان خويش در راه خدا، کراهت داشتند و گفتند: «در هواى گرم به جنگ نرويد!» ▪️اگر مى‌فهمند بگو: «گرماى آتش جهنم بيشتر است!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرق منتقد با عیبجو، تفاوت پزشک جراح است با چاقوکش مست؛ فرق هم انديشی با جدل، تفاوت خیاطی‌ است با جیب‌بری؛ ✂️👕که این می‌بُرد برای تو، 🔪 💰وآن می‌بُرد برای خودش! ▪️سازنده بودن یا ▫️مخرب بودن مسأله اینست... 💠اتحاد اسلامی @IslamicUnity
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💔دل آدم میگیره وقتی با اسم خوب یک گروه فعال و انقلابی خاطرات قشنگی داشته، اما الان بعد از سالها فقط همون اسم باقی مونده و باطنش با چیزی که قبلا می‌شناختیم خیلی فرق کرده! 🧐دلایل اینکه چرا اون جمع موفق به این حال و روز افتاده در جای خودش قابل بحثه؛ اما میخواستم بگم که باید از یه چیزهایی یه وقتی دیگه دل کند و رفت... 📚یاد داستان کوتاهی افتادم که پادشاهی بعد از مرگ مادر عزیزش نمی تونست واقعیت رو بپذیره. خدمتکاران، اون لاشه متعفن رو هرروز به دستور شاه رخت نو تن می کردن و بر سر میز شام و ناهار می آوردن...🙊😰😷 🌗گاهی واقعیت واقعا تلخه اما اگر اونو نپذیریم و حاضر به تغییر وضعیتمون نباشیم، برکه آرزوهای ما تبدیل به گنداب میشه! 🌊🌊هستم اگر می روم؛ گر نروم، نیستم!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا