💢 تمام آثار «سیدنا القائد» را خواندهام!
🔸 خود سید حسن چهار شخصیت را در زندگی خود مؤثرتر از همه میداند: امام موسی صدر، شهید سید محمد باقرصدر، امام خمینی و رهبر انقلاب.
🔺 اما ارتباط از نزدیک و مفصل با رهبر انقلاب، شاید از سه نفر دیگر سبب تاثیرپذیری بیشتر ایشان شده است. خود سید این آشنایی و شاگردی را اینطور روایت میکند:
🔻 «شناخت شخصی و مستقیم و نزدیک بنده از امام خامنهای به سال ۱۹۸۶ باز میگردد، سالی که دیدارهای متعدّد و فشردهای برای بنده فراهم شد و باعث شد تا با افکار، آرا، مبانی، طرز تفکّر و تحلیل وقایع، روش رهبری و حکومت و تصمیمگیری و شاخصههای اخلاقی دلپذیر ایشان که با تواضع، نرمخویی، مهربانی، صبر، سعهی صدر، زهد و سادهزیستی و… همراه بود، بیشتر آشنا شوم.
🔻 بنده اکثر کتابهای ایشان را خواندهام و میتوانم ادّعا کنم قریب به اتّفاق نگاشتهها، گفتگوها و بیانات ایشان را از هنگام رحلت امام خمینی قدس سرّه الشّریف را تاکنون دنبال کردهام. اینها را میگویم تا شهادتی بدهم. همچنین حجم وسیعی از دروس فقهی ضبط شدهی ایشان، در چند باب از فقه، را گوش کردهام...»
✍️ حجت الاسلام کاظمزاده
#برشی_از_نشریه
#شماره_۲۴
📙 تهیه از طریق:
🌐 shop.khanetolab.ir
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
💢 امیرکبیر زمانه
🔻از همان بدو ورودت به ریاست جمهوری، از راست و چپ به تو حمله کردند. عملکرد درخشان دولتت را یا ندیدند یا نخواستند که ببینند.
🔺الآن هم دست از تخریب دولتت برنمیدارند. آن آدم معلوم الحال دولت تو را فاسدترین دولت بعد انقلاب میخواند و این بار بر روی دوش ما را زیاد میکند.
♦️مبادا با بهانههای سیاسی، دست از دفاع برداریم، که عدهای روایت دشمن را تثبیت و تاریخ را عوض کنند.
🔻مبادا با یکی از درخشانترین دولتهای طول تاریخ ایران کاری کنند که باز رهبرمان بگوید:«#دلم_برای_رئیسی_سوخت»
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺امام فرموده است: سکوت، سکوت، سکوت
🔰 شهید رئیسی:
🔻این پیمان من است با خداوند متعال که خلاف خواست رهبری که عبارت است از طرح کردن موضوعی که در آن زمینه اختلاف قوا باشد، بنده مطرح نکردهام و نخواهم کرد.
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
♨️ نوید عجیب آیت الله بهجت به حزب الله لبنان
🔸 «آیت الله العظمی بهجت(ره) با دعای خویش همیشه پشتوانه مقاومت بود و جزو اولین کسانی بودند که پیروزی سال ۲۰۰۶ میلادی را به ما نوید دادند».
🔹 متن فوق که بخشی از پیام تسلیت سید حسن نصرالله به مناسبت رحلت آیت الله بهجت(ره) است ما را بدان وا داشت تا به سراغ فرزند ایشان یعنی شیخ علی بهجت که خود از اساتید فلسفه و عرفان است برویم و گفتگویی پیرامون ارتباط بین این دو عزیز انجام بدهیم؛ هرچند در ابتدا تصور ما این بود که ارتباطات معمولی بوده و ایشان توصیههای معنویای به فرماندهان حزب الله و شهید نصرالله داشته است، اما شیخ علی بهجت کلا این تصویر را به هم زد و مسئله را فراتر از ارتباطات عادی تصویر کرد.
🔸 شما میتوانید ماجرای عجیب نویدی را که سید در پیامش بیان نموده است، در مصاحبه اختصاصی نشریه خط با این استاد گرانقدر بخوانید.
🎁 تهیه نشریه از طریق:
🌐 shop.khanetolab.ir
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
💠 جایگاه اندیشه مهدویت در شخصیت شهید نصرالله
🔸 آیت الله نجم الدین طبسی سالها در فقه و اصول شاگردی بزرگانی چون حضرات آیات جعفر سبحانی، کوکبی، جوادی آملی، شیخ حسین نوری همدانی، فاضل لنکرانی، میرزا جواد تبریزی، وحید خراسانی، سید محمدرضا گلپایگانی را کرده است. اما تصمیم می گیرد که در یک تصمیم به هنگام، درس خارج خود را در موضوع مهدویت قرار دهد.
🔹 سرنخ را سید مهدی صفی الدین به ما داد؛ می گفت شهید نصرالله مستمرا تمام دروس مهدویت آیت الله طبسی را گوش می داده است.
🔸 بنا بود ده دقیقه از سید برایمان بگویند اما حدود یک ساعت گفتگو کردیم آن هم از رفاقت نزدیک و خاطرات خصوصیشان.
🔺 تواضع سید، اشک سید، علم سید، زهد سید و... آن چیزهایی بود که باعث شد این مجتهد امام زمانی فرمود: «شهادت سید حسن کمر ما را شکست.»
🎁 تهیه نشریه از طریق:
🌐 shop.khanetolab.ir
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
هدایت شده از 📻 رادیو روایت
🎧🕌 مسابقهی "هویت طلبگی" | با درسگفتاری از استاد علی امینی نژاد
✍️با همکاری معاونت تهذیب حوزه علمیه قم
📌 چطوری شرکت کنیم؟
1️⃣ ثبتنام کن
2️⃣ فایلهای صوتی رو بشنو
3️⃣ به سوالات جواب بده
🎁 با اهدای ۱۵ جایزهی ۳۰۰ هزارتومانی
🔸صوت جزئیات مسابقه 👉🔺
⏳ فرصت محدوده! ثبتنام از ۲۲ تا ۲۷ اسفند
📩 ثبتنام در [اینجا]👉🔥
✨ یک رقابت فکری جذاب، یک تجربهی متفاوت! ✨
🍃 جمع #دغدغه_مندان_طلبگی
@radiorevayat
آیت الله طبسی.mp3
3.84M
❇️ شهید نصرالله در مهدویت صاحب نظر بود
✂️ برشی از مصاحبه با آیت الله طبسی|۱|
🔹 شهید نصرالله میفرمود که آمدن شهید اول و ثانی به لبنان با برنامه و اشاره امام زمان بوده است و الا در ایران زمینه برای آنها مهیا بود.
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
آیت الله طبسی2.mp3
3.5M
💢 روایت آیت الله طبسی از جلسات روضه در بیروت
✂️ برشی از مصاحبه با آیت الله طبسی|۲|
🔸 شهید نصرالله میآمد و تا آخر مینشست و مانند ابر بهار اشک میریخت.
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
💢 رابطه ایران و آمریکا به تدریج حل خواهد شد!
🔸 رابطه ایران و آمریکا درست شدنی نیست. مسئله تقابل ادامه دارد و خبر خوب این است که آمریکا کشور رو به افولی است و چون امریکا در حال افول است این مسئله به تدریج حل خواهد شد.
🔻 در قرن ۱۶ پرتغالیها ابرقدرت دنیا شدند به سواحل جنوبی ماهم آمدند قلعه ساختند. قرن ۱۷ اسپانیا ابرقدرت شد. قرن ۱۸ فرانسویها ابرقدرت شدند. قرن ۱۹ انگلیس ابرقدرت شد، قرن ۲۰ امریکا ابرقدرت شد. آن ابرقدرتهای قبلی افول پیدا کردند، الآن ما مشکل خاصی با پرتغال و اسپانیا نداریم. اتفاقا در کشورهای اروپایی این دو کشور نسبتا بهتر با ما کار میکنند.
🔹 آمریکا هم دارد تبدیل به همین حالت میشود. یعنی آمریکا کشور رو به افول است به تدریج جایگاه خودش را از دست میدهد و به کشوری شبیه برزیل امروزی تبدیل میشود. یعنی کشور بزرگی که جمعیتش خوب است. منابعش خوب است؛ ولی حرفش تعیین کننده نیست.
🎙 برشی از مصاحبه نشریه خط با دکتر فؤاد ایزدی
📖 منتشر شده در شماره «همه با هم»
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
🔖 بخاطر همین به ترامپ رأی دادند!
🔻 آمریکا رو به افول است چون مشکلات داخلی پیداکرده است آن عقبه فکری منحصربه فرد بودن آمریکایی زیر سؤال رفته است. یکی از حرفهای آقای ترامپ همین بود و میگفت بسیاری از کشورها فرودگاههای بهتری نسبت به آمریـکا دارند. بنابرایـن سؤال ایجادشده است که آیا واقعا بهترین هستند؟ آیا بهتر نیست ما مشکلات داخلی خودمان را حل کنیم؟ چهکاری به رهبری جهان داریم! جمعیتی که در آمریکا زندگی میکنند افول آمریکا را واقعا حس میکنند برای همین به ترامپ رأی دادند.
🔹 از سوی دیگر سیستم سرمایهداری هم دچار مشکل شده است چون این سیستم زمانی برای آمریکا جواب داد که جنگ جهانی دوم تمام شده بود و رقبای سنتی آمریکا در حوزه اقتصادی نابود شده بودند پس آنها برای چند دهه اقصاد دنیا را دست گرفتند، از همین رو سیستم سرمایهداری هم در آن محیط کارکرد داشت برایشان. اما الآن نهتنها رقبای سنتی آمریکا بازگشتند، بلکه رقبای جدیدی مثل چین هم به صحنه آمدند و بعد آن مشکلاتی که ذاتا در سیستم سرمایهداری وجود دارد نمیتواند آن کارکرد را برای آمریکا داشته باشد. از این جهت آمریکا رو به افول است و جمهوریخواه و دموکرات همه این را قبول دارند برای همین سعی میکنند سرعت این افول را کاهش بدهند.
🔻افرادی مثل فوکویاما که در ایران هم مشهورند، بحث افول را بسیار گسترده مطرح کردند. سال گذشته، آقای فوکویاما در مجله فارنافرز درباره وضعیت فعلی آمریکا گفت آمریکا از ریشه پوسیده است. در حرفههای متعدد افرادی هستند که نسبت به افول آمریکا اجماع دارند. کسی نیست که معتقد به افول نباشد. بعضیها میگویند اگر فلان کار را بکنیم، افول کند میشود. بعضیها هم میگویند ازدست رفته و هر کاری هم کنید قابلیت کند شدن ندارد. آقای فوکویاما معتقد است که آمریکا از ریشه پوسیده و درست بشو هم نیست؛ یعنی هیچ سیاست و راهکاری نیست که دولت آمریکا اعمال کند و به نتیجه برسد.
🔸حتی نهادهای اطلاعاتی آمریکا معتقدند که آمریکا در حـال از دست دادن جایگاهش است. شورای اطلاعات ملی آمریکا گزارشی درباره دنیای سال ۲۰۳۰ دارد که میگوید دنیا در حال چند قطبی شدن است و قدرت به سمت ائتلافها و شبکهها میرود. آن پیچ تاریخی که حضرت آقا چند سال پیش گفتند، الآن با سرعت قابل توجهی در حال اتفاق افتادن است.
🎙 برشی از مصاحبه نشریه خط با دکتر فؤاد ایزدی
📖 منتشر شده در شماره «همه با هم»
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
💢 تلقی
📝 گزارشی از مصاحبه با حجت الاسلام پناهیان
🔻حاشیه نشریهها برای تحریریه بیشتر از متنیست که منتشر میشود. گفتگو با استاد پناهیان هم از این قاعده مستثنی نبود.
❇️ پیگیری و انتظار برای دیدار، وجه مشترک جلسه با افراد پرمشغله است. مصاحبه با افراد صاحب اندیشه و معروف نکات مثبت زیادی دارد اما تجربه نشان داده که تقاطعگیری دغدغهها معمولا کار سختیست.
🔖 ارتکاز ما از معنویت، کلا خالی از درگیری و مبارزه است، یعنی اگه کسی با دشمن درگیر باشد، معنوی حسابش نمیکنیم. یکی از انگیزههایی که باعث شد سراغ ایشان برویم، کنش های جریان ساز و مبارزاتیشان بود.
🔹 وقتی نگاه میکنی به گذشته این طلبه که روزی مسئول فرهنگی لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص)بود و امروز یکی از جریانسازان اصلی جریان فرهنگی کشور -از دعای ندبه گرفته تا اربعین و اطعام غدیر و هیئت رزمندگان- نشان میدهد که ایشان کمر همت بسته که کار ولی جامعه را پیش ببرد. روی همین حساب دشمن هم دارد.
🎙 پرسش ما این بود که چگونه احساس حضور دشمن یا تلقی درست از دشمن باعث قیام و جدیت و عزم در طلبه میشود. آرام آرام رسیدیم به اینکه چرا حوزه علمیه و طلبهها، در ساحتهای مختلف فاصله معناداری با رهبری دارند. شاه بیت پاسخ ایشان تلقی و بصیرت بود؛ تلقیهای اشتباه از دین در میان حوزه و حوزویان؛ تلقیهای فردیای که به این راحتی هم اصلاح نمیشوند.
🔸 مثل همیشه بیانات ایشان تیز و نقطهزن بود. برای رفع تحیر طلبه هم پیشنهاد مشخص داشتند. به نظرم مصاحبه خواندنیای شد. هرچند که حرفهای «مگو»ی زیادی هم داشت.
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈